Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

[

canım bence beklemene gerek yok iki defa test yaptın en aznından eşine bi süpriz yap ve söyle yada söylemem beklerim dersen yılbaşı hediyesi testi bi kutunun içine koy hediye paketi yap ve eşine ver

evet dogru diyosun aslinda ama korkuyom adet geliverirse diye acemilik iste pek bilmiyom. sagol canim cevabin icin

Son düzenleme:
öyle düşünme sesini çıkarmayıp bişey istemeyenleri öyle yapıyolar ama bende ona göre davranıyorum valla sevgi ve saygı gösteririm ama medsafemide korurum sıksık arayıp gidip gelmem mesela bak bebek mevzusu için kimseyi aramadım:)

Canım kendş kendine adet olduysa zaten bu ay yumurtlamış demektir:) Klomen falan uyguladılar mı ona?

aman boşver tatlım geçmişi aklına getirip stres yapma şimdi hiç bak ne güzel bebişinde geliyo bi taraflarını hasıra sürtsün onlar yeri geldiğinde lafını sok o kadar

Kız o laf ne hasıra sürtsünmü kız didem alemsin ha ay boşvercemde şimdi bebek geliyor bir sormuyolar ya eksiğiniz var mı alınacak yapılacak bişey var mı diye ama kaynata beyefendi gün saymayı bilyor torun gelicek diye eğer çocuğumada bişey yapmasınlar nah severler onlar

Canım ben hemen verdim o haberi bekleyemezdim çatlıyodum zaten:) Kan testi yaptır istersen doktora görün sonra paylaş eşinle:)

Buna da şükür o zaman yok benim eşim rahat adamdır ben bekarken neler yaptıysam evlendikten sonra da yaptım:)

ama öyleeeeee çocuğada bişey yapmazlarsa bol bol sürtecekler popolarını hasıra boşver sen amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn takmana değiyomu

Evet canım cazgırları sevmezler huylarına gidiyon ondan bu hürmet:)

aman boşver tatlım geçmişi aklına getirip stres yapma şimdi hiç bak ne güzel bebişinde geliyo bi taraflarını hasıra sürtsün onlar yeri geldiğinde lafını sok o kadar

Aynen öle valla salla milleti:)

yok be eflal sanmam şimdi ki kadar sevsinler derlerdi işte şunu istedi bunu istedi oğlumu çok üzdü vıtdırı zıttırı bi ton laf aman eşimle iyi olda geçmişi arkanda bırak

Eşinle iyi ol gerisi gelir:)

Zaten tavırlıyım artık ya adam hergün arar birde yavrum kuzum napıyonuz diye sinir herif kaynanamda aramıyor hanfendi küsüyor heralde aramıyor diye birde bayramda kızının alışverişine bende çıkacakmışım gidip bakalım diye çabaladı bende ses etmedim gidelim diye birde yatak odası alıcaz diyince surat astım bozuldu heralde çokda tın hiç umrumda değil artık asla aramıyorum hep kaynatam arar aramıycamda kaynanam ağzını açıp bir laf etsin bakalım ben o zman biliyorum ona diyceğimi salak yerine koyamaz beni zaten ona hep söyledimki eşim askerdeyken hiçbirşey yapmadınz bilmiyorum sanmayın dedim susuyorsam eşim için dedim hep söyledim içimdekileri kaynanama.

Canım ben hemen verdim o haberi bekleyemezdim çatlıyodum zaten:) Kan testi yaptır istersen doktora görün sonra paylaş eşinle:)

tam cevabi alamadim ama icimde biseyler oluyo aniden igne batar gibi oluyo hafif bi agri giriyo gidiyo, belimin tam ortasinda oluyo ve goguslerim cok hassaslasti aciyo sendede olmusmuydu normal mi yoksa degilmi kiz kan testi yaptiramiyom ki evlenip yurtdisina geldim dil bilmiyom dis bilmiyom bide burda kan testi yapiyolarmi onuda bilmiyom kaldim sap gibi anca bi teste alabildim 2 tane yaptim ikisindede pozitif.

bende catliyom tabi aksam kocamin yuzune bakiyom tam diyecem icimden diyom bi kac gun daha gecse falan kaldim oyle. suan bile elim telefona gidiyo surekli ama kesin emin olmak istiyom bi yandanda pozitif cikti diyom adet de gelmedi daha.. ohooooooooo kafayi yicem insallah hamileyimmmm

Son düzenleme:

Canım boşversene bak lafını edemezler o zaman şunu yaptık bunu yaptık diye görümcem dedi ki sana bişi yapamadım boş odana 2 baza alacam amaç ne kendilerine kalacak yer ayarlamak teşekkür ederim abla iyi olurdu ama bebek gelecek şimdi masrafa gerek yok oda yapcaz ya oraya dedim benimki de akşam diyo ki annemler gelcek o odaya yatak bişi alalım gerek yok dedim bebeğe oda yapacaz bebek bizle yatar şimdiden odaya gerek yok dedi yok öyle şey ben oda yapacam dedim sıkıysa yapmasın:)

ama öyleeeeee çocuğada bişey yapmazlarsa bol bol sürtecekler popolarını hasıra boşver sen amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn takmana değiyomu

Çok tuttum bu lafı ablamlara demem lazım çok severler böyle değişik lafları ama didoş kuduruyorum ya bişey yapamıyorumya kız kendi kendimi yiyorum anam yüzlerine gelemiyorum anam babam edepsizliği öğretmemişki hiç babam sakın kızım boşver d yor hepp sinir oluyorum diyorum az cazgır edeydiniz ne var ama salaklık bend eçalışıyor olsaydım şunum yok bunum yok diye delirmezdim çatır çatır alırdım herşeyimi kendime bir türkü hedaye ediyom 'kendim ettim kendim buldum'...

eyyyytttttttt çekilinnnnn zeynep geliyoooo valla zeyno varya sen o adamı parçalarsın ha odyı almassaaman kaynanan larda salondaki kanepede yatsın nolacak sanki sen o odayı sakın kaptırma şimdi oraya yatak olacan e sonra bebek odası yapacan zamanda der aman zati orda yatak var bi dolap alırızder sana takım oda aldırmazzzzz

Bastır zeynebim bastır yapamadıklarımı yap:86: kız ben bir salağımki oturma grubunu alırken benim eşiminkiler kalabalıkya o salaları düşünüp beğendiğim koca koca minderlilerden almadım yatacak yer olmaz diye gittim beğenmediğimi aldım ah salak kafam ah banane lan nerde yatarlarsa yatsınlar halıda yatsınlar babamın aldığı halıd yüzsüzler hala içimde o mobilyalar ama salonuma alıcam inşaallah istediğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…