amannnnn bu ne beeee sancı işte yırtınsanda çekecen topmuş filan boş iş
Esroşum günaydın kız ne oldu niye doktora gittin
esra hosgeldın cicim..
naptın ne dedı doktor..
Kızlar esra çatlatma iğnesi vuruluyordu dün randevulaşmıştılar doktorla çatladımı tuttumu bilmiyom ama gelse de dese bize:)
maşallah maşallah kuşum hepsi çok güzel bende aynı park yatağın pembe grisini alcam
canım çok güzelmiş hepsi allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin
canım çok güzeller güle güle kullansın ufaklık
Çooook güzeller güle güle kullanın inşallah:) Kızlar yaaa şu bebek arabalarının 3 tekerlekli olanları var onların puseti çıkıp araba koltuğu olabiliyormu sizce? Bu arada akşamki rüyamın yorumu Gebe kadının Adet olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder.
Kızlar gebelikte kan testinizin değerleri kaçtı?
Görmedim zeynepcim görsem cvp vermem mi çalışmalar iki gün üst üste iyiydi dün dr çatlama olmamış ama olur dedi regl olursan üzülme dünyanin sonu değil olduğun gün hemen bana ulaş dedi olmazsan da 2 3gün geçince gel test yapalım dedi bu arada dün gece kaşık ağrım başladı eşime kalk çalışma yapalım filan dedim ama yorgunum yarın akşam dedi neyse kızlar böyle ben şimdi kaçar akşama doğru gelirim
Canım benimki ilk 545 di bir hafta sonra 5553 dü
arkadaslar bisey sorucam size,
adetimdn 2 gun gecti bugun ve olmadim daha, az once idrar testi yaptim 2 dk bekleyin diyodu fakat ikinci cizgi aninda cikti mutluluktan agliyorum suan fakat korkuyorumda yanilma payi varmidir ? teste tekrar tekrar baktim acaba dogrumu diye suan elimde ve cok belirgin ikinci cizgi. rahatlamayi cok istiyorum dogrudur demi, kan testi yaptirma sansim yok suan.
adetimdn 2 gun gecti bugun ve olmadim daha, az once idrar testi yaptim 2 dk bekleyin diyodu fakat ikinci cizgi aninda cikti mutluluktan agliyorum suan fakat korkuyorumda yanilma payi varmidir ? teste tekrar tekrar baktim acaba dogrumu diye suan elimde ve cok belirgin ikinci cizgi. rahatlamayi cok istiyorum dogrudur demi, kan testi yaptirma sansim yok suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?