Bilmiyodum tüh:) Baby star:)
işte hamileytken en iyisi plan yapmamak sonra hayal kırıklığı oluyo benim antebe gidemediğim gibi
işte hamileytken en iyisi plan yapmamak sonra hayal kırıklığı oluyo benim antebe gidemediğim gibi
Bizde bu yaz Almanyaya gidiyoduk:)
Yıl başında da ankaraya:) Evde oturmak daha keyifli dedi bizim ufaklık:)
Yok canım şirketim bebeklerimizin 32 aya kadar aylık ikiz paket bebek bezi ve şampuan ihtiyacını gideriyo:) Çoook şükür:)
ayyy öf yaa insan tümünü mü bitirir,bi çaldırmalık bari bırakır insan yaa,kontor at sevgilim diye şarkı söyleyecem ama duyan olmayacak yine
çok kötü bi hayal kırıklığı oldu şimdi yaa,kafam karıştı,mesai bitmeden hastaneyi aramalıyım
ayy ne güzel olsu ya o bile fayda vallahhiiiiiii bizde nerde öyle şirket eşime diyeyim de eşi bebek beaz parası yardımı yapsın bize:)
ödemeli ara eşini kontör göndersin
aman uydurukmuş lan bari huggies filan verselerdi
Kız deli biz üretiyos onu:)
isterse babam üretsin bacım uyduruk işte
ben geldim bura biraz canlanmış gibi tekrar merhaba
Didemle ben varken canlanmaması mümkün değil:) Hoşgeldin canım diğer karılarda burda ama kıllıkları tutmuş kimse bişi yazmıyo aloooo gelsenize beee:)
Sen anlat kendini eylül:)
Didemle ben varken canlanmaması mümkün değil:) Hoşgeldin canım diğer karılarda burda ama kıllıkları tutmuş kimse bişi yazmıyo aloooo gelsenize beee:)
Sen anlat kendini eylül:)
selam şekerler
anlatayım tatlım istanbulda katılıyorum aranızamalesef bir düşüğüm oldu ekimde şubatta tekrar başlayacağız kocamla çalışmalara
aşk olsun ben yazmıyom sankiiiiiiiiiiiii hımmmm öyle olsuuunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?