Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın

Kızlar size iyi akşamlar yarın görüşüzzzzzzzzz bugün pek size katılamadım canım çok sıkkın yarın bu açıgı telafi ederimmmmmm.....

Slm kızlar gezdim dolaştım geldim ve müjdeli de bir haberim var eltim bugün doğum yaptı aslinda 12günü vardı ama sabah rahatsızlanmiş ve bir tane meriç'imiz oldu

slm kızlar gezdim dolaştım geldim ve müjdeli de bir haberim var eltim bugün doğum yaptı aslinda 12günü vardı ama sabah rahatsızlanmiş ve bir tane meriç'imiz oldu

oooo gözünüz aydın tatlımmm allahım analı bablı büyütsün darısıda sana olsun inşallah

Ay sağol betülcüm kız böyle doğuranları duydukça bende doğurmak istedim bir çırpıda çıkıyor :) :) :) darısı başına sende al biran önce kucağına

Ay sağol betülcüm kız böyle doğuranları duydukça bende doğurmak istedim bir çırpıda çıkıyor :) :) :) darısı başına sende al biran önce kucağına

aminn canım sende al önce göbişine sonra kucağına inşşş

merhaba kızlar birşey sorabilir miyim, bizim 5-6 aydır çalışmamıza rağmen bebeğimiz olmadı, doktora gitmek istiyoruz da kontrole, kontrolde doktor neler yapıyor, nasıl oluyor ne zaman gitmemiz lazım fikriniz var mı acaba?

bende tam dr gitmeye karar verdim o ay bebişimz geldi tam bilmiom ondannn

Canım bence sen regl 2 yada 3.günü gıt ilk gittiğinde kan testi ve utrason da yumurtalarına bakarlar bence vakit kaybetmeden git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…