zeynom ben ilk baktırdığımda 1079 du değerim en son baktığımda da 15000 olmuştu
arkadaslar bisey sorucam size,
adetimdn 2 gun gecti bugun ve olmadim daha, az once idrar testi yaptim 2 dk bekleyin diyodu fakat ikinci cizgi aninda cikti mutluluktan agliyorum suan fakat korkuyorumda yanilma payi varmidir ? teste tekrar tekrar baktim acaba dogrumu diye suan elimde ve cok belirgin ikinci cizgi. rahatlamayi cok istiyorum dogrudur demi, kan testi yaptirma sansim yok suan.
Kalbimizzzzzz büyük ihtimalle doğrudur hadi yeni hamişimiz hayırlı olsun veeeeee ziiiiiiii senin pabuç damaaaaaaaa
arkadaslar bisey sorucam size,
adetimdn 2 gun gecti bugun ve olmadim daha, az once idrar testi yaptim 2 dk bekleyin diyodu fakat ikinci cizgi aninda cikti mutluluktan agliyorum suan fakat korkuyorumda yanilma payi varmidir ? teste tekrar tekrar baktim acaba dogrumu diye suan elimde ve cok belirgin ikinci cizgi. rahatlamayi cok istiyorum dogrudur demi, kan testi yaptirma sansim yok suan.
Neden 1 hafta sonra tekrar yaptılar? Bana cumartesi gel kan ve idrar testi yapılacak dedi ultrasyonla bakmadı biliyonuz peki bu testler size de yapıldı mı?
cok sagolun arkadaslar Allah razi olsun guzel dilekleriniz icinde amin aminnn aminn , mutlulugum kursagimda kalsin istemiyorum duramiyorum surekli agliyorum insallah dogrudur, Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin.
cok mutluyum bozulmaz insallah mutlulugum.
ayyy napicam ben simdi teste bakip bakip duruyom
zeyzey ilk baktırdığımda adetim 3-4 gün gecikmişti
sat a göre tam 4 haftalıktım o zaman
Geçiyo tatlım merak etme alışıyorsun:) Bir süre inabamıyorsun ama bak 1 haftadır biliyorum hala inanamıyorum:)
Canım ilk değere göre ultrasonda görünmez çünkü beş binin üstüne çıkınca keseye bakıldı sanada öyle olur büyük ihtimal herkesde aynı korkma yani.
hoşgeldin ferdacım
zeynom normal tabi ya hatta gayet iyi yani
hahhaha çoook sevindim peşime geldi bi hamiş daha:) haftası doldu bebişim bebiş getirdi çoook şükür kızlar darısı sizin başınıza:)
canım senin bebişe söyle her hafta bi bebiş getirsin bize tamam mı ve hepimiz hamiş olalım bu arda senin pabuçta işin şakasıydı senin pabuç atılırmı hiç kızzzz senin yerin ayrı bilirsim bi defa sana hamişsin demiştim ve yanılmıştım ya o zaman kendime çok kızmıştımmmmmmm
canım senin bebişe söyle her hafta bi bebiş getirsin bize tamam mı ve hepimiz hamiş olalım bu arda senin pabuçta işin şakasıydı senin pabuç atılırmı hiç kızzzz senin yerin ayrı bilirsim bi defa sana hamişsin demiştim ve yanılmıştım ya o zaman kendime çok kızmıştımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?