Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Anacım vıcık vıcık oldu topic her yanından salya sümük akıyo bööööööööööööööööööö

söyle bakim neymiş ahanda merak ettim ahhh ahhh ne güzel içiciydim ben

Yıllarca balık yendikten sonra peşine rakı gelirse onu insan içtiğini anlarmış, yenildikten sonra peşinden rakı gelmiyorsa beni hangi hayvan yedi acaba dermiş:) ( sözüm meclis dışı:)

kızlar belki biliyonuzdur ama sölimmm ben ekranımda son 40 yazılan mesajı görebiliyom profilden ayarlanıyo ondan geride kalanı görüyom. ayarlarsanız sizde son 40 yazılanı görürsünüz.

kızlar belki biliyonuzdur ama sölimmm ben ekranımda son 40 yazılan mesajı görebiliyom profilden ayarlanıyo ondan geride kalanı görüyom. Ayarlarsanız sizde son 40 yazılanı görürsünüz.

gülüm sende amma incelemişin ha siteyi bak neler öğrenmiş neler
ya benim midemmmmm:84::84::84:

Selam kızlar gül burdasın rüya sorabilirmiyim?

Gül iki gecedir aynı konuyla ilgili görünce soruyum dedim gerçi ben çok görürüm böyle rüya eve hırsız girmeye çalışıyordu ikisinde de ben tutuyordum kapıyı giremiyordu birde eşim görmüş rüya bebeğimiz doğmuş kızmış kucağına vermişler çok güzelmiş ama yaşamayacak ölecek demişler ölmüş Allah korusun eşimde hastanedekilere bağırıp çağırmış işte.

cnmm yaptığın ibadettt sizi kötülükden koruyo size zarar vermek isteyen biri var onu engelliyo ibadetin.
bebeğinizin ömrü uzamış cnmmm. senin oğlun olcakdı dimi. eşin bi laf duycak ama sorun olmuycak.ama bebeğinize ömür vermiş allah.

nebilim cnm yaaaaa halbuki buay en mutlu ayım olması lazım borçlardan kurtulduk. izmire gitmediğimi çok takmıyom geçen camerada gördüm yiğenlerimi.
üzerimde mutsuzluk var sinir var.bilmediğim.

abla bazen oluyor öyle yani borclari takiyorsun takiyorsun birde bi bakmissiniz borclar bitmis. insan birden sasiriyo. yani bos kaliyorsun. belki ondandir. insan bazen kendi kendinede kiziyo al iste bitti borc birde okadar taktin diyo insan kedni kendine.

haklısın cnmmm hayatta herşey lazımm borçda yaşamın gereklilikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…