Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Hıım sende haklısın canım
Kızzz senin de dediğin gibi niye ben kendimi üzümki hiç birşey deneysem hatasını nerden bilsin dimi yaaa sadece kendi yapıtlarını bağırsa sorun yok ama benim yaşıtlarım gelinler filanda oluyor yani
Canım günüm geldi ama çok büyük bir ihtimal yine yok regl olduğum gün dr gidip test filan yaptırıcam yine
Neyse kızlar benim duşa girmem lazım sonrada pazara çıkıcam bir de çocuk giyim magzasina gidip meriç'imize kıyafetler alicam ay ben bir girince çıkamıyorum çok tatlı şeyler oluyor yaaa

Esra didem siz yaşlanmazsınız kız ben tez vakitte göçerim

Olur mu kızzz yine söyleyemediğim şeyler var ben çok ince fikirliyim onlarıda söylücem vakit bekliyorum mesela kaynanam eltimle aynı ortamda iken bana eltime hizmet ettiriyor ben orda eltimi kırmamak için birşey demiyorum ama zamanı gelince ona söylücem birde birgün arkamdan bana söylenirken duydum onuda tuttum ama ilk fırsatta hepsini tek tek söylücem ama yinede şaka gibi söylücem kalbi var birşey filan olur ama yinede içimde tutmuyup söylücem bunları

hayırlı cumalar hanımlar,
sizinde bebişiniz akşam muhabbeti yapıyormu sizinle,ben çok mutlu oluyorum.elhamdülillah.dü sağlık ocagına gittim,aşı yapıldı,kolum çlok kötü ağrıyor hala

Sanada canım ay ben pek konuşmuyorum eşim hiç ilgilenmiyor konuşmuyor oğluyla benimde şevkim kırılıyor, canım gözünü korkutmuyum ama ben pazartesi vurundum ve ağrısı yeni hafifledi, bu arada antalya çıkmış yeni memleketiniz hayırlı olsun muradın olmuş darısı başıma bizde hayrılsıyla sivasa yakın yere gitsekde sivasa gitmekten kurtulsak.

hayırlı cumalar hanımlar,
sizinde bebişiniz akşam muhabbeti yapıyormu sizinle,ben çok mutlu oluyorum.elhamdülillah.dü sağlık ocagına gittim,aşı yapıldı,kolum çlok kötü ağrıyor hala
hoşgeldin tatlım hayırlı cumalar bizde kızımla aşk yapıyoz akşamları onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyip duruyom oda hediye olarak tekme atıyo bolbol
tamam tatlım hadi sana iyi gezmeler

Söyle canım söyle benim gibi içinde tutup çatlama onlar çatlasınlar

canım inan psikolojimi yerine getiren sadece o,onu düşünmek,akşam oldumu ben ayaklarımı uzatırken başlıyor tepişmeye,çok güzel bişey yaa,ama babası elini koyunca susuyor,bend egülüyom çek elini seni istemiyor diyom.
ayy korktum zaten iğneyi vururken,bi ağırlık var sanki kolumda,bide benim korkum şu yaa,varis ödem başlıyormuş bacaklarda,canım sıkıldı,napcam ben,ayakta durma fazla dedi ebe.
antalya için d eçok sağol canım,bizimkiler de laf çarpıp dururlar,''tabi ilk sıralara yazdınız antalyayı,gelmeyin konyaya'' diye:)
antalya merkez olamıyacakmış canım,illaki köylerinden biri olacakmış,inşaallah güzel yerler çıkar

Ay söyleisn dursunlar boşver Rabbim gönlünden geçeni vermiş dediğim gibi senle sorunlarımız aynı o yüzden seni çok iyi anlıyorum antalyanın köyleri güzel olur kız oralarınki köy gibi olmuyor gelişmiş oluyor yani, kolunuda sıcak tut soğukda bırakma ve çok iş yapma benden demesi beş gün çektim hala hafif ağrı var çok fenaydı benimki, varisede dikkat et canım kalma ayakta

hoşgeldin tatlım hayırlı cumalar bizde kızımla aşk yapıyoz akşamları onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyip duruyom oda hediye olarak tekme atıyo bolbol
hoşbuldum.dinlenirken çok oluyor akşamları benimde,oyy kuzuum diyom,o da sneinki gibi tekmeleri fırlatıyor.gece uyumadan öncede hareketliydi,onu düşünerek uyuyunca herhalde rüyama girdi,yine emziriyodum
Söyle canım söyle benim gibi içinde tutup çatlama onlar çatlasınlar

bende o yola yeni girenlerdenim ,yoksa gideceği falan yoktu bu kaynananın.bu ne yaa dedim kendi kendime,hep olan bana oluyor,eşimde anasına babasına çıt çıkarmıyor,yeter birazd aonlar üzülsün bebeğime zarar oluyor hep

Ay reyyan sahiden iyi hatırlatın ne zaman gitti kaynanangil nasıl oldu kız kaçtır aklımda sorucam denk gelmedik bir türlü:)

hayrolsun tatlım benimde kociş görmüş kızını rüyasında

öyle valla,bu sefer kaynanamlar değil kendi babam,hı hı diyom bende geçiştiriyom,daha ne kadar yakın olayım 4 saatlik yola düştü.varisten çok korkum var,geçmezmiş herhalde bide yaa.ya bide taşınma işlerimiz çıkacak e nasıl kalmayım ayakta

Huu nerdesiniz reyyan sen kaynananı nasıl gönderdin yaz canım ben girince okurum şimdi çıkıyorum ezan okundu namazı kılıp yemek yapıyım sonra girerim hoşçakalın.

Ay reyyan sahiden iyi hatırlatın ne zaman gitti kaynanangil nasıl oldu kız kaçtır aklımda sorucam denk gelmedik bir türlü:)

2 hafta oldu canım.valla beni gören bu kız şeytan mı der :)
iki tane msn im var benim,birini öbürüne ekledim,sonrada sanki bi arkadaşla görüşürmüş gibi yazıştım kendi kendimle
sonrada arkadaşın dilinden güya ''iyide kızım sne hamilesin,bilirim rahat da edemezsin sen k.pederin yanında,ayıp diye bişey var bence oğlunun kızının evide olsa bu kadar durulmamalı,falan filan uzattım lafı,sonrada neyse sen iyi kızsın idare et falan dedi:)
bende olsun canım yaa,ana baba sonuçta dediğin gibi bazen zor oluyor ama idare eediyoz dedim :)

pc i de açık bırakıp gittim bahceye,sonra okumuş bunları,ogün bana hemen gidelim demeye durdu,sonra bne iyide onu benmi dedim arkadaş demiş,niye öyel diyon anne falan dedim:)
sonra da çok duramadılar zaten 2 3 günde gittiler.
işte böyle canım

kızlarrrrr tünaydınnn nihayet 2 gün sonra aranızdayııım
pc eşimdeydi o bakımdan:)
ayyy dünakşam 1 bardak su içtim senmisin içien gece 8 kere wc yw kalktımmmm yaaaaaaaaaaaaaa sormayıııınn hergece çişe kalkmaktan yoruldum o soğuktaaaa:)
eeee sizde ne var ne yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…