napayım tatlım ya bi iyi bi kötü idare ediyom işte prensesde iyidir herhalde artık tepikleri çok güçlndi maşallahhhhhh benide haftaya bugün kontrolum çok heyecanlıyım canım yaaaa siz nasılsınız bakayımaman ya bende öyleyim sorma ya bide dokunsalar ağlayacak moddayım fena yani bu akşam kendimi ütüye verip stres atmayı planlıyorum
hadi hadiiiiii napıyon kızzzzz prensesim nasıl
kızzzzzz sen yazmadan ben seni gördüm yazdıydım ne cvp vermiyonn.
herkese kızıyom yaaaa en iyisi çıkim bari burdan.
ayyy canım görmedim ya görsem hemen yazardımmmmmmm nasılsın canım son 13 gün bende seninle gün sayıyom canım yaaaa senin için
allahdan umut kesilmez. bende iyi olmaya çalışıyom. dertler sorunlar bitmiyo.
zkolcummm canmmmm daha 7 -8 gün var geçen ay 2 sinde hastalandım erken gelcek diye tahmin ediyorumm bana bebek zor gelirrr bekliyorum yaa
ayyy ben nasil bekliycem 4 hafta daha.
insallah zaman cabuk gecer. zaten bu hafta noel taili haftaya yilbasi tatili derken 03.01.2010 oluyo sonrasina 2 hafta kaliyo hadi bakalim. biraz daha bekliyelim bakalim. 25inci haftada tam gelismis oluyormus cinsel organlar. ozaman heralde bebegim uygun yatiyorsa görebilir %100
didemimm bu aralar özellikle 2 gündür çok sinirliyim yaaa nedenini bilmom adete çook var daha ondan desem. alınıyom cvp vermedilermi hemen.
zeynocum ivet gidemiyom izmire. çalışam süermiz sona eriyo 4 ocak adet tarihi ama belli olmaz. herif 3 gün evde çalışırız yinede tabi.
doktor bana haftada 1 balık ye en az dedi ama geçen hafta balık yedikten sonra çıkardım dün yedim yine çıkardım deli olucam balıktan tiksindim sonuç olarak
napayım tatlım ya bi iyi bi kötü idare ediyom işte prensesde iyidir herhalde artık tepikleri çok güçlndi maşallahhhhhh benide haftaya bugün kontrolum çok heyecanlıyım canım yaaaa siz nasılsınız bakayım
Sabret gelir bi bildiği vardır:)
Bence oğlan geliyo:)
Devam devam sakın bırakmaaa:)
ııııyg balıkmı ben hiç yiyemiyom oldum olalı bebişim için katlanıyom valla
doktor bana haftada 1 balık ye en az dedi ama geçen hafta balık yedikten sonra çıkardım dün yedim yine çıkardım deli olucam balıktan tiksindim sonuç olarak[/Q
haftada en az 1 mi? keske ya, ben ayda 1 yesem sükür. ay bütün ev 2 gün kokuyo. sonra her balikta iyi degilmiski. bende biryerde okudum. baligin tam yerini tutmasada cevizde hmen hemen ayni faydayi gösteriyormus yani
slm cnmm ben iyimmmm sen nasılsın. girmiyodun nezamandır. varmı gelişme
en iyisi ben balık hapı yazdırıym doktora bu böyle olmayacakdoktor bana haftada 1 balık ye en az dedi ama geçen hafta balık yedikten sonra çıkardım dün yedim yine çıkardım deli olucam balıktan tiksindim sonuç olarak[/Q
haftada en az 1 mi? keske ya, ben ayda 1 yesem sükür. ay bütün ev 2 gün kokuyo. sonra her balikta iyi degilmiski. bende biryerde okudum. baligin tam yerini tutmasada cevizde hmen hemen ayni faydayi gösteriyormus yani
tatlım moralini bozma hemen bu ay çalışamadınızmı ne biliyon regl olcanıdidemmmmm daha regl günüme 1 haafta var ama sanki her an gelcek gibi karnım ağrıyoooo erken gelcek demek ki:84::2:
aman ya ben iyi değilim moralim bozuk ağlayasım var kızımda içerde uçan tekme savuruyo bazen mideme takma atıyo midem çıkacak gibi oluyo velet anasında güç denemesi yapıyo
aman ya ben iyi değilim moralim bozuk ağlayasım var kızımda içerde uçan tekme savuruyo bazen mideme takma atıyo midem çıkacak gibi oluyo velet anasında güç denemesi yapıyo
kızlarrrrrrrrrrrrrr hadi hep beraber ağlayalım benimde canım çok sıkkın ağlayasım var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
en iyisi ben balık hapı yazdırıym doktora bu böyle olmayacak
tatlım moralini bozma hemen bu ay çalışamadınızmı ne biliyon regl olcanı
oldu tabi ki ama ne bilem karamsar oldum özellikle bi iş yaptığım zaman daha çok ağrıyo
ben severdim hemde çok hele bide yanında tekirdağ oldumu allah yani bebiş için balık tekirdağsız kaldı bende balıktan tiksindim
hadi bacım fazla selpak varsa göndersene ya ben anamıda özledim zatenkızlarrrrrrrrrrrrrr hadi hep beraber ağlayalım benimde canım çok sıkkın ağlayasım var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
aman benim kocada öğrenmiş o lafı bende he seni gömecem ben 150 yaşayacam mirasını yiyecem yeni koca alacam diyom töbe töbeayyy canım ne oldu arada banada öyle oluyo herhealde hamilelikten geçen hafta ben öyleydim annemde bana sıkıcan iyi dir cabuk çıkmaz diyodu:)
bende seni canlandırıyom süper olacan :86: :86: :86: :86:
Gözümde canlandırdım süperrrr:)
ayyy canım ne oldu arada banada öyle oluyo herhealde hamilelikten geçen hafta ben öyleydim annemde bana sıkıcan iyi dir cabuk çıkmaz diyodu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?