Sabah biraz kötüydük bebişim ağrı yapmıyo diye korkmuştum teyzesi meğer uyuyordu herhalde şimdi içimde inşaat devam ediyor:) Bebeğin hareketi yok tabi ama yerleşme işleminde çekilen sancılar bana varlığını hatırlatıyor:)
ulan baş çavuşun eşşeğimi o.... niye cvp vermiyonuz bana ben geldim ben bostan korkuluğumuyum
Sabah biraz kötüydük bebişim ağrı yapmıyo diye korkmuştum teyzesi meğer uyuyordu herhalde şimdi içimde inşaat devam ediyor:) Bebeğin hareketi yok tabi ama yerleşme işleminde çekilen sancılar bana varlığını hatırlatıyor:)[/QUOTE
kız ZKOL sen hamilemisiiiiinnn?ayyy bir kaç gündür girmiyodum çok sevindim canım gözün aydın ne kadarlıkmış ?senle bizim sorunlar aynıydı dimi pko lusun bu ay bide hsg çektirmeyi düşünüyodun kurban olduğum allahım ne büyüksün...rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin canım...
bende reglimi bekliyorum olursam hsg çektircem ama inşallah olmam umut oldun bana...
sen ne kadarlık evliydin ve ne kadardır tedavi oluyodun?
ulan baş çavuşun eşşeğimi o.... niye cvp vermiyonuz bana ben geldim ben bostan korkuluğumuyum
yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ben müsaitim kismeeee yazmıyoooo girmicem bidaha :84::84::84::84::84::84:
ayy ne güzelll yaaaa mucize ALLAhın mucizesi işteee
kızlar ne var ne yok bakayım 2 gündür pc yok bendeeşim deduruyo o bakımdan şimdi annemden gireyim dedim eee ne var ne yok bakayıımmm
slm gül abla discobur ebrar ve diğerleri nasılsınız görüşmeyeli başka bebiş bekleyen varmı?
Sabah biraz kötüydük bebişim ağrı yapmıyo diye korkmuştum teyzesi meğer uyuyordu herhalde şimdi içimde inşaat devam ediyor:) Bebeğin hareketi yok tabi ama yerleşme işleminde çekilen sancılar bana varlığını hatırlatıyor:)[/QUOTE
kız ZKOL sen hamilemisiiiiinnn?ayyy bir kaç gündür girmiyodum çok sevindim canım gözün aydın ne kadarlıkmış ?senle bizim sorunlar aynıydı dimi pko lusun bu ay bide hsg çektirmeyi düşünüyodun kurban olduğum allahım ne büyüksün...rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin canım...
bende reglimi bekliyorum olursam hsg çektircem ama inşallah olmam umut oldun bana...
sen ne kadarlık evliydin ve ne kadardır tedavi oluyodun?
Canım benim evet hamileyim Rabbim bebeğimi bana bağışlarsa... Pkoluydum 2009 nisandan beri korunmuyordum fakat doktorlarda tedaviye yanaşmıyodu erken diye 2010 temmuzda doktorumu kesfettim bu ay zamanını kaçırdık yumurta çatladı ama genede ilişkiye girin dedi bizde yaptık Rabbimde kabul etti:)
meraba herkese nasılsınız kızlar
benim her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama daha günüm 30 u neden kiiii
Erken mi hastalanıcam aceppp
hoşgeldin canım hayırdır ya noldu sana
neeoluyo bunlara kızdırmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sende hemen küsme benim gibi olay yaratvalla cnmmm bihal olmuş topiğeeee banada konuşan yok ebrardan başkaaaa sinir oluyom girmicem bidaha.
şükür yani şükür gördünHoşgeldin kız:)
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin aha şu zeynep karısı hamileslm gül abla discobur ebrar ve diğerleri nasılsınız görüşmeyeli başka bebiş bekleyen varmı?
20. haftada kesin kız dediler 21 de detaylıya girdim ondan sonra garantilendi pipiyle bacağı kolu veya kordonu karıştırıyolar banada önce erkek demişlerdi net göremiyolar demekki bi sonraki randevunu bekle derim zaten %100 dememişler hiçhosgeldin kiz. bende yeni geldim hosgeldim :) ya didemcim benim doktor aklimi karistirip duruyo yani. ilkinde 17+3 de kontrolde %70 oglan dedi hastaneye gittik cumartesi birsey göremiyorum kiz olabilir dedi baska bi doktor. e dün yine gittik 21+2, yine %70 oglan diyo. pipi görüyo ama kizinkide olabilir diyo yani sonra mi ne gelisiyormus. birdahakinde tam kesin olur diyo. ya seninki kiz mesela e ne zamandirda biliyorsun. e taaa ozamandan belli oluyo yani kiz erkek oldugu. bence oglan benim bebegim ama aklim karisti iste, gercekten böyle pipi görünüyo ama iste kesin birsey demek istemiyor. sen ne diyorsun?
şükür şükür gördün ben bu kadar küçükmüyüm görmüyonuzDidem feyza handannn hoşgeldinizzzzz
meraba herkese nasılsınız kızlar
benim her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama daha günüm 30 u neden kiiii
erken mi hastalanıcam aceppp
sana yazmıştım ama okumadın sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?