Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

merhaba cnaım,hayırlısıyla kavuşursun umarım bebişine,ancak şunu unutmamalısın ki,bu iş sabrı gerektiriyor,acelecilik,sana sadece stres ve hayal kırıklığı veriyor.emin ol o en uygun zamanda gelecektir.
test için bence adetinin geçmesini beklemelisin derim.
bide yaww ben napcam şimdiiiiii püfffffffffff :84:

hastaneyi ara tatlım iste bağlarlar bu arada doktorunun cep tlf nunda bulunması lazım sende

Hamile hamile küstürdü beni uyuz karı:) Hemide kapris yapcam artıkın bende:) Bu arada hatunlar çin takvimi buldum hamile kalma yaşıyla son adet tarihine göre bebiş cinsiyeti diyo:)

aman ne çin takvmi ne rus hiçbiri tutmaddı benim,ikiside kız dedi oğlan çıktı

canım banada dr um daha önce demişti sıcak suyla banyo yapma ve oturma banyoda fazla diyeeeee ayakta banyo demişti sıcak iyi değilmiiişş yanii

allahım izin verirse doğum sancılarım başladığında sıcak suyun altına giricem benimde öyle bi düşüncem var

kız duydunmu bez ucuz gitte al hemen ne duruyon anam koş koş bez diyom bak çok lazım olcak

canım benim kaynanam 92 tane almış 92 li paket yaniiiii eşim diyo daha çok ucuz kampanyalar buluruz diyoo ama saol haber verdiğin için tatlım

canım banada dr um daha önce demişti sıcak suyla banyo yapma ve oturma banyoda fazla diyeeeee ayakta banyo demişti sıcak iyi değilmiiişş yanii
yapmayın yaw,o kadar hayal kurduydum ne güzel :84:
hastaneyi ara tatlım iste bağlarlar bu arada doktorunun cep tlf nunda bulunması lazım sende

uyuz koca kontörümü de bitirmiş dün,neyse gelirse ondan arayayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…