Ne bileyim canım ya sabah bime gittim pijama almak için dandik bir pijama eşimde geldi sonra yanıma aldım işte doğum için evde denedim idare eder ucuz diye gittim aldım napıyım almıyor herif maddi sebepler boşver güzel şeylerden konuşmuşsunuz bozmuyum ben:) ha u arad üç yılda ilk kez tek başıma bişey almaya çıktım onda da adam yine geldi yanımaesir gibi
Aman boşversene öylesi daha iyi karışan görüşen olmaz gerçi bize destek olmadıkları için biz evimize falan kimseyi karıştırmadık. 2 düğün yapalım 1ini biz karşılayacaz dediler:) Düğünden 4 gün sonra salona borcunuzu ödeyin dediler anam bide öğrendimki düğün bitmek üzere benim elti hanım balayı yapmamış onlarda bizle aynı otele gelselermiymiş ben bi cırladım sıkar biraz diye babam da dediki eğer kızıma yenge göndereceklerse zahmet etmesinle düğün falan bozulur:) Ayyy neler çektim kızım hızlı olursa kimse bişiye karışamaz:)
evet dünürüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk kuşum nasılsın
Ben internetten tanıştım eşimle .. Bi arkadaşlık sitesine girmiştik arkadaşlarla biriyle dalga geçelim die, birini bulduk dalga geçtik .. Kakara kikiri derken msn falan ekledik.. Herkes gitti ben hala dalga geçiorum çocukla sonra bi gün iki gün derken baktım muhabbeti sarıo dalga geçerken iş birden duygusala bağlandı .. 2-3 ay sonra görüşmeye başladık, görüşmeye başladığımız gün çıkmaya başladık .. Sonra ayrılıklar vazgeçememeler 4 sene sonunda ekim 2010 da evlendik işte
bizde öle sorunlar olmadı kayınbabam verdi parayı biz gittik mobilyamızı seçtik geldiler ödediler salonu filan herşeyi 5 kuruş borç bırakmadılar bize saolsunlar
Neden böyle kıskançmı tutucu mu?
Kız didem sen bir çeşit karısın ha evlenme hikayen bile delice:86:
iyi valla ne olsun işte sana oğlan yapabilmek için uğraşıp duruyozzz dün ev boştu acamcaz akşam yemegi bi hızlı yedi görecen ben güldüm noldu dedi ay yok bişey dedim sayı topladım sigara içiyordum adam geldi oynaşıp duruyo ay dedim bi sigara bile içirmedin napayım diyooo işte akşamda böyle geçtiiii gıdak günlerimde bitti bakalım şimdi bekliyozzzzz tavuk yumurtaya geldimi gelmedimi diye
anaaam çok yenisin daha bu topicte ne işin var bebişmi istiyon sende?
ivitttt ivittt bebiş istiyorum, hep evlendikten 2 sene sonra derdim 2 hafta önce içime böle bişiler oldu bi anda çocuk aşkıyla yatıp kalkmaya başladım .. Dedim en sonunda benim çocuk yapmam lazım acilen
ben eşimle konuşmadığım dönemde ablası bana onlara gelin gideceğimi söylerdi bende dünyada 1 o 1 ben kalsamda almam onu işim olmaz onunla derdim:) büyük konuşmuşum:)
Didem eflal merve hoşgeldiniz kızlarr
Allah çok bekletmesin bende evliliğim 3. senesi olsun çocuğum derdim sonra vazgeçtim ama 3. senem dolduktan sonra geliyo bebeğim:)
bırak da sigarayı bana damat yap kızzzzzzzzzzzzziyi valla ne olsun işte sana oğlan yapabilmek için uğraşıp duruyozzz dün ev boştu acamcaz akşam yemegi bi hızlı yedi görecen ben güldüm noldu dedi ay yok bişey dedim sayı topladım sigara içiyordum adam geldi oynaşıp duruyo ay dedim bi sigara bile içirmedin napayım diyooo işte akşamda böyle geçtiiii gıdak günlerimde bitti bakalım şimdi bekliyozzzzz tavuk yumurtaya geldimi gelmedimi diye
hoşbulduk kuşummmmmDidem eflal merve hoşgeldiniz kızlarr
ne gülüyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?