Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ilk kizinda mi kara kiz? ay ne tatli. hayirlisi olsun diyorum bende hep canim ya. ilk rüyamda 7izim olmus. 6si kiz biri oglandi. ondan sonrada erkek bebek agliyordu yataginda onu gördüm. böyle mavi tulumlu. cok tatliydi, cokta icten agliyordu yazik. dünde oglan gördüm böyle düpdüz saclari vardi ikimizede benziyordu, tombisti, bir agizinda emzik vardi yavrumun, sonra bi saci yoktu yine kücüktü. sonrada muhabbet kusu falan gördüm iste ya tuhaf rüyaydi

hayırdır inşallah benim rüyam düz çıkar ne gördümse onu yaşarım denedin mi hiç seninki nasıl kimileri tersi çıkar derler ya

insallah bitane daha olur bebeginiz. hatta insallah daha cok olur. yas farkida cok olacak ya biraz kardesine bakar ablasi. ay benim cok hosuma gidiyor böyle abla/abi kardes oynadiklarinda. biz simdilik 4tane cocuk düsünüyoruz ama bakalim bi zaman ne gösterecek allahim kac tane nasip edecek.

verir canım allah büyük sıkma sen canını zamanını bekliyordur. Kaç yaşındasın arkadaşım

ayy kız 4 çok degilmi böyle sıra sıra olurlar. Ne güzel olur.sen kaç yaşındasın canım merak ettim.

hep bebek kalsalar ben de 4 isterdim de büyüdükçe onların dertleri de büyüyor zira bi tanemden biliyorum ama Allah herkesin gönlüne göre versin tabi

ayy kız 4 çok degilmi böyle sıra sıra olurlar. Ne güzel olur.sen kaç yaşındasın canım merak ettim.

ben 21 yasimdayim canim yani daha yasim kücük. önümde uzuuun yillar var yani. biz kendimiz 5 kardesiz. iyide oluyor ama kötüde oluyor ya. hepimiz farkliyiz hepimiz ayri bi yerde. hepimizin ayri derdi ayri sevinci var. bizim cocuklarimizda öyle olacak. ben aslinda 2-3 diyorum ama esimin sadece bi kücük erkek kardesi var mesela. o 4 istiyor. hele birde 3 oglan bi kiz istiyor ya. esimde hayirlisi olsun diyo ama o daha cok erkek istiyor simdi. birde doktor ilkinde öyle deyince iyice heveslendi

merhaba kızlar nasılsınız bu gün yolcuyum yaşasın kocamın yanına gidiyorummm oleyyyyyyyy

selammmmmmmmm kıslar nabersiniz özledim yaffff sizleriii patronum yine işi vardı gitti bende sizlerleyim yeni haberler varmı

Ceylin canım hoşgeldinnnn ceylin kocayaaaaaaa kavuşuyorrrrrrrrrrrr ceylinnnnnnn kocayaaaaaa kavuşuyorrrrrrrr Canım allah kazasız belasız gidip dönmek nasip etsin kocanada hayırlı teskerelerrrrrrr

Ceylin canım hoşgeldinnnn ceylin kocayaaaaaaa kavuşuyorrrrrrrrrrrr ceylinnnnnnn kocayaaaaaa kavuşuyorrrrrrrr Canım allah kazasız belasız gidip dönmek nasip etsin kocanada hayırlı teskerelerrrrrrr

evet kocaya kavuşacağım inşşşş canım saolasın amin

selam canım iyiyiz sen nasılsınnnn bizde seni çok özledikkkk

bende iyimmm biraz moralimmm bozuk izmire gidemiyommm. hesap kitapp yaptımm istediğim parayı alamadım evdeki hesap çarşıya uymuyo. ocak sonu gitcem nasipse vardır bundada bi hayır. ohh negüsel akşama yolcusunnn kaç saate ordasın. kocan ı hewmen görebilcenmi

hayırlısı olsun canımmcmmm sabah yemin töreninden sonra görebilecem inşşş akşam 10 buçukbigi oradayım allah izin verirse canım bazen öyle oluyor evdeki hesap çarşıya uymuyor

hayırlısı olsun canımmcmmm sabah yemin töreninden sonra görebilecem inşşş akşam 10 buçukbigi oradayım allah izin verirse canım bazen öyle oluyor evdeki hesap çarşıya uymuyor

cnmm kaç saat sürüyo ki kaçta bincen akşama 10 gibi orda olcan anlamadım.

melissssssssssssss afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr siz yine bana konuşmayın bakalım yazıyom kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…