Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ulan baş çavuşun eşşeğimi o.... niye cvp vermiyonuz bana ben geldim ben bostan korkuluğumuyum

ayy ne güzelll yaaaa mucize ALLAhın mucizesi işteee

kızlar ne var ne yok bakayım 2 gündür pc yok bendeeşim deduruyo o bakımdan şimdi annemden gireyim dedim eee ne var ne yok bakayıımmm

aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ben geldim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84: :84: :84: :84: :84::84: :84: :84: :84::95: :95: :95: :95: :95: :95: :95:

ulan baş çavuşun eşşeğimi o.... niye cvp vermiyonuz bana ben geldim ben bostan korkuluğumuyum

Hoşgeldin kız:)

yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ben müsaitim kismeeee yazmıyoooo girmicem bidaha :84::84::84::84::84::84:

Gülüm msj için mersi şeker:)

ayy ne güzelll yaaaa mucize ALLAhın mucizesi işteee

Sizede nasip olsun o mucize inşallah:)

kızlar ne var ne yok bakayım 2 gündür pc yok bendeeşim deduruyo o bakımdan şimdi annemden gireyim dedim eee ne var ne yok bakayıımmm

sabah bi hamile daha geldi aramıza kalbimsindi adı sanırım:) Bebişim haftasında yeni bebiş haberi getirdi:) Haftaya bir daha istiyoruz:)

alalala nekdar acamisisi oldum su internetin.hala anlamadım.acaaba yazılarım gliyomu

hosgeldin kiz. bende yeni geldim hosgeldim :) ya didemcim benim doktor aklimi karistirip duruyo yani. ilkinde 17+3 de kontrolde %70 oglan dedi hastaneye gittik cumartesi birsey göremiyorum kiz olabilir dedi baska bi doktor. e dün yine gittik 21+2, yine %70 oglan diyo. pipi görüyo ama kizinkide olabilir diyo yani sonra mi ne gelisiyormus. birdahakinde tam kesin olur diyo. ya seninki kiz mesela e ne zamandirda biliyorsun. e taaa ozamandan belli oluyo yani kiz erkek oldugu. bence oglan benim bebegim ama aklim karisti iste, gercekten böyle pipi görünüyo ama iste kesin birsey demek istemiyor. sen ne diyorsun?

meraba herkese nasılsınız kızlar

benim her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama daha günüm 30 u neden kiiii

erken mi hastalanıcam aceppp

valla cnmmm bihal olmuş topiğeeee banada konuşan yok ebrardan başkaaaa sinir oluyom girmicem bidaha.
neeoluyo bunlara kızdırmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sende hemen küsme benim gibi olay yarat
Hoşgeldin kız:)
şükür yani şükür gördün

slm gül abla discobur ebrar ve diğerleri nasılsınız görüşmeyeli başka bebiş bekleyen varmı?
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin aha şu zeynep karısı hamile

20. haftada kesin kız dediler 21 de detaylıya girdim ondan sonra garantilendi pipiyle bacağı kolu veya kordonu karıştırıyolar banada önce erkek demişlerdi net göremiyolar demekki bi sonraki randevunu bekle derim zaten %100 dememişler hiç
Didem feyza handannn hoşgeldinizzzzz
şükür şükür gördün ben bu kadar küçükmüyüm görmüyonuz

meraba herkese nasılsınız kızlar

benim her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ama daha günüm 30 u neden kiiii

erken mi hastalanıcam aceppp

Canım ümitlendirmeyim ama asla vazgecme bende sen gibiydim hala adet olacakmış gibiyim ama bebiş var içimde biliyon:)

sana yazmıştım ama okumadın sanırım.

Gülüm izmire gidemiyomuşsun çok üzüldüm vardır bir hayır belkide çalışma yapmak gerekiyo o yüzden Allah gitmeni istemiyo olamazmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…