Allah biliyor ya kızım var ama olursa yine gönlümden geçen kız evladı amaa sağlıklı olsun hayırlı olsun hiç farketmez. bir de benim eşim Türk değil Nijeryalı yani olursa kara bi kızım olucak )) hayırlısı
ilk kizinda mi kara kiz? ay ne tatli. hayirlisi olsun diyorum bende hep canim ya. ilk rüyamda 7izim olmus. 6si kiz biri oglandi. ondan sonrada erkek bebek agliyordu yataginda onu gördüm. böyle mavi tulumlu. cok tatliydi, cokta icten agliyordu yazik. dünde oglan gördüm böyle düpdüz saclari vardi ikimizede benziyordu, tombisti, bir agizinda emzik vardi yavrumun, sonra bi saci yoktu yine kücüktü. sonrada muhabbet kusu falan gördüm iste ya tuhaf rüyaydi
yok canım ilk kızım gayetten beyaz ))benim ikinci evliliğim bu. aradan yıllar geçti hiç anlamadım nasıl büyüdü çalışırken zaman su gibi geçti herşeyi unutmuşum ama çok da istiyorum bir bebeğimiz olsun. kızım da istiyor benden fazlahem de eşim desen deli divane ne bileyim yaşım daha da geçmeden verirse Allah ım verecek işte
yok canım ilk kızım gayetten beyaz ))benim ikinci evliliğim bu. Aradan yıllar geçti hiç anlamadım nasıl büyüdü çalışırken zaman su gibi geçti herşeyi unutmuşum ama çok da istiyorum bir bebeğimiz olsun. Kızım da istiyor benden fazlahem de eşim desen deli divane ne bileyim yaşım daha da geçmeden verirse allah ım verecek işte
insallah bitane daha olur bebeginiz. Hatta insallah daha cok olur. Yas farkida cok olacak ya biraz kardesine bakar ablasi. Ay benim cok hosuma gidiyor böyle abla/abi kardes oynadiklarinda. Biz simdilik 4tane cocuk düsünüyoruz ama bakalim bi zaman ne gösterecek allahim kac tane nasip edecek.
insallah bitane daha olur bebeginiz. hatta insallah daha cok olur. yas farkida cok olacak ya biraz kardesine bakar ablasi. ay benim cok hosuma gidiyor böyle abla/abi kardes oynadiklarinda. biz simdilik 4tane cocuk düsünüyoruz ama bakalim bi zaman ne gösterecek allahim kac tane nasip edecek.
verir canım allah büyük sıkma sen canını zamanını bekliyordur. Kaç yaşındasın arkadaşım
ayy kız 4 çok degilmi böyle sıra sıra olurlar. Ne güzel olur.sen kaç yaşındasın canım merak ettim.
merhaba kızlar nasılsınız bu gün yolcuyum yaşasın kocamın yanına gidiyorummm oleyyyyyyyy
selammmmmmmmm kıslar nabersiniz özledim yaffff sizleriii patronum yine işi vardı gitti bende sizlerleyim yeni haberler varmı
ayy canım benim nasılda heyecanlalanmışsın hadi allah kavuştursun bakalım,geceniz aşkla dolsunnnnnnnnnn:92::92:
Ceylin canım hoşgeldinnnn ceylin kocayaaaaaaa kavuşuyorrrrrrrrrrrrceylinnnnnnn kocayaaaaaa kavuşuyorrrrrrrr Canım allah kazasız belasız gidip dönmek nasip etsin kocanada hayırlı teskerelerrrrrrr
selam canım iyiyiz sen nasılsınnnn bizde seni çok özledikkkk
bende iyimmm biraz moralimmm bozuk izmire gidemiyommm. hesap kitapp yaptımm istediğim parayı alamadım evdeki hesap çarşıya uymuyo. ocak sonu gitcem nasipse vardır bundada bi hayır. ohh negüsel akşama yolcusunnn kaç saate ordasın. kocan ı hewmen görebilcenmi
hayırlısı olsun canımmcmmm sabah yemin töreninden sonra görebilecem inşşş akşam 10 buçukbigi oradayım allah izin verirse canım bazen öyle oluyor evdeki hesap çarşıya uymuyor
cnmm kaç saat sürüyo ki kaçta bincen akşama 10 gibi orda olcan anlamadım.
melissssssssssssss afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr siz yine bana konuşmayın bakalım yazıyom kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?