Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Hoşbuldum kepekli ben hiç anlatacak modda değilim didem anlatsın canım hem ben daha önce yazmıştım.

Hoşbuldum kepekli ben hiç anlatacak modda değilim didem anlatsın canım hem ben daha önce yazmıştım.

Neyin var canım yaaa genemi moralin bozuk bak benim herifte beni üzdü ama kaale alan varmı salla bebişlerimiz bizle kaale almıyalım onları:)

günaydın kızlarrrrrrr
ay ya biz yıllardır birbirimizi tanıyoduk ailelerimiz yakın dosttu sonra böle bişiler oldu biz sık sık görüşmeye başladık 1 ay filan hergün tel internet filan derken çıktı antebe geldi benim manyak 3 gün gezdik dolaştık antepten uçağa bindirdim gönderdim istanbula inince arayıp evlenme teklifi etmişti 10 gün sonrada yüzükle tekrar geldi 3 ay nişanlı kalıp evlendik ahanda böle

Hoşbuldum zeynep bugün nasılsın?

noldu yaaw sonradan gelenler hep asabii..

eflal moralin mi bozuk kuzucum noldu sabah sabah...

didoş asabiyet yapma..ne güzel romantık takılıyoruz bugun..

mrv sende hosgeldın canım..nabersın ..in misin cin misin kimlerdensin ..ne yersin ne içersin anlat bakalım..

anam bu ne hız biz 3 sene sonra ancak karar verdik evlenmeye bize kalsa 1 sene daha beklerdik ha:)

Evet ben yeni geldim ama uzun zamandır misafir koltuğundan sizleri takip ediyordum ..
En sonunda yeter dedim .. Gir sende muhabbete dedim .. Geldim

Ben iyiyim sen nasılsın? Ne oldu neden keyfin yok?

Bende merank ediyom mrv. anlat:)

sAOL İİMM SEN NASILSIN ..

iyiyim canım teşekkür ederim.

hoşgeldin kuşum canınmı sıkkın senin

asabiyet yapmadım kız ahanda bizim hikayemizide anlattım

Neyin var canım yaaa genemi moralin bozuk bak benim herifte beni üzdü ama kaale alan varmı salla bebişlerimiz bizle kaale almıyalım onları:)

Ne bileyim canım ya sabah bime gittim pijama almak için dandik bir pijama eşimde geldi sonra yanıma aldım işte doğum için evde denedim idare eder ucuz diye gittim aldım napıyım almıyor herif maddi sebepler boşver güzel şeylerden konuşmuşsunuz bozmuyum ben:) ha u arad üç yılda ilk kez tek başıma bişey almaya çıktım onda da adam yine geldi yanıma esir gibi

bizim acelemiz vardı arkadan kovalıyolardı

Aman boşversene öylesi daha iyi karışan görüşen olmaz gerçi bize destek olmadıkları için biz evimize falan kimseyi karıştırmadık. 2 düğün yapalım 1ini biz karşılayacaz dediler:) Düğünden 4 gün sonra salona borcunuzu ödeyin dediler anam bide öğrendimki düğün bitmek üzere benim elti hanım balayı yapmamış onlarda bizle aynı otele gelselermiymiş ben bi cırladım sıkar biraz diye babam da dediki eğer kızıma yenge göndereceklerse zahmet etmesinle düğün falan bozulur:) Ayyy neler çektim kızım hızlı olursa kimse bişiye karışamaz:)

Kız didem sen bir çeşit karısın ha evlenme hikayen bile delice:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…