Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

cnmm kaç saat sürüyo ki kaçta bincen akşama 10 gibi orda olcan anlamadım.

melissssssssssssss afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr siz yine bana konuşmayın bakalım yazıyom kenara

aaa olurmu hiç gül abla neden konuşmiyim meraba nasılsın,ya rahatsız geçiyo günlerim şuandada bir yandan iş yapıyorum arada sizlere bakıyorum,o yüzden yani yanlış anlama nolur...

gül abla hayırlısı oolsun be dedigin gibi vardır onda da bi hayır

Slm figen topigin hayırlı olsun kızzz ama yine yazı paneli yok neyse sitede sorun var sanırım olsun

slm kızlar bende onumuzdekı 27 sını beklıyorum cok umutluyum hep guzel ruyalar goruyorum ıns ısımde cok guzel bı hıs var ama yınede kendımı bosuna umıtlendırmek ıstemıyorum allah herkezın gonlune gore versın yenı yıl ıns herkeze hayırlı ugurlu olur

canım 5arabasına bnecem kısmet olursa 5 saat falan sürüyor
anladım nerde kalcan cnm akşam orda olunca. tek başına.

aaa olurmu hiç gül abla neden konuşmiyim meraba nasılsın,ya rahatsız geçiyo günlerim şuandada bir yandan iş yapıyorum arada sizlere bakıyorum,o yüzden yani yanlış anlama nolur...
ben iyim de sana üzülüyom zor geçiriyon ama artık alıştım her hamile kalanın bu dönemleri geçirdiğini hepinizde ayrı ayrı gördük duyduk bizimde başımıza gelceği o nasipse. inşallah kısa zamanda geçer senin.

gül abla hayırlısı oolsun be dedigin gibi vardır onda da bi hayır

evt cnmmm vardır bi hayr belkide hamiş kalcam ondan gidemiyom dimiiiiii.

Herkese iyi ögleden sonrası diliyorum.hala hamile kalamadım n.yeeeee:84:

ayy kismeler yok ebrarımm naber cnmm nasıl oldun.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. umarım kısa zamanda hamiş kalırsın yaw cm

bend eiyim ebrarım bildiğin gibi iş güç.
ne güsel geçtiydi buantıların yinemi başladı allah yardımcınız olsun.
:82: evhannnnn kızzzzz yazmıyon geçmişimi okuyon bacım sen yazmadan bak gördüm seni

oyy oyy oyy hoşqeldinizzz nasılsınız bugünn

Sabah biraz kötüydük bebişim ağrı yapmıyo diye korkmuştum teyzesi meğer uyuyordu herhalde şimdi içimde inşaat devam ediyor:) Bebeğin hareketi yok tabi ama yerleşme işleminde çekilen sancılar bana varlığını hatırlatıyor:)

bilmiyorum kuşum ya yeniden mi başladı yoksa gripten mi böyle oldu anlamadım

yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ben müsaitim kismeeee yazmıyoooo girmicem bidaha :84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…