canım bizim şirken bizim maaşa ekleyip veriyordu aman işte benim kafada basmadı valla üninin hatası yüzünden borç bize kesildi bizde ya seve seve yada seve seve ödeyecegiz yani
Gülll söylesene kız
patron geldi mis. Var. Didem ne sölim kız sorsana
slm kızlar gezdim dolaştım geldim ve müjdeli de bir haberim var eltim bugün doğum yaptı aslinda 12günü vardı ama sabah rahatsızlanmiş ve bir tane meriç'imiz oldu
oooo gözünüz aydın tatlımmm allahım analı bablı büyütsün darısıda sana olsun inşallah
Inşallah canım benim yaa inan ki çok sevindim çünki ilk bebeğini 8aylık doğurdu ve kaybetti bunun iyi olmasına çok sevindim 36haftalık doğum yaptı
tebrik ederimmm
inşşş en güzeli sanada nasip olurr
Betül nasılsın canım benim nasıl gidiyor bebiş iyi mi
Ay sağol betülcüm kız böyle doğuranları duydukça bende doğurmak istedim bir çırpıda çıkıyor :) :) :) darısı başına sende al biran önce kucağına
aminn canım sende al önce göbişine sonra kucağına inşşş
Inşallah canım benim kusura bakma yemek yapıyordum geç cvp verdim ama şükür bitti şimdi burdayım
merhaba kızlar birşey sorabilir miyim, bizim 5-6 aydır çalışmamıza rağmen bebeğimiz olmadı, doktora gitmek istiyoruz da kontrole, kontrolde doktor neler yapıyor, nasıl oluyor ne zaman gitmemiz lazım fikriniz var mı acaba?
merhaba kızlar birşey sorabilir miyim, bizim 5-6 aydır çalışmamıza rağmen bebeğimiz olmadı, doktora gitmek istiyoruz da kontrole, kontrolde doktor neler yapıyor, nasıl oluyor ne zaman gitmemiz lazım fikriniz var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?