Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hayırlısı olsun cnmmm zamanı var demekki rahim filminden snra netleşir sorunlar. inşallah kanallarda bişi yoktur. bizim burlarda önce rahim filmi istiyolar snra tedaviye başlıyolar sizlerde tersi olmuş.
inşallah fazla beklemezsin

Çatlama emi çatlama göğüs ağrısı mı yapıyo zaaart bana bişi yapmadı sadece kasık ağrısı ve ateş olmuş gece ama eşim dedi ben anlamadım:) Sabreeeeeeeeeeeeet:)

:2::2::2::2::84::84::84::84::84:

:84::84::84::84::84:

mentollü var olur muuuuuuu:84::84::84::84::84:

Çatlama emi çatlama göğüs ağrısı mı yapıyo zaaart bana bişi yapmadı sadece kasık ağrısı ve ateş olmuş gece ama eşim dedi ben anlamadım:) Sabreeeeeeeeeeeeet:)

hmmm nasip cnmmm geçen ay irkenden acıdıydı bebiş var die sevindiydim buay acımıyo bakalım sabırrr nasip artıkım.belirti aramıyom sölemiyommm size sipriz olsun varsa sizede banada.

sende gel kuşum katıl aramıza

gül gel senle ağlayalım boyun boyuna sarılak
ne iyi olur uzun zaman oldu birine sarılıp ağlamayalı
ay valla şincik ağlıycam gerçekdennnnn
zaten herifede çatıp duruyom dün patron bile ilk defa neyiniz var neden sinirlisiniz dedi halbuki adama bişi demedim oflayıp duruyomuşum yüzümden belliymiş.

izmire gidemiyon diye mi ki abla?

ahanda radyodada neşe karaböcek çalıyo efkarım birikti mutlulukdan bir haber ver dilek taşı diyoooo
yaaa niden ben böle sinirliyim 2-3 gündür nidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…