Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm kızlar bende yemekte idim anca geldim geçmişi okudum reyyaaaannnnnnn kız senin eline düşen yandı valla ha eşimde bana der valla sen bu rahatlıkla beni gömersin çünkü bende pek fazla içime atmam söylerim en olmadı kocama derim böyle böyle ben çok kırıldım ama bişey diyemedim derim o gerekeni söyler derlerle içine atıp sen şişecegine karşındakine söyle o şişsin nnn

selammmmmmm nabersiniz.ben iyimmmmmm patron vardııı. bankaya gitti. özledim sizi yaaa
reyan naberrr oğlunmu olcak ben dediydim sana oğlan diee. tayininiz çıkmış gözün aydın hatırlarsan bi rüya görmüştün bende yorumlamıştım . sende sevinmiştin tayinmi çıkıcak acaba diee. hepsi çıktı. bende antalyadayım güsel yer burlar soğuk deil çok.

Ulan karılar 2 dakka çıkıyorum siteden hepiniz doluşuyonuz benim çıktığımımı görüyonuz haaaaaaaaaaa

gül ablaaaa hoşgeldinnnn valla senin şu patronu ben bi görsem varya aaaaaaaaa derim ne bu ya ne yani şurda iki lak lak yaptırmıyon adama patron degilmisin gir odana oturrr he işler yetişmesse o zaman konuşşş ne bu böyle eeeee en olmadı laftan anlamıyo parçalarımmm onu bi ..... git derim biz çok önemli işlerle uğraşıyoruzzz dimi ama amaç türkiye nüfusunu çoğaltmak

slmlar evhancıım hosgeldıın..
ayy sormaa tuvalet işi fecii..delıksız uyku yok bize bundan sonraa..
ayyy evet ya çok zor vallahiiiii herhalde yok eskiden bi sağa bi sola dönden uyuyamıyodum şimdide gece wc yw kalkmaktan:)

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dimiiii bilgi transferi yapıyoz burda ama anlamıyo. cnmm bizim bura ofis deil odası yok masası var ama beni pc mi görüuo. haftaya izmire gitcek 2 gün fln sizleyim cnm. senden naber iyimisin
benim karnım ağrıyo yine ya dün adet ağrısı gibi ağrıdı. bugün yok. ama 3 gündür çalışmada yok.bugünde olmuycak 4 gün oluyo buayda boşa gitti.

kepekliiiiiiiiiim beni bitek sen gördüüün ya hergün tünaydın diyorum ama beni niye kimse görmüyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heyyyytttttttttttttttttttttttttttttt küserim ama bakkkkk

gördüm gördüm canımmmmmmmmmmmmmmmm. tel deydim hoşbuldum naber iyimisin.
didemim bende iyi sayılırım yorgunluk var ben mezarda dinlencem artıkım herhal. evde iş burda iş.

abla valla bende iyiyim işte dün bu aralar pek çalışamıyoz anlatmıştım dün birde çarşamba çalıştok bakalım ama bugün varya her an olacakmış gibi agrım var ama günüm ayın 4 ünde agrım başladı şimdiden bende bi degişiklik belirti yokkkkk inş. senin çalışmalar sonuç verir derlerya kişidden kişiye degişiyo gıdak günü kimisi adetten hemen sonrada kalabiliyomuşşş aman işte nasippppp ben bu ayyyyy hiççççç ümitli degilim

gördüm gördüm canımmmmmmmmmmmmmmmm. tel deydim hoşbuldum naber iyimisin.
didemim bende iyi sayılırım yorgunluk var ben mezarda dinlencem artıkım herhal. evde iş burda iş.

ayyyyyy canım benim nasıl olayım iki gündür ye iç çıkar modundaydımmmmmm bakalımmm ayyy izmire geliyomuşunnnn kızzzzzzzzzz buarada izmirseni özlediiiiiiidydiiiiii:)
buarada tövbe tövbeee nedemek mezar falan mübarek cuma gündeeeeee cıssss ağzına acı biber sürerim bak büyük falan dinlemez

cnmm senle adetimizgünü aynı yaa benimde ağrılarım oluyo arada cnmmm.deiğin gibi nasip ikimizde aynı gün belli olcak desene. bende 4 ocakda bekliyom adeti ozaman gıdak günlerimiz aynı belkide.

evhanım gelemiyom cnmmmmm yerimi fln ayırtmıştım ama gelemiyom evdeki hesap çatşıya uymadı anlıoycan. ocak sonu düşünüyom nasip olursa.

kız didem sen aynı benim gibisin valla bende hiç lafımi çekmem kalp kırmadan herşeyi söylerim

inşallah hayırlı haberler alırız bu ay kuşum
ha haaaaaaaaaaaaa işte aynı bennnnnn

Esra didem siz yaşlanmazsınız kız ben tez vakitte göçerim

Valla anam bacım korkulur bu delilerden:)

ebrarımmmmmm canım naber iyimisin nasıl oldu güselim gripin iyileştinmi biraz.
allah kabul etsin zeynomm bizede dua et cnm

neyse plan basarıya ulasmıs ..tebrik ederim..

ee bebişin nasıl ..tasınma işiniz ne zaman olacak.bebek antalyada mı dogacak.
öyle oldu valla:)
ocAK 15 te orda başlayacakmış göreve,evet öyle olacak galiba
aman canıms orma,şimdiye kadar herşeyi içime attığıma yanarım.ne gerek var,şimdi nasıl rahat oluyor insan söyleyince,yazık bizede.bundan sonra böyle arkadaş,azcık cazgır gelin olurum belki ama en azından morallim olur.
yok yahu,kimse yok diye çıktım ben,senden dolayı değil,
evet yaa,rüya neye yorulursada o çıkarmış işte.oğluşum geliyo inşaallah.
antalya içn sevinçliyim,ama maalesef köyü olacakmış,merkezze veremezlermiş ilk atamada.
burada soğuk değildi zaten,sahilden geliyoruz bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…