Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

merhabalar kızlar hayırlı cumalar bende şubatta başlayacağım çalışmalara bu topicde de güzel dostluklar oluşmuş size slm vermeden geçmeyim dedim

aman yok be tatlım sabahtan beri tadı tuzu yok topiğin bende sıkılıyom valla
senin neden sinirler tepende
afiyet olsun prenseslerimeeeee oh yarasııın bakayım buarada sanada küstüm işte ama bebişe değillllll kız ben geldim yine görmedin hu huuuuu

afiyet olsun prenseslerimeeeee oh yarasııın bakayım buarada sanada küstüm işte ama bebişe değillllll kız ben geldim yine görmedin hu huuuuu

kız cvp yazamadım doğru düzgün tatlımmmmmmmmmmm küsme bana doğum hikayelerini okuyodum eflal sarmış onlara bende takıldım
prensesim nasıl annesi iyimi

kız cvp yazamadım doğru düzgün tatlımmmmmmmmmmm küsme bana doğum hikayelerini okuyodum eflal sarmış onlara bende takıldım
prensesim nasıl annesi iyimi

kız napayım ben geliyom herkes gidiyo yada beni kimse görmüyo diye üzülüyom napsınnn cadı iyi herhaldeeee:)

ebrarımmmmmm canım naber iyimisin nasıl oldu güselim gripin iyileştinmi biraz.
allah kabul etsin zeynomm bizede dua et cnm

Tatlım yemin ederim hepinizin ismini tek tek söyleyerek ayrı ayrı dua ediyorum:) Rabbim kabul etsin inşallah:)

allah kabul etsinn canım benim

İnşallah canım cümlemizin dualarını kabul etsin:)

evet yokmuş iyi günler kızlar

Ben yoktum ya ondan tadı tuzu yoktur:)

kız napayım ben geliyom herkes gidiyo yada beni kimse görmüyo diye üzülüyom napsınnn cadı iyi herhaldeeee:)

Aman yaaa bakın bende hamişim kaprise başlıycam topicte adam kalmıycak haaa:)

kızlarrr yani hamileler tansaşta bez çok ucuz bilginiz olsun ben akşam alıcam 2 paket prima bez yanında 3 paket ıslak mendil hediye 21,90

kızlar önemli bişey soracam,bilginiz varmı acaba,
şimdi eşimin arkadaşlarından biri afyon kaplıcalarının sahibiymiş,demiş ki pazar günü gece 2,30 da otobüsle burdan çıkılacak,yeme içme gün içiinden benden,4 kişi eşiyle beraber gelebilirsiniz.bunlar da bize sorup ayarladılar.tüm gün orda olacaz yani inşaalah,iyi gelir diye düşündüm ama,sonradan kafa dank etti,hamileyiz ya sakıncalımı,napmalıyım sizce bilginiz varmı

tatlım hamileyken aşırı sıcak iyi değil bana doktorum peteğe dayanıp oturma çok sıcak suyla banyo yapma demişti bence bi doktoruna danış

bende merak ediyodum bacım süper konu bence:) Fikrim yok olan baa da desin:)

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz didem karısı pisluuuuuk beni niye görmüyon lan küsmüyüz adi karı

tatlım hamileyken aşırı sıcak iyi değil bana doktorum peteğe dayanıp oturma çok sıcak suyla banyo yapma demişti bence bi doktoruna danış

netten bakıyorum da,çok sıcak olmamalıymış dikkat edilmeliymiş,bende çok durmayım diye düşündüm,ısısı düşük olur,bir kaç kere girer çıkarım,uzun süre durmam diye düşündüm,bide 1 günlük ya,dediğin gibi dr a danışmak lazım ama sizin gibi özele gitsem de dr la o kadar bağımız olamıyo maalesef,numara falan yok yani.

merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. Benim de reglime iki gün var ve bugün sabah dayanamayıp evde test yaptım, testin duyarlılığı 20 mUI, ancak negatif çıktı. Bir hafta önce sol kasığımda sancı ile iğne batması şeklinde bişeyler hissettim, bunun dışında da önemli bir belirti yok, yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Daha hassas olan fortel denilen testler de eczanede mi satılıyor? En erken nasıl öğrenebiliriz, bir an önce pozitif sonuç almak istiyorum!!!
Bir de hamilelik döneminde kaplıcanın tavsiye edilmediğini biliyorum.:84:

noluyo yahu bune şiddet bu celal

evhanım senin bilgin varmı

Hamile hamile küstürdü beni uyuz karı:) Hemide kapris yapcam artıkın bende:) Bu arada hatunlar çin takvimi buldum hamile kalma yaşıyla son adet tarihine göre bebiş cinsiyeti diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…