Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aman ya bende öyleyim sorma ya bide dokunsalar ağlayacak moddayım fena yani bu akşam kendimi ütüye verip stres atmayı planlıyorum

hadi hadiiiiii napıyon kızzzzz prensesim nasıl
napayım tatlım ya bi iyi bi kötü idare ediyom işte prensesde iyidir herhalde artık tepikleri çok güçlndi maşallahhhhhh benide haftaya bugün kontrolum çok heyecanlıyım canım yaaaa siz nasılsınız bakayım

zkolcummm canmmmm daha 7 -8 gün var geçen ay 2 sinde hastalandım erken gelcek diye tahmin ediyorumm bana bebek zor gelirrr bekliyorum yaa

Sabret gelir bi bildiği vardır:)

Bence oğlan geliyo:)

Devam devam sakın bırakmaaa:)

doktor bana haftada 1 balık ye en az dedi ama geçen hafta balık yedikten sonra çıkardım dün yedim yine çıkardım deli olucam balıktan tiksindim sonuç olarak

ııııyg balıkmı ben hiç yiyemiyom oldum olalı bebişim için katlanıyom valla

aman ya ben iyi değilim moralim bozuk ağlayasım var kızımda içerde uçan tekme savuruyo bazen mideme takma atıyo midem çıkacak gibi oluyo velet anasında güç denemesi yapıyo

Sabret gelir bi bildiği vardır:)

Bence oğlan geliyo:)

Devam devam sakın bırakmaaa:)

ııııyg balıkmı ben hiç yiyemiyom oldum olalı bebişim için katlanıyom valla

ben severdim hemde çok hele bide yanında tekirdağ oldumu allah yani bebiş için balık tekirdağsız kaldı bende balıktan tiksindim

didemmmmm daha regl günüme 1 haafta var ama sanki her an gelcek gibi karnım ağrıyoooo erken gelcek demek ki :84::2:

anaaa 13 gün kalmış adete ama buay erkenden başlamadı gönüs acısı geçen ay 15 gün varken acıdıydı. herhalde buay çatlama olmadı demekki acımadığına göre. tüh çalışmalar boşa gitti.

slm cnmm ben iyimmmm sen nasılsın. girmiyodun nezamandır. varmı gelişme

sağol gül abla bende iyiyim şükür.henüz bi gelişme yok bende zeynep gibi 3 ay klomen + çatlatma iğnesi kullanmıştım yumurtalarım çok iyi gelişiyodu her ay 2-3 tane ve çatlıyolardı ama hamile kalamadım.eşiminde tahlilleri normaldi...2 aydır bıraktım bişey kullanmadım dr gitmedim şimdi reglime 5 gün var olursam şayet rahim filmi çektircem...ordada bi problem yoksa kendi haline bırakcam ne zaman gelmek isterse bebiş o zaman gelsin...

kızlarrrrrrrrrrrrrr hadi hep beraber ağlayalım benimde canım çok sıkkın ağlayasım var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:

kızzzzz taktım seniii görmüyonmu yazdıklarımı yoksa cevapmı vermek istemiyon anlamadımmmm kaçtır yazıyomm sadece dideme cevap veriyonnn
ay bileyimde yazmim seni önemsemeyim bari. yuhhh yaneeee bukadan olurrrr

aman ya ben iyi değilim moralim bozuk ağlayasım var kızımda içerde uçan tekme savuruyo bazen mideme takma atıyo midem çıkacak gibi oluyo velet anasında güç denemesi yapıyo

ayyy canım ne oldu arada banada öyle oluyo herhealde hamilelikten geçen hafta ben öyleydim annemde bana sıkıcan iyi dir cabuk çıkmaz diyodu:)

gül abla ben senide görüyorum canim ablacim. da yetisemiyorum. arkada biri geliyo biri gidiyo yazamiyorum, kacirmis oluyorum. kusura bakma ablam ya.

kızlarrrrrrrrrrrrrr hadi hep beraber ağlayalım benimde canım çok sıkkın ağlayasım var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
hadi bacım fazla selpak varsa göndersene ya ben anamıda özledim zaten
ayyy canım ne oldu arada banada öyle oluyo herhealde hamilelikten geçen hafta ben öyleydim annemde bana sıkıcan iyi dir cabuk çıkmaz diyodu:)
aman benim kocada öğrenmiş o lafı bende he seni gömecem ben 150 yaşayacam mirasını yiyecem yeni koca alacam diyom töbe töbe

Gözümde canlandırdım süperrrr:)
bende seni canlandırıyom süper olacan :86: :86: :86: :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…