Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ay gerçekten mi gül ben rüyamda hırsız çok görürüm ve hep engel olmaya çalışırım olurumda ay bundan sonra namazlarımı aksatmamam lazım içimi rahatlattın sağol, evet canım erkekdi benimki yoksam kızmı birde eşim işten mi duyacak lafı, ömrü uuzn olsun kuzumun yorumuna sağlık:)

abla bende hemen bi sorayim. dün bi rüya gördüm. oglum olmus ama büyümüs yani 7-8aylik falan olmus oturabiliyordu kendisi. esimede banada benziyordu. yüzü esime benztiyordu göz sekli bana. saclari ama düpdüzdü cok güzeldi, japon cocuklarin saci gibi. öyle ben yatakta yatiyormusum oda gelmis yatagin yanina yere oturmustu bana bakiyordu. sonra bi sagima döndüm mavi bi muhabbet kusu vardi komodinin üzerindeki seylerle oynuyordu. sonra geri soluma döndüm baktim kucagimda bi bebek yani aglum ama bu kez kücük gördüm yani 1-2 aylik falan. saclari falan azicik öyle bakiyordu tatli tatli yüzüme. sonra yine kafami sagima cevirdim bi sarisin kiz cocugu üzerinde kirmizi bi elbise. komodinin üstünde ascilik oynuyordu ama kucagimda bebegim duruyordu benim. esimde banyoda birseye kizmis söylenip duruyordu tras olurken. kizda al baba sana cay yaptim diye elinde oyuncak bardakla esime dogru gitti verdi ne demekki? biraz karisik ama birsey diyebilecekmisin abla?

benim patron geliyomuş kızlarrrr bidaa giremem artık yarın görüşürüz öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Slm kızlar valla bende anca gelebildim bi ton işim vardıııı az önce bide borç geldi 540 lira aylık 90 lira ödeyecekmişim sinir oldummmmmm sanki borcum az geliyo bide o çıktı bizim üniye yıllık denetçiler geliyo yapılan işlere bakıyorlar şirket işçilerine yemek borcu çıkarmışlarr daha bide bunu ödeyecek 2010 da yediklerimizide seneye he bide aradaki faiz hariç bor bittikten sonra bide faizi sanki çok maaş veriyolarda sinirim tepeme çıktııı

cnmmmm muradına ercen sende senin eşinde birinden laf duyucak. kuş iyidir haber alcanız güsel haber.

ayyy bu midemmm dünden bu yana midemde durmuyo yediklerim yaaaaaaaaaaaa

ayyyy aman canim dikkat et. hemen bi doktora görün canim. benidme gecen hafta öyleydi. birsey yeyince hem midem agriyordu hemde midem bulaniyordu. artik cuma günü agridan uyandim gece hastaneye gittik. gastrit dedi. bitkisel ilac verdi almadim ilaclari. dün gittim doktora kizdi doktorum. simdi bitkisel ilac kullanabilirsin kullan iste dedi. ya ilaci almassanda daha kötülesirse dedi, en kötü ya hamileligin icinde birde midenden ameliyat olmak zorunda kalirsan dedi. korktum valla dünden beri aliyorum ilacimi

aaa o nasıl iş öyle ya sizin işvereniniz yemek parası vermiyormu
sizin yerinize onların vermesi gerekiyor

aaa o nasıl iş öyle ya sizin işvereniniz yemek parası vermiyormu
sizin yerinize onların vermesi gerekiyor

canım biz kendimiz aylık 40 lira veriyorduk denetçi demiş kanunen veremessin memura devlet yardım veriyo muş onlar o paradan yiyebilirmiş biz şirket oldugu için arada ki farkı çıkarmışlar bize laf düşmüyo zaten geldiler elime borç kagıdını verip gittilerrrrr

cnmmmm muradına ercen sende senin eşinde birinden laf duyucak. kuş iyidir haber alcanız güsel haber.

tsk ederim abla. bana cok karisiik gelmisti rüya. bi kiz bi oglan bi kus falan görünce. neyse hayrolsun diyeyim ben yinede. patronun gelecekmis galiba. zor durumda kalma abla. kib. grsrz insallah yarin. gerci benim yarin noel tatili var burda giremem büyük ihtimal pazartesi grsrz. öpyüorum seni ablacim

gülllllllllll kocam rüyasında kızının doğduğunu görmüş simsiyah saçları varmış ne ki anlamı

tmm cnmm iyi tatiller bazen karışık rüya bile olsa simgeler nettir.

Gülll bişey sorcam kız

sor cnm

tatlım bende şirkete bağlı çalışıyorum
yani şirket elemanıyım ama yemek paramızı onlar ödüyo hastaneye
bizde hastanede yemek yiyoruz

Gül canım teşekkür ederim.

ayyy ne sinir birsey. valla bizim sirkette herkes yiyecegini kendisi getiriyo yada gidip yakindaki marketten aliyo. yukarda kücük bi mutfagimiz var mikrodalga, mini firin, buzdolabi, kahve makinasi. ketil falan onlarla idare ediyoruz biz. kantini olan sirketlerdede herkes kendi yiyecegini satin aliyo kantinden. ama yemek icin gelipte borca kagidi vermek cok tuhafmis ya

tatlım bende şirkete bağlı çalışıyorum
yani şirket elemanıyım ama yemek paramızı onlar ödüyo hastaneye
bizde hastanede yemek yiyoruz

canım bizim şirken bizim maaşa ekleyip veriyordu aman işte benim kafada basmadı valla üninin hatası yüzünden borç bize kesildi bizde ya seve seve yada seve seve ödeyecegiz yani

Kızlar valla iyice konu dışına çıktım ama bide bişey soracam bize yılbaşından sonra 4c ye geçmek istermisiniz isteyen dilekçe verecek diyorlar ama 11 ay çalışıp bi ay yatıyon şimdi 12 ay çalışıyorum sizce 4c mantıklı bi işmi araştırdım kimi iyi diyo kimi kötü sizce hangisi mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…