Günaydın hanımlar ben geldim nasılsınız?
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hoşbuldum kepekli ben hiç anlatacak modda değilim didem anlatsın canım hem ben daha önce yazmıştım.
:95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95:
Gunaydın herkese !!!
hehhhhhhh benim dünür gelmiş ve anlaşılan kimse slm vermemiş haaaaaaa hoşgeldinnizzzzzzzz
Günaydın merve hoşgeldin nasılsın?
günaydın kızlarrrrrrr
ay ya biz yıllardır birbirimizi tanıyoduk ailelerimiz yakın dosttu sonra böle bişiler oldu biz sık sık görüşmeye başladık 1 ay filan hergün tel internet filan derken çıktı antebe geldi benim manyak 3 gün gezdik dolaştık antepten uçağa bindirdim gönderdim istanbula inince arayıp evlenme teklifi etmişti 10 gün sonrada yüzükle tekrar geldi 3 ay nişanlı kalıp evlendik ahanda böle
Hoşbuldum zeynep bugün nasılsın?
noldu yaaw sonradan gelenler hep asabii..
eflal moralin mi bozuk kuzucum noldu sabah sabah...
didoş asabiyet yapma..ne güzel romantık takılıyoruz bugun..
mrv sende hosgeldın canım..nabersın ..in misin cin misin kimlerdensin ..ne yersin ne içersin anlat bakalım..
sAOL İİMM SEN NASILSIN ..
hoşgeldin kuşum canınmı sıkkın seninHoşbuldum zeynep bugün nasılsın?
asabiyet yapmadım kız ahanda bizim hikayemizide anlattımnoldu yaaw sonradan gelenler hep asabii..
eflal moralin mi bozuk kuzucum noldu sabah sabah...
didoş asabiyet yapma..ne güzel romantık takılıyoruz bugun..
mrv sende hosgeldın canım..nabersın ..in misin cin misin kimlerdensin ..ne yersin ne içersin anlat bakalım..
anam bu ne hız biz 3 sene sonra ancak karar verdik evlenmeye bize kalsa 1 sene daha beklerdik ha:)
Neyin var canım yaaa genemi moralin bozuk bak benim herifte beni üzdü ama kaale alan varmı salla bebişlerimiz bizle kaale almıyalım onları:)
bizim acelemiz vardı arkadan kovalıyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?