Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

işte hamileytken en iyisi plan yapmamak sonra hayal kırıklığı oluyo benim antebe gidemediğim gibi

ayyy öf yaa insan tümünü mü bitirir,bi çaldırmalık bari bırakır insan yaa,kontor at sevgilim diye şarkı söyleyecem ama duyan olmayacak yine

çok kötü bi hayal kırıklığı oldu şimdi yaa,kafam karıştı,mesai bitmeden hastaneyi aramalıyım

Yok canım şirketim bebeklerimizin 32 aya kadar aylık ikiz paket bebek bezi ve şampuan ihtiyacını gideriyo:) Çoook şükür:)

ayy ne güzel olsu ya o bile fayda vallahhiiiiiii bizde nerde öyle şirket eşime diyeyim de eşi bebek beaz parası yardımı yapsın bize:)

ödemeli ara eşini kontör göndersin

Didemle ben varken canlanmaması mümkün değil:) Hoşgeldin canım diğer karılarda burda ama kıllıkları tutmuş kimse bişi yazmıyo aloooo gelsenize beee:)
Sen anlat kendini eylül:)

aşk olsun ben yazmıyom sankiiiiiiiiiiiii hımmmm öyle olsuuunnnnnn

Didemle ben varken canlanmaması mümkün değil:) Hoşgeldin canım diğer karılarda burda ama kıllıkları tutmuş kimse bişi yazmıyo aloooo gelsenize beee:)
Sen anlat kendini eylül:)

anlatayım tatlım istanbulda katılıyorum aranızamalesef bir düşüğüm oldu ekimdeşubatta tekrar başlayacağız kocamla çalışmalara

Karılarrrrrrrrrrrrr benim canım sıkılıyo
zeyno nolursa olsun dandik işte ya ben öye diyosam öyleeeeeeeeeeee :95: :95: :95: :95: :95:

anlatayım tatlım istanbulda katılıyorum aranızamalesef bir düşüğüm oldu ekimdeşubatta tekrar başlayacağız kocamla çalışmalara

slm canım hoşgeldin aramıza normalde çok renkli olan topiğimiz bugün çok zayıf kızlar uyukluyo.
Inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebişin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…