Didem feyza handannn hoşgeldinizzzzz
ok sorun deil cnmm öğrenirsinokudum gülcüm.biraz acamiyim ondan tekliyom zaar:)
ebrarcımm bilmiyorum sistemim değişti adet sancısı var ince ince
neeoluyo bunlara kızdırmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sende hemen küsme benim gibi olay yarat
şükür yani şükür gördün
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin aha şu zeynep karısı hamile
20. haftada kesin kız dediler 21 de detaylıya girdim ondan sonra garantilendi pipiyle bacağı kolu veya kordonu karıştırıyolar banada önce erkek demişlerdi net göremiyolar demekki bi sonraki randevunu bekle derim zaten %100 dememişler hiç
şükür şükür gördün ben bu kadar küçükmüyüm görmüyonuz
evhannnnnnnnnnn pabucu yarım çık dişarıya oynayalımmmm :92: :92: :92: :92: :92:bu donlar ve südyenler sana kuşummmm
ok sorun deil cnmm öğrenirsin
belkide bebiş vardır ondandır ağrıların. inşllah ondandır.
zeynom sorun deilll öyle her gördüğün rüya için üzme kendini boşuna .
ebrarımm gripde yapar cnm midenide üşütmüşündür ondanda bulanır. dikkat et.
ayyy ben nasil bekliycem 4 hafta daha.
insallah zaman cabuk gecer. zaten bu hafta noel taili haftaya yilbasi tatili derken 03.01.2010 oluyo sonrasina 2 hafta kaliyo hadi bakalim. biraz daha bekliyelim bakalim. 25inci haftada tam gelismis oluyormus cinsel organlar. ozaman heralde bebegim uygun yatiyorsa görebilir %100
ayyy ben nasil bekliycem 4 hafta daha.
insallah zaman cabuk gecer. zaten bu hafta noel taili haftaya yilbasi tatili derken 03.01.2010 oluyo sonrasina 2 hafta kaliyo hadi bakalim. biraz daha bekliyelim bakalim. 25inci haftada tam gelismis oluyormus cinsel organlar. ozaman heralde bebegim uygun yatiyorsa görebilir %100
aman ya bende öyleyim sorma ya bide dokunsalar ağlayacak moddayım fena yani bu akşam kendimi ütüye verip stres atmayı planlıyorumdidemimm bu aralar özellikle 2 gündür çok sinirliyim yaaa nedenini bilmom adete çook var daha ondan desem. alınıyom cvp vermedilermi hemen.
zeynocum ivet gidemiyom izmire. çalışam süermiz sona eriyo 4 ocak adet tarihi ama belli olmaz. herif 3 gün evde çalışırız yinede tabi.
hadi hadiiiiii napıyon kızzzzz prensesim nasılaaaayyyy işte geldim burdayım ben seninle oyun oynarımm
ok sorun deil cnmm öğrenirsin
belkide bebiş vardır ondandır ağrıların. inşllah ondandır.
zeynom sorun deilll öyle her gördüğün rüya için üzme kendini boşuna .
ebrarımm gripde yapar cnm midenide üşütmüşündür ondanda bulanır. dikkat et.
kızzzzzz sen yazmadan ben seni gördüm yazdıydım ne cvp vermiyonn.aaaayyyy işte geldim burdayım ben seninle oyun oynarımm
canm gülüm inşallah ama benim pek ümidim yokkk sen nasılsın
aman ya bende öyleyim sorma ya bide dokunsalar ağlayacak moddayım fena yani bu akşam kendimi ütüye verip stres atmayı planlıyorum
hadi hadiiiiii napıyon kızzzzz prensesim nasıl
kız zuhalllllllllllllllll sen napıyon aşk olsun yani bi slm vermedin ben gelicem slm verilmeyecek olacak işmi bu söyle
neeoluyo bunlara kızdırmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sende hemen küsme benim gibi olay yarat
şükür yani şükür gördün
Lan bene naz yapma oyarım seni bak paçoz karıııııııııııııııııııı:)
hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin aha şu zeynep karısı hamile
Canım bugün itibariyle Sata göre 5 hafta 3 günlüküz:) Didem tese karı sensin taaammı:)
20. haftada kesin kız dediler 21 de detaylıya girdim ondan sonra garantilendi pipiyle bacağı kolu veya kordonu karıştırıyolar banada önce erkek demişlerdi net göremiyolar demekki bi sonraki randevunu bekle derim zaten %100 dememişler hiç
şükür şükür gördün ben bu kadar küçükmüyüm görmüyonuz
aman ebrar dikkat et canim ya. valla benim persembe ogleden sonra bi midem bulandi aksam cikarttim. cuma halsiz halsiz ise geldim. cuma geceside mide agrisindan uyandim. hastaneye gittik. gastrit dedi doktor. 3 gün raporluydum bitkisel bi ilac aliyorum simdi. ilk bata almicaktim doktor dün kizdi miden daha kötü olursa ameliyat olmak zorunda kalsan daha mi iyi dedi. aliyorum dünden beri. aman canim dikkat et. stresten cok oluyormus, yedigin birseyden olabilirmis yada bebek mideye baski ettigi icin olabilirmis.
aman ebrar dikkat et canim ya. valla benim persembe ogleden sonra bi midem bulandi aksam cikarttim. cuma halsiz halsiz ise geldim. cuma geceside mide agrisindan uyandim. hastaneye gittik. gastrit dedi doktor. 3 gün raporluydum bitkisel bi ilac aliyorum simdi. ilk bata almicaktim doktor dün kizdi miden daha kötü olursa ameliyat olmak zorunda kalsan daha mi iyi dedi. aliyorum dünden beri. aman canim dikkat et. stresten cok oluyormus, yedigin birseyden olabilirmis yada bebek mideye baski ettigi icin olabilirmis.
aynen ya aynennnn hatta şu an ağlamak istiyorum canım çok sıkılıyordidem bende öylesyim bilyiormusun bu aralar esim olumsuz birsey desin normal bir tonda ona bile alayasim geliyo :))
ne oldu bacım seni kim üzdü kim kedine pist dedi söyle dövekdidemciiim moralim bozukkk kızzz ondan yoksa aaaaaaaa olur muuu
sensin şişkooooooooooooooooooMinicik miniminnacıksın diyecemde komik olacak tosbik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?