Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kalbimizzzzzz büyük ihtimalle doğrudur hadi yeni hamişimiz hayırlı olsun veeeeee ziiiiiiii senin pabuç damaaaaaaaa

tatlım tebrikler bi sorun yoktur doğrudur emin ol

Kalbimizzzzzz büyük ihtimalle doğrudur hadi yeni hamişimiz hayırlı olsun veeeeee ziiiiiiii senin pabuç damaaaaaaaa

Hahhaha çoook sevindim peşime geldi bi hamiş daha:) Haftası doldu bebişim bebiş getirdi çoook şükür kızlar darısı sizin başınıza:)

%90 doğrudur elbette ,telaş yapma ))ben de ilk hamileliğimi böyle anladım ancak en kısa zamanda bir doktora görün zaten o kan testi vesaire ne gerekirse söyleyecektir tebrikler..))

cok sagolun arkadaslar Allah razi olsun guzel dilekleriniz icinde amin aminnn aminn , mutlulugum kursagimda kalsin istemiyorum duramiyorum surekli agliyorum insallah dogrudur, Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin.

cok mutluyum bozulmaz insallah mutlulugum.

ayyy napicam ben simdi teste bakip bakip duruyom

merhaba canlarım nasılsınız. maşallah geçmişi okudum iyi imişsinizallah daha da iyi etsin bei soracak olursanız. bugün yine sırtım agrıyor ve uykum geliyor bende uyumak isteiyorum patronda izne çıktı ama nedense uyuyamıyorum. bende çok nankörüm ya.

Neden 1 hafta sonra tekrar yaptılar? Bana cumartesi gel kan ve idrar testi yapılacak dedi ultrasyonla bakmadı biliyonuz peki bu testler size de yapıldı mı?

Canım ilk değere göre ultrasonda görünmez çünkü beş binin üstüne çıkınca keseye bakıldı sanada öyle olur büyük ihtimal herkesde aynı korkma yani.

Geçiyo tatlım merak etme alışıyorsun:) Bir süre inabamıyorsun ama bak 1 haftadır biliyorum hala inanamıyorum:)

Geçiyo tatlım merak etme alışıyorsun:) Bir süre inabamıyorsun ama bak 1 haftadır biliyorum hala inanamıyorum:)

evet ya napicam bilmiyom kilitlendim suan oturdugum yerde bakiyom etrafa saf saf. hamilemiyim dogrumu yaaa ...

ayyy bozulmasin mutlulugum ya dogrudur insallahhhhhh

hahhaha çoook sevindim peşime geldi bi hamiş daha:) haftası doldu bebişim bebiş getirdi çoook şükür kızlar darısı sizin başınıza:)

canım senin bebişe söyle her hafta bi bebiş getirsin bize tamam mı ve hepimiz hamiş olalım bu arda senin pabuçta işin şakasıydı senin pabuç atılırmı hiç kızzzz senin yerin ayrı bilirsim bi defa sana hamişsin demiştim ve yanılmıştım ya o zaman kendime çok kızmıştımmmmmmm

arkadaşlar adetim geçen ay 22 si idi bu ay 19 unda kan testimde sonuç negatifti ve idrar testin de de, fakat 3 gün öncesine kadar gündüz kasık gece uykumda da bel ağrısından duramıyordum. tamam dedim adet sancıları bunlar, ki bende olmaz dün çiçeklerin yerini değiştirdim ağırdı biraz omzum incidi hatta akşam da iki damla kanamam oldu neyse adet oldum zannedip biraz da rahatladım neyse olsun artık düşüncesiyle fakat hepsi o oldu.şu an ne adet, ne sancı ,ne ağrı ne bişey
şimdi bazı yerlerde yerleşme kanaması okudum yine duygularım karıştı tekrar mı kan testi yaptırmalıyım yerleşmeden önce diye kan ve idrarda çıkmamış olabilir mi böle bişey yaşayan oldu mu yoksa bu adet de sonradan mı sökülecek ..((

Canımsın bilmemmi:) Senin test masraflarını karşılıycam ben adetin gecikince söyle test yollıycam sana:)

Hep dua ediyorum bebeğimde ellerini açıp dua edecek sizlere teyzesi tabi o zamana kadar hamile kalacağınız için bebişlerinizin sağlığına dua edecez< size nohutumla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…