eşim erken gidiyor uyandıktan sonrada bi daha uyuyamıyorım.. ama hamileyken uykuya çabuk yenilirdim.. bide alışkınım çalışma hayatım boyunca 6-7 de uyanırdım...Kızım delimisin çalışmıyorsun madem neden sabahın köründe uyanıyorsun uyusana:)
günaydın canımmm hoşgeldinnnnn..günaydııın....hanımlaaar nasılsınızz..
slm rodiniacım..ayy valla bende evde olsam bı uyusam bı uyusam..
off bugun benımde ısım cok ..neyse Allahtan yarın cumartesı onun yüzü suyuna dayanıcaz..
Günaydın yawru kuşlarımmm
şu işlerimiz bitirip geliyorummm:126::126::126::126:
keşke bende çalışsam diyorumm yaa....slm rodiniacım..ayy valla bende evde olsam bı uyusam bı uyusam..
off bugun benımde ısım cok ..neyse Allahtan yarın cumartesı onun yüzü suyuna dayanıcaz..
eşim erken gidiyor uyandıktan sonrada bi daha uyuyamıyorım.. ama hamileyken uykuya çabuk yenilirdim.. bide alışkınım çalışma hayatım boyunca 6-7 de uyanırdım...
hoş geldiniz kuzular nasılsınız bakalım bende öyle kepeklim yarının hatrına katlanıyom valla:) yarın büyük gün sabah hastanedeyim çatlıyorum meraktan:)
hoşbuldum yawru kuşum
bugün dönemi sonlandırıp kurtuluyorum kızlarr
anaaa yarın kontrole mi gidiyon hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inş.
Kalp atımını görüp gelirsin inş.
bizimkisi çok ilginç bundan 3 - 4 sene önce nette arkadaşlımın radyosu vardı orada djlik yapıyordu... orada tanıştık ama benden küçük olduğu için çok iyi dost olduk o sonra işleri sebebiyle nahcıvana gidince koptuk bir iki kez msnden kouşmuştuk beni netten görünce aşık olmuş bende ozamanki erkek arkadaşımı falan anlatırdım :)) ailesine kimseyle evlenmek istemiyorum aşık olunca evlenecğim demiş meğer aklında ben varmışım.. geçen sene ocak ayında yaşgünümde mail atınca şaşırdım bende ona cevap verdim yaşgünlerimiz arasında 1 gün var çünkü.. uzuun süre görüşemeyince dedimki arkadaşlara şaka yapalım mayıs ayı falandı yine radyoda arkadaşlarla konuşurken dedimki biz evleniyorz herkes şaşırdı.. ben başladım aşığız seviyoruz :))) oda başladı yazmaya... 1 saat sürdürdüm sonra dedimki hadi gerçeği diyelim yok dedi sakın deme neden dedim çünkü dedi ben gerçekten seninle evlenmek istiyorum :))) bende o şokta evet dedimm. haziran sonunda evlendik:))) kısaca böyle... hiç yüzyüze görüşmedik bide düşün....Kız sen kocanla nerde nasıl tanıştın böyle hikayeleri merak ederim ben:) Mesela biz ben liseye başladığım sene sevgili olmuştuk sonra ayrıldık 8 sene hiç konuşmadık hemide akrabayız ailelerimiz çok sık görüşürdü:) Sonra tekrar denedik sonrada evlendik:)
bizimkisi çok ilginç bundan 3 - 4 sene önce nette arkadaşlımın radyosu vardı orada djlik yapıyordu... orada tanıştık ama benden küçük olduğu için çok iyi dost olduk o sonra işleri sebebiyle nahcıvana gidince koptuk bir iki kez msnden kouşmuştuk beni netten görünce aşık olmuş bende ozamanki erkek arkadaşımı falan anlatırdım :)) ailesine kimseyle evlenmek istemiyorum aşık olunca evlenecğim demiş meğer aklında ben varmışım.. geçen sene ocak ayında yaşgünümde mail atınca şaşırdım bende ona cevap verdim yaşgünlerimiz arasında 1 gün var çünkü.. uzuun süre görüşemeyince dedimki arkadaşlara şaka yapalım mayıs ayı falandı yine radyoda arkadaşlarla konuşurken dedimki biz evleniyorz herkes şaşırdı.. ben başladım aşığız seviyoruz :))) oda başladı yazmaya... 1 saat sürdürdüm sonra dedimki hadi gerçeği diyelim yok dedi sakın deme neden dedim çünkü dedi ben gerçekten seninle evlenmek istiyorum :))) bende o şokta evet dedimm. haziran sonunda evlendik:))) kısaca böyle... hiç yüzyüze görüşmedik bide düşün....
günaydın canım kolay gelsin...Günaydın yawru kuşlarımmm
şu işlerimiz bitirip geliyorummm:126::126::126::126:
sorma valla böyle aşk hiç yaşamadım... Amin canım... onun için herşeyi yaparım bak 34 yaşında doğduğum büyüdüğüm istanbulu bıraktımm...Yuuuuuuh maşallah ne aşkmış ama :) Allah hep böyle devam etmesini nasip etsin:)
kepekli sende anlat nasıl tanıştınızzz.....sizin aşk hikayenizide alalım...bu gunun sohbet konusu ask demekkı ne guzeell..ee ebrar anlat bakalım dınleyelıım..
bu gunun sohbet konusu ask demekkı ne guzeell..ee ebrar anlat bakalım dınleyelıım..
aslında bu işin sırrı demeekki önce çok iyi arkadaş olmayı başarabilmekte...hmm bizimki miii
Biz eşimle okulda tanıştık..sınıf arkadasımdı ..ilk 3 sene cok ii dost olduk.beraber yedık içtik gezdik
sonra baktım ii cocuk hos cocuk..ben kapmazsam baskası kapacak
sonradan ogrenıyorum ki oda aynı cümleleri kurmuş ..
sonra bir baktım bir yılbaşı sabahı sevgılım olmus
hemen mezuniyetten sonra aileler tanıstı bi sene nişanlı kaldık 2007de de evlendik.
geçen sene bu zamnlar asker yolu bekledim..cok sukur gitti geldi şimdide durum malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?