hmm bizimki miii
Biz eşimle okulda tanıştık..sınıf arkadasımdı ..ilk 3 sene cok ii dost olduk.beraber yedık içtik gezdik
sonra baktım ii cocuk hos cocuk..ben kapmazsam baskası kapacak
sonradan ogrenıyorum ki oda aynı cümleleri kurmuş ..
sonra bir baktım bir yılbaşı sabahı sevgılım olmus
hemen mezuniyetten sonra aileler tanıstı bi sene nişanlı kaldık 2007de de evlendik.
geçen sene bu zamnlar asker yolu bekledim..cok sukur gitti geldi şimdide durum malum
bizde öyleyizz vallaa...Amin canım....katılıyorum rodiniacım..
benim için hala eşim en ii dostum...Allahım bozmasın.
güzelmiş sizinkide en büyük aşklar nefretle başlarr...geldim kızlar geldim bizim aşk hikayemiz haaaa
çok güzeldi ben 2007 ocakta burda hastanede işe başladım eşimde şefti o zaman ama yaşımız aynı şef olmasına bakmayın ufacık bişeydi 24 yaşındaydık
neyse biz hastanede çalışıtık beni görünce aşık olmuş bana bende nefret ediyordum ondan çok antipatik geliyordu bana işe başladıktan 15 gün sonra birileriyle bana haber gönderdi bende asla dedim iki ay peşimden koştu dayanamadım ewet dedim 10 gün çıktık dönüp bana dedi ki seni istemeye gelcem bende şok haliyle tamam dedim ikimizde ailelerimize söyledik benim ailem askerliğini yapsın sonra dedi bir hafta içinde askere gitti daha çıkmaya başlayalı bir ay olmuştuasker yolu bekledim anlayacağınız askerden geldi isteme oldu nişana 2 gün kala biz ayrıldık bazı sebeplerden dolayı 12 gün dayanabildik ayrı kalmaya bi daha gizli gizli görüşmeye başladık 2 ay sonra nişanlandık 1 yıl sonrada evlendik işte böyle.......
geldim kızlar geldim bizim aşk hikayemiz haaaa
çok güzeldi ben 2007 ocakta burda hastanede işe başladım eşimde şefti o zaman ama yaşımız aynı şef olmasına bakmayın ufacık bişeydi 24 yaşındaydık
neyse biz hastanede çalışıtık beni görünce aşık olmuş bana bende nefret ediyordum ondan çok antipatik geliyordu bana işe başladıktan 15 gün sonra birileriyle bana haber gönderdi bende asla dedim iki ay peşimden koştu dayanamadım ewet dedim 10 gün çıktık dönüp bana dedi ki seni istemeye gelcem bende şok haliyle tamam dedim ikimizde ailelerimize söyledik benim ailem askerliğini yapsın sonra dedi bir hafta içinde askere gitti daha çıkmaya başlayalı bir ay olmuştuasker yolu bekledim anlayacağınız askerden geldi isteme oldu nişana 2 gün kala biz ayrıldık bazı sebeplerden dolayı 12 gün dayanabildik ayrı kalmaya bi daha gizli gizli görüşmeye başladık 2 ay sonra nişanlandık 1 yıl sonrada evlendik işte böyle.......
sanada hayırlı cumalar...... amin canım sende anlat bakalımm mutluluğunun başlangıcını....slm kızlar hayırlı cumalarrrr sizin hikayelerinizi okudum allah mutlulugununuzu daim etsim kızlar
hahahha bizde nikahımız kıyıldığı gün nikahtan sonra ayrıldık kara kara nikah iptali düşündüm ben akşam bişi olmamış gibi geldi imam nikahına götürdü beni bende saf saf gittiydim:9 ne salak şeyler yaşanıyo işin içine aileler girince dimi:)
uu ebrarım hosgeldiin.yaktın yani eşini :) sonu güzel olmus masallah Allah herkese mutluluklar versin.
ziicim asker yolu beklemek zor emin ol ya.zaman gecmek bılmıyor.günler saatler gözüne büyüyor insanın.inan cok zor zamanlar geçirdim ben.sıkıntıdan vucudumda yaralar cıktı.
bakmayın boyle soyledıgıme bu sıkıntıların sebebı ozlemden baska bırsey değil.yoksa cok sukur yedim içtim gezdim.Allahım kimseyi yuvasından ayrı koymasın..
ewet çok haklısın aileler yüzünden ayrılmıştık zati
ama şimdi iyiki de direkmişiz bu kadar diyoruz
allahıma şükür şimdi dünyalar güzeli bi kızımız olcak
dün gece benimkide ben uyurken gelmiş bi baktım göbeğimi okşuyo
güzel kızım babasının prensesi diyor bayağa sevdi kızını sonra sustu bizim kız bi tepikliyo bi güldüm
hemen anlatayım kızlar ben bi markette çalışıyordum oda sipariş için geliyordu bi kaç geldi gitti sonra tvde ibrahim tatlıses den ah aşkım şarkısı varya o çalıyordu böyle içini çekti noldu dedim bana kimse böyle aşkım demiyor dedi bende güldüm falan sonra benden numaramı istedi benim de o zaman konuştugum biri vardı gelemedigimde siparişleri telden alacam dedi megersemmm aşkını itiraf edecekmişşş sonra işte bi gün bu siparişe gelmedi başkası geldi dedim hayırdır dedi tatile gitti sonra gelince dedi ben yokken beni sormuşsun hiç dedim öylesine sonra bi gün beni çaya çagırdı gittik 6 ay çıktık sonra ayrıldıkkk tabi daynamadı benden ayrı klamaya ve 8 ay sonra tekrar barıştık bu ayrı kaldıgımız süredede sürekli gizli nodan arayıp sesimi dinlerdi tabi ara sıra da ben onu işte öyle sonra beni istemeye geldiler söz nişin bi sene sonra dügün ve şimdi de 1.5 yıllık evliyiz allah ömür boyu onunla yaşamayı nasip etsin işte benim hikayede buuuuuu
geldim kızlar geldim bizim aşk hikayemiz haaaa
>Kepeklim rahmetli kayınpederim hastayken eşim 1 ay falan köyde kalmıştı o zamanı düşünüyorum da bende çok zayıflamıştım cidden çok zor. Allah başka ayrılık vermesin:)
Bizde dün akşam iddaya girdik kocayla kız olursa o bana istediğim yakut seti alacak erkek olursa ben ona istediği takım elbiseyi eminim anamı ağlatacak:) Bakalım ne gelecek:) Allah mutluluğumuzu bozmasın:) Benimde eşimi evde onlar dellendirir gelir benden alırdı düğün arefesi sinirini of offf:)
ebrarcım zati büyük aşklar nefretle başlarmış ha sende başta olmaz etmez dedin adamı koşturdun tabi peşinden baktın geliyo sonra acıdın kabul ettin dimi
ivettt aynen öyle
iyi ettim dimi peşimden koşsun hep öyle
kabul ederken ne dedim biliyonuzmu msj attım ona
tamam lan tamam kabul ediyorum nereye kadar giderse
diye meseaj atmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?