Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Neden böyle kıskançmı tutucu mu?

Ben internetten tanıştım eşimle .. Bi arkadaşlık sitesine girmiştik arkadaşlarla biriyle dalga geçelim die, birini bulduk dalga geçtik .. Kakara kikiri derken msn falan ekledik.. Herkes gitti ben hala dalga geçiorum çocukla sonra bi gün iki gün derken baktım muhabbeti sarıo dalga geçerken iş birden duygusala bağlandı .. 2-3 ay sonra görüşmeye başladık, görüşmeye başladığımız gün çıkmaya başladık .. Sonra ayrılıklar vazgeçememeler 4 sene sonunda ekim 2010 da evlendik işte

bizde öle sorunlar olmadı kayınbabam verdi parayı biz gittik mobilyamızı seçtik geldiler ödediler salonu filan herşeyi 5 kuruş borç bırakmadılar bize saolsunlar

evet dünürüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk kuşum nasılsın

iyi valla ne olsun işte sana oğlan yapabilmek için uğraşıp duruyozzz dün ev boştu acamcaz akşam yemegi bi hızlı yedi görecen ben güldüm noldu dedi ay yok bişey dedim sayı topladım sigara içiyordum adam geldi oynaşıp duruyo ay dedim bi sigara bile içirmedin napayım diyooo işte akşamda böyle geçtiiii gıdak günlerimde bitti bakalım şimdi bekliyozzzzz tavuk yumurtaya geldimi gelmedimi diye

Anaaam çok yenisin daha bu topicte ne işin var bebişmi istiyon sende?

bizde öle sorunlar olmadı kayınbabam verdi parayı biz gittik mobilyamızı seçtik geldiler ödediler salonu filan herşeyi 5 kuruş borç bırakmadılar bize saolsunlar

Ne mutlu size benim takım falan herşeyim borçlara gitti eşiminde taaa okuldan kalan borçları falan vardı ebemi biiiiiiiiiptiler anlıycaın hala bitmedi lanet borçlar:)

Neden böyle kıskançmı tutucu mu?

E sevdiği için kıskançlık varda benim kadar belli etmez o dillendirmez ama muhafazakar diyeyim yaşantımız böyle yani gerçi o çok tutucu bu da babasından kaynaklanıyor babasını anlatsam sinir krizi geçrirsiniz hiç girmiyim o konulara eşimde ondan etkileniyor işte her yere beraber gidiyoruz ev oturmalarına tek gidiyorum Allah tan:) onada bir yıldır tek gidiyorum yoksa kendi götürüp getirirdi.

Bekleme çalışmalara devam sigarayı da bırak artık anne adayısın sen:)

anaaam çok yenisin daha bu topicte ne işin var bebişmi istiyon sende?

ivitttt ivittt bebiş istiyorum, hep evlendikten 2 sene sonra derdim 2 hafta önce içime böle bişiler oldu bi anda çocuk aşkıyla yatıp kalkmaya başladım .. Dedim en sonunda benim çocuk yapmam lazım acilen

ivitttt ivittt bebiş istiyorum, hep evlendikten 2 sene sonra derdim 2 hafta önce içime böle bişiler oldu bi anda çocuk aşkıyla yatıp kalkmaya başladım .. Dedim en sonunda benim çocuk yapmam lazım acilen

Allah çok bekletmesin bende evliliğim 3. senesi olsun çocuğum derdim sonra vazgeçtim ama 3. senem dolduktan sonra geliyo bebeğim:)

ben eşimle konuşmadığım dönemde ablası bana onlara gelin gideceğimi söylerdi bende dünyada 1 o 1 ben kalsamda almam onu işim olmaz onunla derdim:) büyük konuşmuşum:)

bende büyük konuştum şekerim
bana ismini ilk söylediklerinde tepkim aynen şu olmuştu ....aslaaaaa...
Ama bide şimdiki halime bakk

Herkese Günaydın

Adetim 3 gün geçikti hiç bir belirti yok
az akıntım bel ağrısı ve gögüslerimde şişkinlik ve karnımda bi ağrı var testte yapmak gelmiyor içindem
haftaya yapmayı düşünüyorum napsam yaa

bırak da sigarayı bana damat yap kızzzzzzzzzzzzz
Didem eflal merve hoşgeldiniz kızlarr
hoşbulduk kuşummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…