arkadaşlar adetim geçen ay 22 si idi bu ay 19 unda kan testimde sonuç negatifti ve idrar testin de de, fakat 3 gün öncesine kadar gündüz kasık gece uykumda da bel ağrısından duramıyordum. tamam dedim adet sancıları bunlar, ki bende olmaz dün çiçeklerin yerini değiştirdim ağırdı biraz omzum incidi hatta akşam da iki damla kanamam oldu neyse adet oldum zannedip biraz da rahatladım neyse olsun artık düşüncesiyle fakat hepsi o oldu.şu an ne adet, ne sancı ,ne ağrı ne bişey
şimdi bazı yerlerde yerleşme kanaması okudum yine duygularım karıştı tekrar mı kan testi yaptırmalıyım yerleşmeden önce diye kan ve idrarda çıkmamış olabilir mi böle bişey yaşayan oldu mu yoksa bu adet de sonradan mı sökülecek ..((
Ferda yaşamıştı canım 3 günde adet görmüştü test yapmıştı ama negatifti sonra meğer hamileymiş:) Kıııız sarfoş anlatsana:)
demek oluyor )) sağol vallaha ama ben aaa akşam herkese mesaj çektim hastayıııım diye milleti de kandırıp duruyorum :)) ama benim kafam da allak bullak
hoşgeldin ferdacım
zeynom normal tabi ya hatta gayet iyi yani
Sabret canım 20 audır bekliyorum ben vardır bir zamanı bak bana:)
canımsın bilmemmi:) senin test masraflarını karşılıycam ben adetin gecikince söyle test yollıycam sana:)
benim görümcemin 10 yıl bebeği olmadı doktorlar sorun yok dediler hep 10 yıl boyunca. sonra kardeşinin bebeği oldu ve o bakmak zorunda kaldı kardeşi çalıştığı için. kadıncağız ertesi ay hamile kaldı mucizeydi ona bu tavsiyeyi evlendiğim yıllarda vermiştim ama sanırım inanmadı ama bazen hormonlar psikolojik olarak da çalışmayabiliyor belirti de vermiyor. Allah isterse oluyor işte annelik hormonlarının yeniden çalışması için kendi bebeği gibi sevebileceği bir bebeği kucaklaması gerekiyordu
kız sumruuuuuuuuuuuu sen bugün bana slm bile vermedin gıcık karııııı döverim haa seni
kız sumruuuuuuuuuuuu sen bugün bana slm bile vermedin gıcık karııııı döverim haa seni
tamam canım aman yeterki geciksin ve yeterki hamiş olayınnnn düzüne test alır yaparım valla bakalım bekleyip görecegiz bu ay nolacak günüm ocak 4 iki gün falan gecikse en geç 6 sında haber veririmm ama önce avataerı degiştirecegim bakalım fark edecekmisinizzzzz ondan sonra söyleyecegimmm
Ferda yaşamıştı canım 3 günde adet görmüştü test yapmıştı ama negatifti sonra meğer hamileymiş:) Kıııız sarfoş anlatsana:)
dÖVMEEEE BEBEKLERİNİZ VAR SİZİN:) aYIRAMAMDA SÖYLEMESİ AYIP BENİMDE BEBEKİM VAR:)
ay seve seve anlatırım yeter ki bana konuş diyin. canım arkadaşım bak bana şöyle oldu. ben 19 eylülde adet oldum normal günümde ve miktarında idi hatta biraz fazla idi. sonra 16 ekimde adet bekliyordum ve bekledigim günde adetim geldi ama miktarı çok çok azdı ve sadece 3 gün sürdü. ve o hafta çok şiddetli agrım vardı. belim agrıyordu bıçakla kesilir gibi. ve karnıma igneler batıyor gibi idi. pazartesi adetim bitmişti. ben cuma akşamı acile gittim orda kan tahlili yaptılar ultrasonla filan baktılar ne bebiş vardı nede başka bir hastalık. ve o agrıda ertesi gün geçti. derken derken. 13 kasımda adet olmayı bekliyordum tekrardan ama adtim gelmedi 2 3 gün daha bekledim gelmedi ve ben bayramın ikinci günü yani adetimin üstünden 3 4 gün geçmişti ki test yaptım ve çok şükür allahım isteyen herkeze yaşatsın ikinci çizgi çıktı 1,5 hafta bekledim kan testi yaptırdım sonuç 30 277 idi bir hafta sonra kendi doktoruma gittim. ve o zaman heme keseyi hem kalp atışını gördük ve ben 6 hafta 2 günlük hamile idim. bu kadar daha detaylı yaz derseniz yazarım. ama uykum var. acık uyuklıyım sonra yazarım
ayyy yerim seni ya. valla benim bebegim icerde karate yapiyor hep. benimki erkek hem didemin kizini döver döver kacar :)
merhaba canim ya. kusura bakma valla takip edemiyorumki. arkamdaki masanin bilgisayarini ayarliyorlar sürekli biri gelip gidip duruyo ondan yani. kusura bakma nasilsin?
tamam çok sağol kıyamam sen uyu)) ben de bekliyim bakalım inşallah hayırdır
ayyy yerim seni ya. valla benim bebegim icerde karate yapiyor hep. benimki erkek hem didemin kizini döver döver kacar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?