oldu tabi ki ama ne bilem karamsar oldum özellikle bi iş yaptığım zaman daha çok ağrıyo
sen hemen umutsuzluğa kapılma tatlım allah sana sağlık versin boy boy uşakların olur inşallah
sağol gül abla bende iyiyim şükür.henüz bi gelişme yok bende zeynep gibi 3 ay klomen + çatlatma iğnesi kullanmıştım yumurtalarım çok iyi gelişiyodu her ay 2-3 tane ve çatlıyolardı ama hamile kalamadım.eşiminde tahlilleri normaldi...2 aydır bıraktım bişey kullanmadım dr gitmedim şimdi reglime 5 gün var olursam şayet rahim filmi çektircem...ordada bi problem yoksa kendi haline bırakcam ne zaman gelmek isterse bebiş o zaman gelsin...
anaaa 13 gün kalmış adete ama buay erkenden başlamadı gönüs acısı geçen ay 15 gün varken acıdıydı. herhalde buay çatlama olmadı demekki acımadığına göre. tüh çalışmalar boşa gitti.
Balık ve tekirdağla ilgili eşimin bir sözü vardır:)
:2::2::2::2::84::84::84::84::84:
hadi bacım fazla selpak varsa göndersene ya ben anamıda özledim zaten
aman benim kocada öğrenmiş o lafı bende he seni gömecem ben 150 yaşayacam mirasını yiyecem yeni koca alacam diyom töbe töbe
bende seni canlandırıyom süper olacan :86: :86: :86: :86:
:2::2::2::2::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84::84:
Mentollü var olur muuuuuuu:84::84::84::84::84:
:84::84::84::84::84::84::84::84:
Çatlama emi çatlama göğüs ağrısı mı yapıyo zaaart bana bişi yapmadı sadece kasık ağrısı ve ateş olmuş gece ama eşim dedi ben anlamadım:) Sabreeeeeeeeeeeeet:)
gül gel senle ağlayalım boyun boyuna sarılak
sende gel kuşum katıl aramıza
ne iyi olur uzun zaman oldu birine sarılıp ağlamayalıgül gel senle ağlayalım boyun boyuna sarılak
bende isterdim sarılarak ağlamayı ama benim boyum güle yetmez kii
of yaaaaaaaaaaa
bende isterdim sarılarak ağlamayı ama benim boyum güle yetmez kii
of yaaaaaaaaaaa
ne iyi olur uzun zaman oldu birine sarılıp ağlamayalı
ay valla şincik ağlıycam gerçekdennnnn
zaten herifede çatıp duruyom dün patron bile ilk defa neyiniz var neden sinirlisiniz dedi halbuki adama bişi demedim oflayıp duruyomuşum yüzümden belliymiş.
izmire gidemiyon diye mi ki abla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?