kAÇ AYLIK HAMİLESİNN?
ÇOK GÜZEL BİŞEY OLSA GEREK ?
Ne mutlu size benim takım falan herşeyim borçlara gitti eşiminde taaa okuldan kalan borçları falan vardı ebemi biiiiiiiiiptiler anlıycaın hala bitmedi lanet borçlar:)
Geçen perşembe öğrendim teyzesi çok yeniyiz daha bebeğimi yarın görcem inşallah doktorum gösterirse tabi:) Çok güzel Rabbime şükürler olsun herkese versin inşallah:) Beklemek çok zor 20 ay bekledim ben Naz yaptı benimki:)
eeeeeeeeee ne bekliyodun benim gibi anormalden bacımmmm hadi sen neşelen biraz
kızlar çok mutluyummmmmmmmmm arkadaşım regl olamıyor 3 yıldır ilaçla regl oluyordu ocakta tüp bebek için çalışmalar başlıycaklar doktor ilacı bıraktırmıştı bugün kendiliğinden regl olmuş bu ay yumurtlar o kesin dimi
Sana yine takmışlar bana üç bilezik takıldı birinin parası eşimden çıktı düğünüm çok sade oldu herşeyin en ucuzu tabi düğünde takılan altın ve paraları kaynatam aldı ha bari sana bişey yapaydı deme zaten çok borç yapmadığı düğünün masraflarını ödedi eşya ne aldı de hiçbirşey bir çöp bile almadılar ben direk gurbete geldim eşim içinde gurbetti zaten benim ailem çeyizimi tastamam verdi mutfak eşyası halı perde yatak odası falan ama onun ailesi hiçbirşey yapmadı ben eve geldiğimde oturacak kanepem bile yoktu eşimin tek kişilik yatağı bir dernekten getirdikleri yer minderi eski bir sehpa elalemin eski perdeleri kaynanamın eski yırtık halısı düşün ben bunlara geldim neymiş eşim durmak istemiyordu burda eşya almayın demiş onlarda almadı çok komik değil mi ne oldu peki üç yıldır burdayız tabi ben evlendikten iki ay sonra komşularla falan tanıştım bana gelmek istiyorlar dedim evimde bir şey yok ben sizi neriye oturtuyum alıcaz inşaallah alınca davet edicem neyse eşimle zar zor gittik oturma gurubu tv sehpası aldık tv de 37 ekran kaynanamgilin eskisi öyle çağırdım komşuları sehpaydı mutfak masası tv hepsini üç senede tamamladık sadece yemek odam salon takımım kaldı onuda şimdi istesekde alamayız çünküm ev küçük 3+1 e geçince inşaallah ya canlarım ben bu kadar değersizim hiçbirşeye layık görülmedim ha unutmuyum eşya yoktuya kaynatamla gittik bir çekyat beğendik iki bile değil parası eşimden tabi çekyat aldık diye herkese söyldi adam sanki kendi aldı bir ara gelmişti fırınım yoktu 5-6 ay sonrasıydı düğünden fırın aldık diye ortaya düştü bu sfer onuda eşim aldı yani ve üstelik bu adam bir sürü borcu olduğu için eşimden yardım beklemiş kaynanam engel olmuş hem oğlana bişey yapmadın oğlan kendini paralıyor ev döşeyecem diye birde para mı istiycen demiş bunu kaynanam dedi banaşimdide görümcem nişanlı ona yatak odası alıcaklar çeyizide hazır:84:
kızlar çok mutluyummmmmmmmmm arkadaşım regl olamıyor 3 yıldır ilaçla regl oluyordu ocakta tüp bebek için çalışmalar başlıycaklar doktor ilacı bıraktırmıştı bugün kendiliğinden regl olmuş bu ay yumurtlar o kesin dimi
Dimi ama:86: ay sizi görüp neşelenmemek mümkünmü benim adama böyle yazıştığımı söylesem beni oyar
Geçen perşembe öğrendim teyzesi çok yeniyiz daha bebeğimi yarın görcem inşallah doktorum gösterirse tabi:) Çok güzel Rabbime şükürler olsun herkese versin inşallah:) Beklemek çok zor 20 ay bekledim ben Naz yaptı benimki:)
canım allah tez zamnada ark.ına anneliği tattırır inş.
eflal valla sen iyi daynmışsın ama halimize şükür dileyim bizde nerdeyse tüm eşyalarımızı kendimiz aldık kayın pederim yok benim kaynanada bi emekli maaşı alıyo evide kira o yüzden ona pek bişey aldırmadık işte çok öncden beri ufak tefek bişeyler almış etmiş benim babam saolsun kızım benden ne isterseniz isteyin kaynanana ellemeyin dedi bizde salon dügünü yaptık yarı parasını babam yarısını da takılardan verdik nişandan sonra eşyalarımızı aldık dügüne kadar ödedik he çok iyi şeyler alamadık ama olsun dedik işte
Öyeldir heralde inşallah gere kalmaz tüp bebeğe.
Çok üzüldüm ama inş bunların hepsinin acısını bir gün bi şekilde çıkartırsın ..
aman boşver tatlım geçmişi aklına getirip stres yapma şimdi hiç bak ne güzel bebişinde geliyo bi taraflarını hasıra sürtsün onlar yeri geldiğinde lafını sok o kadarNapıyım canım eşimi çok seviyordum onun için istemedim abbamın borcu var dedi zaten benim ailem asla istemez öyle beş çocuk evlendirdiler birinede şunu yapın demediler biz istemedik onlarda yapmadı eşime ne diyeyim elinden geldiğince yaptı ama yinede çok kızıyorum bir kere teşekkür etmedi biz çok kavga ettik bu yüzden boşanma derecesine geldik çünkü zamanla hazmedemedim olayları eşimde ağzını açıp bir kere sen haklısın yapılması lazımdı demedi hala ve çok zoruma gidiyor şimdi ablasına alınacak mobilyaya çıldırıyorum eşime dediğimde ne var ki diyor e ne diyorsun diyor ben yine susardım ama eşim bana hak vermedi hiç onlar bir alsınlar düğünü bir yapsınlar o zaman açıcam ağzımı ben madem eşim demiyor ben diycem sustukça kendimi hasta ediyorum ay birde görsen nasıl seviyorlar beni ya bende diyorum böyle gelinim olsa bende severim acaba isteseydim zora soksaydım o zamanda severlermiydi
Ben bu kafayla anca kendimi hasta ederim birde eşimle kötü olurumhoşgeldin aramıza bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?