Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm rodiniacım..ayy valla bende evde olsam bı uyusam bı uyusam..

off bugun benımde ısım cok ..neyse Allahtan yarın cumartesı onun yüzü suyuna dayanıcaz..

slm rodiniacım..ayy valla bende evde olsam bı uyusam bı uyusam..

off bugun benımde ısım cok ..neyse Allahtan yarın cumartesı onun yüzü suyuna dayanıcaz..

Günaydın yawru kuşlarımmm
şu işlerimiz bitirip geliyorummm:126::126::126::126:

Hoş geldiniz kuzular nasılsınız bakalım bende öyle kepeklim yarının hatrına katlanıyom valla:) Yarın büyük gün sabah hastanedeyim çatlıyorum meraktan:)

eşim erken gidiyor uyandıktan sonrada bi daha uyuyamıyorım.. ama hamileyken uykuya çabuk yenilirdim.. bide alışkınım çalışma hayatım boyunca 6-7 de uyanırdım...

Kız sen kocanla nerde nasıl tanıştın böyle hikayeleri merak ederim ben:) Mesela biz ben liseye başladığım sene sevgili olmuştuk sonra ayrıldık 8 sene hiç konuşmadık hemide akrabayız ailelerimiz çok sık görüşürdü:) Sonra tekrar denedik sonrada evlendik:)

hoş geldiniz kuzular nasılsınız bakalım bende öyle kepeklim yarının hatrına katlanıyom valla:) yarın büyük gün sabah hastanedeyim çatlıyorum meraktan:)

hoşbuldum yawru kuşum
bugün dönemi sonlandırıp kurtuluyorum kızlarr
anaaa yarın kontrole mi gidiyon hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inş.
Kalp atımını görüp gelirsin inş.

hoşbuldum yawru kuşum
bugün dönemi sonlandırıp kurtuluyorum kızlarr
anaaa yarın kontrole mi gidiyon hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inş.
Kalp atımını görüp gelirsin inş.

Bilmiyom gösterirmi doktor acaba:) Dün akşam kocama sinir oldum küstüm yattım Yarın semineri var hastanede çok kalamayacak benimle tüh dedim kalp atışlarını dinleyemeyeceksin zaten dinlemiiyim ben kötü olurum dedi eee ultrasyonlara girmiycenmi benle dedim yok ben dışarda beklerim seni sen bana anlatırsın dedi iyi o zaman o duyguları ben yalnız yaşarım nede olsa benim çocuğum dedim bu lafları duymamak için senle hastaneye geliyorum zaten ultrasyona giremem dedi mantıklı bir açıklama söyle dedim bişi diyemedi iyi geceler dedim ve yattım sonra gece bi uyandım karnımı okşayarak bebek ve beni seviyo gerzek:)

bizimkisi çok ilginç bundan 3 - 4 sene önce nette arkadaşlımın radyosu vardı orada djlik yapıyordu... orada tanıştık ama benden küçük olduğu için çok iyi dost olduk o sonra işleri sebebiyle nahcıvana gidince koptuk bir iki kez msnden kouşmuştuk beni netten görünce aşık olmuş bende ozamanki erkek arkadaşımı falan anlatırdım :)) ailesine kimseyle evlenmek istemiyorum aşık olunca evlenecğim demiş meğer aklında ben varmışım.. geçen sene ocak ayında yaşgünümde mail atınca şaşırdım bende ona cevap verdim yaşgünlerimiz arasında 1 gün var çünkü.. uzuun süre görüşemeyince dedimki arkadaşlara şaka yapalım mayıs ayı falandı yine radyoda arkadaşlarla konuşurken dedimki biz evleniyorz herkes şaşırdı.. ben başladım aşığız seviyoruz :))) oda başladı yazmaya... 1 saat sürdürdüm sonra dedimki hadi gerçeği diyelim yok dedi sakın deme neden dedim çünkü dedi ben gerçekten seninle evlenmek istiyorum :))) bende o şokta evet dedimm. haziran sonunda evlendik:))) kısaca böyle... hiç yüzyüze görüşmedik bide düşün....

Yuuuuuuh maşallah ne aşkmış ama :) Allah hep böyle devam etmesini nasip etsin:)

Günaydın yawru kuşlarımmm
şu işlerimiz bitirip geliyorummm:126::126::126::126:
günaydın canım kolay gelsin...

Yuuuuuuh maşallah ne aşkmış ama :) Allah hep böyle devam etmesini nasip etsin:)
sorma valla böyle aşk hiç yaşamadım... Amin canım... onun için herşeyi yaparım bak 34 yaşında doğduğum büyüdüğüm istanbulu bıraktımm...

Son düzenleme:
hmm bizimki miii

Biz eşimle okulda tanıştık..sınıf arkadasımdı ..ilk 3 sene cok ii dost olduk.beraber yedık içtik gezdik
sonra baktım ii cocuk hos cocuk..ben kapmazsam baskası kapacak
sonradan ogrenıyorum ki oda aynı cümleleri kurmuş ..
sonra bir baktım bir yılbaşı sabahı sevgılım olmus
hemen mezuniyetten sonra aileler tanıstı bi sene nişanlı kaldık 2007de de evlendik.
geçen sene bu zamnlar asker yolu bekledim..cok sukur gitti geldi şimdide durum malum

aslında bu işin sırrı demeekki önce çok iyi arkadaş olmayı başarabilmekte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…