doydumda geldim eeeeeeee ne kaynatıyonuz
valla cnm ben geldim sohbet bitti. zaten patronda gelir birazdan. benim hala sinirler tepemmde alınganlıklarım üstümde.
afiyet olsun prenseslerimeeeee oh yarasııın bakayım buarada sanada küstüm işte ama bebişe değillllll kız ben geldim yine görmedin hu huuuuuaman yok be tatlım sabahtan beri tadı tuzu yok topiğin bende sıkılıyom valla
senin neden sinirler tepende
afiyet olsun prenseslerimeeeee oh yarasııın bakayım buarada sanada küstüm işte ama bebişe değillllll kız ben geldim yine görmedin hu huuuuu
aman yok be tatlım sabahtan beri tadı tuzu yok topiğin bende sıkılıyom valla
senin neden sinirler tepende
kız cvp yazamadım doğru düzgün tatlımmmmmmmmmmm küsme bana doğum hikayelerini okuyodum eflal sarmış onlara bende takıldım
prensesim nasıl annesi iyimi
evet yokmuş iyi günler kızlar
ebrarımmmmmm canım naber iyimisin nasıl oldu güselim gripin iyileştinmi biraz.
allah kabul etsin zeynomm bizede dua et cnm
allah kabul etsinn canım benim
evet yokmuş iyi günler kızlar
kız napayım ben geliyom herkes gidiyo yada beni kimse görmüyo diye üzülüyom napsınnn cadı iyi herhaldeeee:)
kızlarrr yani hamileler tansaşta bez çok ucuz bilginiz olsun ben akşam alıcam 2 paket prima bez yanında 3 paket ıslak mendil hediye 21,90
kız napayım ben geliyom herkes gidiyo yada beni kimse görmüyo diye üzülüyom napsınnn cadı iyi herhaldeeee:)
kızlar önemli bişey soracam,bilginiz varmı acaba,
şimdi eşimin arkadaşlarından biri afyon kaplıcalarının sahibiymiş,demiş ki pazar günü gece 2,30 da otobüsle burdan çıkılacak,yeme içme gün içiinden benden,4 kişi eşiyle beraber gelebilirsiniz.bunlar da bize sorup ayarladılar.tüm gün orda olacaz yani inşaalah,iyi gelir diye düşündüm ama,sonradan kafa dank etti,hamileyiz ya sakıncalımı,napmalıyım sizce bilginiz varmı
kızlar önemli bişey soracam,bilginiz varmı acaba,
şimdi eşimin arkadaşlarından biri afyon kaplıcalarının sahibiymiş,demiş ki pazar günü gece 2,30 da otobüsle burdan çıkılacak,yeme içme gün içiinden benden,4 kişi eşiyle beraber gelebilirsiniz.bunlar da bize sorup ayarladılar.tüm gün orda olacaz yani inşaalah,iyi gelir diye düşündüm ama,sonradan kafa dank etti,hamileyiz ya sakıncalımı,napmalıyım sizce bilginiz varmı
tatlım hamileyken aşırı sıcak iyi değil bana doktorum peteğe dayanıp oturma çok sıcak suyla banyo yapma demişti bence bi doktoruna danış
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz didem karısı pisluuuuuk beni niye görmüyon lan küsmüyüz adi karı
noluyo yahu bune şiddet bu celal
evhanım senin bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?