cnmm kaç saat sürüyo ki kaçta bincen akşama 10 gibi orda olcan anlamadım.
melissssssssssssss afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr siz yine bana konuşmayın bakalım yazıyom kenara
bende iyimmm biraz moralimmm bozuk izmire gidemiyommm. Hesap kitapp yaptımm istediğim parayı alamadım evdeki hesap çarşıya uymuyo. Ocak sonu gitcem nasipse vardır bundada bi hayır. Ohh negüsel akşama yolcusunnn kaç saate ordasın. Kocan ı hewmen görebilcenmi
Slm figen topigin hayırlı olsun kızzz ama yine yazı paneli yok neyse sitede sorun var sanırım olsun
anladım nerde kalcan cnm akşam orda olunca. tek başına.canım 5arabasına bnecem kısmet olursa 5 saat falan sürüyor
ben iyim de sana üzülüyom zor geçiriyon ama artık alıştım her hamile kalanın bu dönemleri geçirdiğini hepinizde ayrı ayrı gördük duyduk bizimde başımıza gelceği o nasipse. inşallah kısa zamanda geçer senin.aaa olurmu hiç gül abla neden konuşmiyim meraba nasılsın,ya rahatsız geçiyo günlerim şuandada bir yandan iş yapıyorum arada sizlere bakıyorum,o yüzden yani yanlış anlama nolur...
gül abla hayırlısı oolsun be dedigin gibi vardır onda da bi hayır
Herkese iyi ögleden sonrası diliyorum.hala hamile kalamadımn.yeeeee:84:
slm kızlar naber nasılsınızz
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hoşgeldinizz
kimse yokmu:? Ben aranıza yeni katıldım ama:44:
hoşbuldummmhoşgeldinn cnmm
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınayy kismeler yok ebrarımm naber cnmm nasıl oldun.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Umarım kısa zamanda hamiş kalırsın yaw cm
oyy oyy oyy hoşqeldinizzz nasılsınız bugünn
bend eiyim ebrarım bildiğin gibi iş güç.
Ne güsel geçtiydi buantıların yinemi başladı allah yardımcınız olsun.
:82: Evhannnnn kızzzzz yazmıyon geçmişimi okuyon bacım sen yazmadan bak gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?