Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay çok hoşsun bacım yaaaaa
valla arada edepsiz olcan bacım yoksa olmuyo kurtarmıyo yani yüze gelmeyş bilicen bazen zamanla sende yaparsın merak etme ama şu hamileliğin boyunca rahat ol stres yapma bebğinin iyiliği için ablasına alışverişe çıkacaksanızda aaa bana alınmadı bana yapılmadı diye arada sok lafı hem rahatlarsın hemde atmış olursun içinden

Hayırlısı olsun tatlım yumurtlamama sebebini söylemedimi doktor tedavisi yokmu yumurtası yoksa tüp bebekte olmaz ki

valla bi tahliller yaptırıyodu hep bişileri çok yüksek çıkıyo hormonlardan
bu zamana kadar tüp bebek denemedi hiç bi doktro zaten kaç profösör gezdi yaşıda 37 oldu
bekle olur demişler hep en son bu adama gitti adam ilaçları bırak bide ilaçzsız değerlerini görelim 50 gün sonra tekrar gel demişti bizimki ilaçları bıraktı ahanda adet oldu bende anlamıyom ki çokta soramıyorum çünkü sıkılıyo 4 arkadaş ailesiyiz biri geçen sene doğum yaptı ben şimdi hamileim diğeri yeni evlendi daha çocuk düşünmüyo bi aytenim kaldı allahım tez zamanda onada verse

Birşey sorucaM ARKADAŞLAR YA HAMİLELİĞİ EŞİNE NASIL SÖYLEMİŞLER DİE Bİ TOPIC VARMIŞ AMA BEN BULAMIORUM OKUMAK İSTİYORUMMM

Didem gı bana azcık ders ver şu cazgırlıkla ilgili ay bende olmak istiyom bende olmak istiyom:84: ay kaynanamgile daha diyemem çünkü dedim onlara görümcemde ben istiycem babamdan banane mecbur yapacak dedi kaynanamda kızıyla bir oğlu daha var çok sevdiği onlar evimin emektarı onlara mecbur yapılacak dedi salak bacında öyle baktı suratlarına yani onlara desemde bizene isteseydin derler yüzsüzler ama kaynatama derim inşaallah becerebilirsem, ay ne bu aralar doğum hikayelerine taktım okudukça rahatlıyorum hoşuma gitti bebeğime daha çok alışıyorum böyle yeni terapim benim.

Sıkar biraz o sanıyo ki bende bişi yok benim kapı gibi babam var:)

Eflal regl son 6 gün kızzz olduğunu sanmıyorum ama çünki dünden beri regl ağrım başladı ve yumurtlamam da henüz dün oldu yani

veriym bacımmm ne demek sen ders iste lafı içinde tutmayıp söyleyince oluyo ama böle imalı imalı dokunaklı dokunaklı
ben geçen ne dedim benim kaynana da bebğe bişey yapmıyodu dedim antepte yeni adet çıkmış ananeyle babannenin aldıklarını ayrı yerlere düzüyolarmış gelenede aha bunları ananesi aldı aha bunları babannesi aldı diyolarmış dedim aaa bi baktım yatağı kayınbabam alıyomuş aaa bide baktım kaynanam makinalıya bağlamış gibi örgü örüyo bak kalp kırmadım bişey yapmadım sadece lafın arasında söyleyiverdim bide ay annem şunu almış annem bunu almış ay kızımın herşeyini ananesi düzdü diyip duruyom
kız benimde görümcem geçen yıl doğum yaptı oğlu oldu oda işte kullanmaıkları herşeyi toplamış getirmiş bebek arabamız flanda geldi tamam bebk arabası filan ve yeni olan kıyafetler kullanılır ama benim kaynana başladı bişey almayın şulenin getirdikleri var bişey almayın diye bende dedimki anneee benim 5. çocuğum değil ilk çocuğum kıyafetlerini alimden geldiği kadar yeni alıcam dedim ben almasam annem alır kimseye ihtiyaç yok dedim ahanda buda kapak oldu

Canım arkadaşınla konuş eğer isterse benim doktora götürelim onu:) Tüp bebek için belkide erkendir. Tüp bebek merkezleri ve proflar hemen yönlendirir:) kızlar benim bebiş acıktı gider ben:)

Canım arkadaşınla konuş eğer isterse benim doktora götürelim onu:) Tüp bebek için belkide erkendir. Tüp bebek merkezleri ve proflar hemen yönlendirir:) kızlar benim bebiş acıktı gider ben:)

dur bakalım şu doktora tekrar bi gitsin bu son dedi çünkü tüp bebğide deniycem olmazsa bırakıcam diyodu

kız didem sen aynı benim gibisin valla bende hiç lafımi çekmem kalp kırmadan herşeyi söylerim

kız didem sen aynı benim gibisin valla bende hiç lafımi çekmem kalp kırmadan herşeyi söylerim

bendeeee çünkü söylemezsen kırılan sen oluyorsun yani ara ara vercen işte kalmıycam içinde
ben niye üzülüym onlar üzülsün
bu arada akşam gittim görümcemin getirdiklerini seçtim yarısından çoğunu almadım kaynanama dedim sakla erkek toronun olursa giyer kıza giydirilmez bunlar dedim

Evet didemcim ama bugün saymaya başladim yumurtlama yeni olduğu için geri sayım yeni başladı
Ay kızzz birde varya ben birşey olduğunda mesela kaynanam komşuları çagirir oturmaya ama beni çağırmaz bende eşim in yanlarında otur dediğinde benim çağırmadıkar diyorum onun cevabida senden korkuyorlar hiç lafıni çekmiyorsun diye söylemeye korkuyor diyor ama yanlarına indiğinde de beni çağırmadıniz diye lafımi şöylesin valla

Sen yine iyi almışsın ben almam öyle birşey olsa şimdi senin de dediğin gibi 2. 3.çocuk olsa olur ama ilk çocuğunda hiç birinden eşya almak istemem çocuğumun herşeyini ben alicam yetişebildigim kadar atık

inşallah hayırlı haberler alırız bu ay kuşum
ha haaaaaaaaaaaaa işte aynı bennnnnn

aldım napıym giydirecekmiyim sor ama elimden geldiğince giydirmem hiç kullanmadıkları var paketiyle geldi onları kullanırım belki bi ihtimal
ama bebek arabası filan onları dert etmem hatta iyi oldu büyük masraftan kurtuldum

Kız didem süpersin valla kız benimkiler arsız söylesemde tınmıyolar eşim askerdeyken annem babam hep bişeyler aldı bana söyledim kaynanamgile utanıpda birşey almadı karı neyse bayramdan öncede görümcemle mesajlaştık babannesi neler örüyor yazdım örmüyorda alıyormuş yazdı tamam mı hanfendi daralıyormuş örmüyormuş neyse bayramda gittik ana hani hiçbirşey alınmamış göstermedi hiçbirşey çünkü yok yalan.

hayırlı cumalar hanımlar,
sizinde bebişiniz akşam muhabbeti yapıyormu sizinle,ben çok mutlu oluyorum.elhamdülillah.dü sağlık ocagına gittim,aşı yapıldı,kolum çlok kötü ağrıyor hala

Esra didem siz yaşlanmazsınız kız ben tez vakitte göçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…