dÖVMEEEE BEBEKLERİNİZ VAR SİZİN:) aYIRAMAMDA SÖYLEMESİ AYIP BENİMDE BEBEKİM VAR:)
ne zaman beklenmeyen adet günün geçtimi yoksa.
afr bana adresini versene o günden önce test yollıyım sana belki faydalı olur kız:)
hahahha:) Benimki ne acep şimdilik nohut diye seviyom ben onu:)
aaaaaaaaaaaaaaaa senindemi bebeğin var çok şaşırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Evet ve sanırım çok aç beni yemeden ben gidip doyurayım tosbikimi:)
oglum diye sev. bipini yerin senin diye sev yegenime öyle nohut filan deme bak saçını başını yolarım heeeeeee. zaten nohut kadar degildir bile belki belki mercimek kadardır. nohut kadar oldugu günlewride görürsün inşallah. sonra portakal sonra greyfurt sonra kavun sonra karpuz sonrada mustafam diye sevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
adetim geçti testleri geçmeden yaptırmıştım ( negatifti 19 unda kan testi yaptırdım adetim 22 sinde olucaktı. tam gününde sadece bir damla geldi dün ama şu an ne ağrı ne sızı ne de gelen bişey var
oglum diye sev. bipini yerin senin diye sev yegenime öyle nohut filan deme bak saçını başını yolarım heeeeeee. zaten nohut kadar degildir bile belki belki mercimek kadardır. nohut kadar oldugu günlewride görürsün inşallah. sonra portakal sonra greyfurt sonra kavun sonra karpuz sonrada mustafam diye sevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ama ama sen çok erken yaptırmışsın acelen neydi. adetin üstünden en az 4 5 gün geçenden sonra kesin sonuç çıkıyor hatta 10 gün sonra filan gitsen daha garanti olur
Bu karı deli haaa:) Dımmarthaneye yatırcam seni:)
bu karı deli haaa:) dımmarthaneye yatırcam seni:)
kız seni elime alırım sagdan soldan bir eyice gıdıklarım. Bana böyle deli meli deme haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel anlatmis iste bebek sevmesini :) ben hala bebegim diye seviyorum. doktor su %70inden vazgecemediki bi.
didem sanada yazamadim. bende iyim valla iste gecen haftadan beri gastritle ugrasiyorum. cuma cok kötüydüm hastaneye gittik. agrilardan uyandim valla. gece 3e kadar ordaydik. ordada bakti dokror ama bizim bebeis bi takla atti kafasiyla asagiya dogru öyle yatti. doktora sordum cinsiyetini görebiliyormu diye. yok göremiyorum birsey dedi yani pipi falanda görmüyorum dedi bence kiz dedi ama görmüyorumda birsey dedi. e dünde doktor yine %70 erkek dedi valla sasirdim artik. birsey görünüyor bacaklarinin arasinda ama cinsel organlar sonra sonra geclistigi icin kizda olabilir diyo. e benim bebegimin gelisimi cok sükür normal. simdiye kadar pipi gibi birsey görünüyorsa pipidir heralde dimi.
benim kızım 1991 doğumlu o zamanki teknoloji ile 9 ay boyunca doktorlar erkek dedi hatta falcılar bile )))) ama herşeyini mavi olarak hazırladığımız bir kızımız oldu )) iyiki olmuş yeter ki kız olsun biz de öle istemiştik hep
sen oglan mi istiyorsun canim?
simdi ilk oglan dedi ya doktor hep oglum diye seviyoruz. bilmem ilk basta benimde icimden hep kiz geciyordu ama doktor ilk oglan dedikten sonra daha cok oglan istyiorum. biz simdilik birsey almadik öyle. ama babaannesi anneannesi almislar ama hepside öyle sari, yesil, beyaz, turkuaz falan yani ikisinde giyeblir. hayirlisi olsun diyorum ben ama artik ögrenmekte istiyorum yani. meraktan catliycam artik. %70 diyo hep. bence erkek.
allah biliyor ya kızım var ama olursa yine gönlümden geçen kız evladı amaa sağlıklı olsun hayırlı olsun hiç farketmez. Bir de benim eşim türk değil nijeryalı yani olursa kara bi kızım olucak )) hayırlısı
anam ilk kızın damı kara oldu olsun ya evlat evlattır. Kar olmuş sarı olmuş beyaz olmuş neticede senden çıkıyor senin kanınla besleniyor. Ahhh ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?