ayyy evet ya çok zor vallahiiiii herhalde yok eskiden bi sağa bi sola dönden uyuyamıyodum şimdide gece wc yw kalkmaktan:)slmlar evhancıım hosgeldıın..
ayy sormaa tuvalet işi fecii..delıksız uyku yok bize bundan sonraa..
selammmmmmm nabersiniz.ben iyimmmmmm patron vardııı. bankaya gitti. özledim sizi yaaa
reyan naberrr oğlunmu olcak ben dediydim sana oğlan diee. tayininiz çıkmış gözün aydın hatırlarsan bi rüya görmüştün bende yorumlamıştım . sende sevinmiştin tayinmi çıkıcak acaba diee. hepsi çıktı. bende antalyadayım güsel yer burlar soğuk deil çok.
gül ablaaaa hoşgeldinnnn valla senin şu patronu ben bi görsem varya aaaaaaaaa derim ne bu ya ne yani şurda iki lak lak yaptırmıyon adama patron degilmisin gir odana oturrr he işler yetişmesse o zaman konuşşş ne bu böyle eeeee en olmadı laftan anlamıyo parçalarımmm onu bi ..... git derim biz çok önemli işlerle uğraşıyoruzzz dimi ama amaç türkiye nüfusunu çoğaltmak
kepekliiiiiiiiiim beni bitek sen gördüüün ya hergün tünaydın diyorum ama beni niye kimse görmüyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heyyyytttttttttttttttttttttttttttttt küserim ama bakkkkk
dimiiii bilgi transferi yapıyoz burda ama anlamıyo. cnmm bizim bura ofis deil odası yok masası var ama beni pc mi görüuo. haftaya izmire gitcek 2 gün fln sizleyim cnm. senden naber iyimisin
benim karnım ağrıyo yine ya dün adet ağrısı gibi ağrıdı. bugün yok. ama 3 gündür çalışmada yok.bugünde olmuycak 4 gün oluyo buayda boşa gitti.
gördüm gördüm canımmmmmmmmmmmmmmmm. tel deydim hoşbuldum naber iyimisin.
didemim bende iyi sayılırım yorgunluk var ben mezarda dinlencem artıkım herhal. evde iş burda iş.
abla valla bende iyiyim işte dün bu aralar pek çalışamıyoz anlatmıştım dün birde çarşamba çalıştok bakalım ama bugün varya her an olacakmış gibi agrım var ama günüm ayın 4 ünde agrım başladı şimdiden bende bi degişiklik belirti yokkkkk inş. senin çalışmalar sonuç verir derlerya kişidden kişiye degişiyo gıdak günü kimisi adetten hemen sonrada kalabiliyomuşşş aman işte nasippppp ben bu ayyyyy hiççççç ümitli degilim
veriym bacımmm ne demek sen ders iste lafı içinde tutmayıp söyleyince oluyo ama böle imalı imalı dokunaklı dokunaklı
ben geçen ne dedim benim kaynana da bebğe bişey yapmıyodu dedim antepte yeni adet çıkmış ananeyle babannenin aldıklarını ayrı yerlere düzüyolarmış gelenede aha bunları ananesi aldı aha bunları babannesi aldı diyolarmış dedim aaa bi baktım yatağı kayınbabam alıyomuş aaa bide baktım kaynanam makinalıya bağlamış gibi örgü örüyo bak kalp kırmadım bişey yapmadım sadece lafın arasında söyleyiverdim bide ay annem şunu almış annem bunu almış ay kızımın herşeyini ananesi düzdü diyip duruyom
kız benimde görümcem geçen yıl doğum yaptı oğlu oldu oda işte kullanmaıkları herşeyi toplamış getirmiş bebek arabamız flanda geldi tamam bebk arabası filan ve yeni olan kıyafetler kullanılır ama benim kaynana başladı bişey almayın şulenin getirdikleri var bişey almayın diye bende dedimki anneee benim 5. çocuğum değil ilk çocuğum kıyafetlerini alimden geldiği kadar yeni alıcam dedim ben almasam annem alır kimseye ihtiyaç yok dedim ahanda buda kapak oldu
kız didem sen aynı benim gibisin valla bende hiç lafımi çekmem kalp kırmadan herşeyi söylerim
bendeeee çünkü söylemezsen kırılan sen oluyorsun yani ara ara vercen işte kalmıycam içinde
ben niye üzülüym onlar üzülsün
bu arada akşam gittim görümcemin getirdiklerini seçtim yarısından çoğunu almadım kaynanama dedim sakla erkek toronun olursa giyer kıza giydirilmez bunlar dedim
Evet didemcim ama bugün saymaya başladim yumurtlama yeni olduğu için geri sayım yeni başladı
Ay kızzz birde varya ben birşey olduğunda mesela kaynanam komşuları çagirir oturmaya ama beni çağırmaz bende eşim in yanlarında otur dediğinde benim çağırmadıkar diyorum onun cevabida senden korkuyorlar hiç lafıni çekmiyorsun diye söylemeye korkuyor diyor ama yanlarına indiğinde de beni çağırmadıniz diye lafımi şöylesin valla
Sen yine iyi almışsın ben almam öyle birşey olsa şimdi senin de dediğin gibi 2. 3.çocuk olsa olur ama ilk çocuğunda hiç birinden eşya almak istemem çocuğumun herşeyini ben alicam yetişebildigim kadar atık
inşallah hayırlı haberler alırız bu ay kuşum
ha haaaaaaaaaaaaa işte aynı bennnnnn
aldım napıym giydirecekmiyim sor ama elimden geldiğince giydirmem hiç kullanmadıkları var paketiyle geldi onları kullanırım belki bi ihtimal
ama bebek arabası filan onları dert etmem hatta iyi oldu büyük masraftan kurtuldum
Esra didem siz yaşlanmazsınız kız ben tez vakitte göçerim
öyle oldu valla:)neyse plan basarıya ulasmıs ..tebrik ederim..
ee bebişin nasıl ..tasınma işiniz ne zaman olacak.bebek antalyada mı dogacak.
aman canıms orma,şimdiye kadar herşeyi içime attığıma yanarım.ne gerek var,şimdi nasıl rahat oluyor insan söyleyince,yazık bizede.bundan sonra böyle arkadaş,azcık cazgır gelin olurum belki ama en azından morallim olur.slm kızlar bende yemekte idim anca geldim geçmişi okudum reyyaaaannnnnnn kız senin eline düşen yandı valla ha eşimde bana der valla sen bu rahatlıkla beni gömersin çünkü bende pek fazla içime atmam söylerim en olmadı kocama derim böyle böyle ben çok kırıldım ama bişey diyemedim derim o gerekeni söyler derlerle içine atıp sen şişecegine karşındakine söyle o şişsin nnn
yok yahu,kimse yok diye çıktım ben,senden dolayı değil,selammmmmmm nabersiniz.ben iyimmmmmm patron vardııı. bankaya gitti. özledim sizi yaaa
reyan naberrr oğlunmu olcak ben dediydim sana oğlan diee. tayininiz çıkmış gözün aydın hatırlarsan bi rüya görmüştün bende yorumlamıştım . sende sevinmiştin tayinmi çıkıcak acaba diee. hepsi çıktı. bende antalyadayım güsel yer burlar soğuk deil çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?