Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben pek iyi degilim.yine derdim depreşti.niye benim bebegim olmuyokii sanki

bende tam dr gitmeye karar verdim o ay bebişimz geldi tam bilmiom ondannn

ben de öyle umdum ama bugün regl oldum

Canım bence sen regl 2 yada 3.günü gıt ilk gittiğinde kan testi ve utrason da yumurtalarına bakarlar bence vakit kaybetmeden git

bugün regl oldum o geçsin de gidiyim diyordum, regl iken mi gitmek gerekli, yarın gidelim mi sizce?
ultrasonda yumurtalarıma bakıp sorun yok demişlerdi ilk istediğimizde baktırmıştım ama bilmiyorum şimdi durum nedir

Canım bence git çünki bak bence korunmasız 3.ayimda dr gittim smear yaptı yumurtalıklara baktı birşeyin yok bir sene geçmeden başka birşey yapamam dedi 6.ayda bir başka dr gittim o yumurtan çatlaniyor kist yapıyor dedi klomen verdi birşeyin kalmaz gelmene gerek yok dedi ama benim içim rahat etmedi çünki kaşık ağrılarım vardı dayanamıyordum bu ay yani 9.denemede iyi bir dr buldum gittim hormon sorunum çıktı yumurtalıklarda kistler çıktı birde yumurtam çatlamıyormuş prolaktin hormonu için dostinex adlı ilacı yumurtalıklb içimde klomen+pregnyl(çatlama iğnesi) verdi kullandım bunları ve ışte regl son 7gün ve regl olursam yine test filan yeni baştan herşey

Allah Allah ya, boşu boşuna oyalamışlar yani seni, o zaman iyi bir doktor araştırıyım ben, randevu alabilirsem gidiyim, çok sağol hayatım. Bir de bu yumurta çatlamama olayını nasıl anlıyorlar?

Allah Allah ya, boşu boşuna oyalamışlar yani seni, o zaman iyi bir doktor araştırıyım ben, randevu alabilirsem gidiyim, çok sağol hayatım. Bir de bu yumurta çatlamama olayını nasıl anlıyorlar?

Şöyle canım bir kadının normelde yumurtlama günleri mesela 28 günde regl görüyorsa 14. Gün yumurtlaması muhtemelen ama benim yumurtalıklar boyutuna geldiğinde çatlanayinça çok fazla büyüyor hata bir ay 44mm olmuştu ve bu çok büyük bir boyut yani böyle birde iyi bir dr bulursun inşallah bu arada nerde yapıyorsun belki sana dr tavsiye edebilirim

Şimdi profilinde gördüm eğer ıstanbulun avrupa yakasında isen çapa hastanesini tavsiye ederim çok iyi drları var yok anadolu yakasında isen kartal araştırma(benim dr orda çalışıyor) yada nenehatun hastanesini tavsiye ederim

büyükçekmece tarafında canım. ultasonla ölçüyorlar o zaman değil mi? genital muayeneden korkuyorum da umarım gerek kalmaz.

eşimle beraber gidicez o da test olacak da cumartesi gideriz o yüzden, çapa da doktor olur mu haftasonu bilemiyorum. bizim burda da bir doktor önerdiler özelde ama o da haftasonu olur mu bileiyorum, inşallah buluruz, olmadı haftaya eşim izin alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…