Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sabah bi hamile daha geldi aramıza kalbimsindi adı sanırım:) Bebişim haftasında yeni bebiş haberi getirdi:) Haftaya bir daha istiyoruz:)[/QUOTE]
ayyy ne güzeeel canım bu çok güzel bi haber
Didem feyza handannn hoşgeldinizzzzz

hoşbulduk tatlım ne var ne yok

evhannnnnnnnnnn pabucu yarım çık dişarıya oynayalımmmm :92: :92: :92: :92: :92: bu donlar ve südyenler sana kuşummmm

okudum gülcüm.biraz acamiyim ondan tekliyom zaar:)
ok sorun deil cnmm öğrenirsin

ebrarcımm bilmiyorum sistemim değişti adet sancısı var ince ince

belkide bebiş vardır ondandır ağrıların. inşllah ondandır.
zeynom sorun deilll öyle her gördüğün rüya için üzme kendini boşuna .
ebrarımm gripde yapar cnm midenide üşütmüşündür ondanda bulanır. dikkat et.

zkolcummm canmmmm daha 7 -8 gün var geçen ay 2 sinde hastalandım erken gelcek diye tahmin ediyorumm bana bebek zor gelirrr bekliyorum yaa

ayyy ben nasil bekliycem 4 hafta daha.

insallah zaman cabuk gecer. zaten bu hafta noel taili haftaya yilbasi tatili derken 03.01.2010 oluyo sonrasina 2 hafta kaliyo hadi bakalim. biraz daha bekliyelim bakalim. 25inci haftada tam gelismis oluyormus cinsel organlar. ozaman heralde bebegim uygun yatiyorsa görebilir %100

didemimm bu aralar özellikle 2 gündür çok sinirliyim yaaa nedenini bilmom adete çook var daha ondan desem. alınıyom cvp vermedilermi hemen.
zeynocum ivet gidemiyom izmire. çalışam süermiz sona eriyo 4 ocak adet tarihi ama belli olmaz. herif 3 gün evde çalışırız yinede tabi.

canm gülüm inşallah ama benim pek ümidim yokkk sen nasılsın

tatlım bekle bişey olmaz hem kesin öğrenirsin benim gibi olma aptala döndük önce erkek sonra kız

sende direk daldın cnmm haaaa bi hal hatır sormadınn kimseye.

ayyy ben iyi deilimyaaaa herşeye kızıyom. takıyom psikoloğamı gitsem acaba.

aman ya bende öyleyim sorma ya bide dokunsalar ağlayacak moddayım fena yani bu akşam kendimi ütüye verip stres atmayı planlıyorum

aaaayyyy işte geldim burdayım ben seninle oyun oynarımm
hadi hadiiiiii napıyon kızzzzz prensesim nasıl

aman ebrar dikkat et canim ya. valla benim persembe ogleden sonra bi midem bulandi aksam cikarttim. cuma halsiz halsiz ise geldim. cuma geceside mide agrisindan uyandim. hastaneye gittik. gastrit dedi doktor. 3 gün raporluydum bitkisel bi ilac aliyorum simdi. ilk bata almicaktim doktor dün kizdi miden daha kötü olursa ameliyat olmak zorunda kalsan daha mi iyi dedi. aliyorum dünden beri. aman canim dikkat et. stresten cok oluyormus, yedigin birseyden olabilirmis yada bebek mideye baski ettigi icin olabilirmis.

kız zuhalllllllllllllllll sen napıyon aşk olsun yani bi slm vermedin ben gelicem slm verilmeyecek olacak işmi bu söyle

aaaayyyy işte geldim burdayım ben seninle oyun oynarımm
kızzzzzz sen yazmadan ben seni gördüm yazdıydım ne cvp vermiyonn.
herkese kızıyom yaaaa en iyisi çıkim bari burdan.

canm gülüm inşallah ama benim pek ümidim yokkk sen nasılsın

allahdan umut kesilmez. bende iyi olmaya çalışıyom. dertler sorunlar bitmiyo.

aman ya bende öyleyim sorma ya bide dokunsalar ağlayacak moddayım fena yani bu akşam kendimi ütüye verip stres atmayı planlıyorum

hadi hadiiiiii napıyon kızzzzz prensesim nasıl

didem bende öylesyim bilyiormusun bu aralar esim olumsuz birsey desin normal bir tonda ona bile alayasim geliyo :))

Minicik miniminnacıksın diyecemde komik olacak tosbik:)

SUMRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ben yazdım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ebrar deilll tamam ebrarada bişiler yaz ama benide görrrr

doktor bana haftada 1 balık ye en az dedi ama geçen hafta balık yedikten sonra çıkardım dün yedim yine çıkardım deli olucam balıktan tiksindim sonuç olarak

didem bende öylesyim bilyiormusun bu aralar esim olumsuz birsey desin normal bir tonda ona bile alayasim geliyo :))
aynen ya aynennnn hatta şu an ağlamak istiyorum canım çok sıkılıyor
didemciiim moralim bozukkk kızzz ondan yoksa aaaaaaaa olur muuu

ne oldu bacım seni kim üzdü kim kedine pist dedi söyle dövek

Minicik miniminnacıksın diyecemde komik olacak tosbik:)
sensin şişkoooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…