Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz didem karısı pisluuuuuk beni niye görmüyon lan küsmüyüz adi karı
merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. Benim de reglime iki gün var ve bugün sabah dayanamayıp evde test yaptım, testin duyarlılığı 20 mUI, ancak negatif çıktı. Bir hafta önce sol kasığımda sancı ile iğne batması şeklinde bişeyler hissettim, bunun dışında da önemli bir belirti yok, yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Daha hassas olan fortel denilen testler de eczanede mi satılıyor? En erken nasıl öğrenebiliriz, bir an önce pozitif sonuç almak istiyorum!!!
Bir de hamilelik döneminde kaplıcanın tavsiye edilmediğini biliyorum.:84:
netten bakıyorum da,çok sıcak olmamalıymış dikkat edilmeliymiş,bende çok durmayım diye düşündüm,ısısı düşük olur,bir kaç kere girer çıkarım,uzun süre durmam diye düşündüm,bide 1 günlük ya,dediğin gibi dr a danışmak lazım ama sizin gibi özele gitsem de dr la o kadar bağımız olamıyo maalesef,numara falan yok yani.
kız napayım ben geliyom herkes gidiyo yada beni kimse görmüyo diye üzülüyom napsınnn cadı iyi herhaldeeee:)
noluyo yahu bune şiddet bu celal
evhanım senin bilgin varmı
Hamile hamile küstürdü beni uyuz karı:) Hemide kapris yapcam artıkın bende:) Bu arada hatunlar çin takvimi buldum hamile kalma yaşıyla son adet tarihine göre bebiş cinsiyeti diyo:)
canım banada dr um daha önce demişti sıcak suyla banyo yapma ve oturma banyoda fazla diyeeeee ayakta banyo demişti sıcak iyi değilmiiişş yanii
kız duydunmu bez ucuz gitte al hemen ne duruyon anam koş koş bez diyom bak çok lazım olcak
kız duydunmu bez ucuz gitte al hemen ne duruyon anam koş koş bez diyom bak çok lazım olcak
aman ne çin takvmi ne rus hiçbiri tutmaddı benim,ikiside kız dedi oğlan çıktı
canım benim kaynanam 92 tane almış 92 li paket yaniiiii eşim diyo daha çok ucuz kampanyalar buluruz diyoo ama saol haber verdiğin için tatlım
Allahım yaaa beze para vermiycem ne şanslıyım:)
yapmayın yaw,o kadar hayal kurduydum ne güzel :84:canım banada dr um daha önce demişti sıcak suyla banyo yapma ve oturma banyoda fazla diyeeeee ayakta banyo demişti sıcak iyi değilmiiişş yanii
hastaneyi ara tatlım iste bağlarlar bu arada doktorunun cep tlf nunda bulunması lazım sende
benimde tutmadı bende oğlan gözüküyodu kızım olcak:)
niye kız pampersin sahibi akrabamı
Yok canım şirketim bebeklerimizin 32 aya kadar aylık ikiz paket bebek bezi ve şampuan ihtiyacını gideriyo:) Çoook şükür:)
yapmayın yaw,o kadar hayal kurduydum ne güzel :84:
uyuz koca kontörümü de bitirmiş dün,neyse gelirse ondan arayayım bari.
ayda ikiz paketten fazlasını kullanacanı biliyon dimi hangi marka veriyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?