Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

amannnnn bu ne beeee sancı işte yırtınsanda çekecen topmuş filan boş iş

Kuşum öyle deme ya sancı var sancı var eğer doğru taktiği uygularsan ebe içinde senin içnde kolay oluyor bir kere bağırmak en yanlışıymış bütün enerjin gittiği için doğum uzuyormuş ben şahsen bu hikayelerden çok şey öğrendim kafamdaki soru işaretleri gitti sende oku bence sen bilirsin tabi herkesin düşüncesi farklı.

maşallah maşallah kuşum hepsi çok güzel bende aynı park yatağın pembe grisini alcam

Canım seninkide mi stork marka bak araştırdım o iyi kumaşı yıkanabiliyor hemde 300 tente kumaşı yani naylonu az fiyatıda 150 tl bebefixde ben üstüne cibinlik dönencede alıcam.

canım çok güzelmiş hepsi allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin

Amin canım sağol darısı başına

canım çok güzeller güle güle kullansın ufaklık

Sağol canım benim

Amin canım sağol üç tekerleklileri tavsiye etmiyolar denge sorunu oluyormuş araba koltuğu oluyormu bilmiyorum ama bak benim alacağım model yine storkun 70 lira 0-13 kg bebefixe bak istersen.

Görmedim zeynepcim görsem cvp vermem mi çalışmalar iki gün üst üste iyiydi dün dr çatlama olmamış ama olur dedi regl olursan üzülme dünyanin sonu değil olduğun gün hemen bana ulaş dedi olmazsan da 2 3gün geçince gel test yapalım dedi bu arada dün gece kaşık ağrım başladı eşime kalk çalışma yapalım filan dedim ama yorgunum yarın akşam dedi neyse kızlar böyle ben şimdi kaçar akşama doğru gelirim

Hahha bana dediklerinin aynısı rahat ol:) adetin ne zaman? Doktorun bende cepi var çaktırma kimseye vermiyodu ben illegal yollardan buldum:)

Kızlar size doyum olmaz emme kalkıyorum mevlüt 11 de ben oturuyorum gerçi geç gitmeyi planlıyorum çünküm bir sürü kişiyle öpüşüp toklşamıyım şimdi hastadırlar falan zaten grip falan varsa çok durmam kaçarım hemen.

arkadaslar bisey sorucam size,

adetimdn 2 gun gecti bugun ve olmadim daha, az once idrar testi yaptim 2 dk bekleyin diyodu fakat ikinci cizgi aninda cikti mutluluktan agliyorum suan fakat korkuyorumda yanilma payi varmidir ? teste tekrar tekrar baktim acaba dogrumu diye suan elimde ve cok belirgin ikinci cizgi. rahatlamayi cok istiyorum dogrudur demi, kan testi yaptirma sansim yok suan.

ahaaa bi hamişimiz daha olmusss...Masalahh kalbımızzzzz..
merak etmeee.bı sıkıntı yoktur ...testler negatif ise olma ıhtımalı varda pozıtıf cıkan testın olumsuz oldugunu gormedım hııc.. Saglıkla sıhhatle kucagıına al ınsallah..

büyük ihtimal dogrudur canim. hadi hayirli olsun

Bende senin gibi oldum canım benim ilk çizgiden çok sonra 2. çizgi çıktı kanda baktırdım doğruydu rahat ol bebişin var ayyy bi haber daha aldık kızlar gözün aydın canım:)

hemen çıktıysa dogrudur canım. eger bir iki saatte çıkmış olsaydı. belki yanılma payı olabilirdi. korkma ve en geç pazarteside kan testi yaptır. orda zaten kesin sonuç çıkar hayırlı ugurlu olsun allah yavrunu kucsagına almayı nasip etsin saglıklı bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…