Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm canım hoşgeldin aramıza normalde çok renkli olan topiğimiz bugün çok zayıf kızlar uyukluyo.
Inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebişin sana

sağol canım inşallah hayırlısı artık.Olanla ölenin önüne geçilmiyor 7 haftalıktı düşüğüm kötünün kötüsü var daha da geç olabilirdi.Ama KK da komple durgunluk var su an çalıştığım yerde herkes uyukluyor havalardanmıdır nedir

anlatayım tatlım istanbulda katılıyorum aranızamalesef bir düşüğüm oldu ekimdeşubatta tekrar başlayacağız kocamla çalışmalara

Neden düştü tatlım ne kadarlıktı? Bende düşükten korkuyom da ondan soruyom bacım acını depreştirmek gibi olmasın

Hoş geldin şeker:)

Karılarrrrrrrrrrrrr benim canım sıkılıyo
zeyno nolursa olsun dandik işte ya ben öye diyosam öyleeeeeeeeeeee :95: :95: :95: :95: :95:

Ya bi git bak beni işten atarlar deli karı çooook güzel bizim ürünlerimiz işten atılırsam gelir sizin eve yerleşirim:)

benimde canım sıkılıyo valla. işdeyim iş yok. para yok. boş boş takılıyorum sabahtan beri

Aynı bende öyle:) İş yok para şükür maaş alıyoz:)

Selam kızlar bez konuşulmuş kız didem babystar ülkerin kalitesiz olur mu hiç adamların herşeyi aklite ben şahsen hugisdir primadır israil ürünü alma taraftarı değilim baby star, canbebe ya da evy baby alıcam bakalım fiyat araştırması yapıyorum bende:86:

Bende de uyku var yaaa:) eve gitsem kaçar anasını satayaım:)

Reyyann kız geçmişi okudum anam ne güzel taktik ay yok bu sayfada bir benim kafam çalışmıyor herkes başetme yolu bulmuş bende kendimi tüketme yolunda hızla ilerliyorum

Hhahaha süpersin bacım:) Ülkere gel ülkere:) Biz üretici firmasıyız prima gibi değil belki ama sağlığa zararı yok bebeği tahriş etmiyo hemde pahalı da değil gerçi dediğim gibi bizim şirket karşılıyo masrafları bizim pedlerimizide :) Bebeklerin bezlerini şampuanlarını da bizim sabunlarımızı şampuanlarımızı duş jellerimizi de süper bir şirkette çalışıyom valla:) Tavsiye ederim kızlar:) Sonuçta ÜLKER:)

Neden düştü tatlım ne kadarlıktı? Bende düşükten korkuyom da ondan soruyom bacım acını depreştirmek gibi olmasın

yok canım 7 haftalıktı ilk başta çok üzüldüm ama sağlıksız doğmasındansa doğmaması daha hayırlı.Sebebi belirsiz ilk gebeliğim olduğu için pek doktorlar test yapmaya yanaşmıyor.Kromozların birleşmesinden kaynaklanan sorundur diyorlar zaten düşük nedeni kolay kolay bulunabilen bişey değil.Kan pıhtılaşması testi yaptırdım değerler normal gibi bilemiyorum açıkcası

Ya banane yaaaaaaaaaaaaaa uyduruk işte dellendirmeyin lennn beniiiiiiiiiiiiiiiii zeynep işten atılırsan ben sana iş bulurum meraklanma :86: :86: :86: :86:

Belirti falan vermişmiydi? Çok geçmiş olsun düşük bebeğin annesine verdiği bir ödül bence sağlıksız olmasındansa böylesi daha iyi diye

Canım biz ülkerden şaşmıyoruz karı koca dikkat ediyoruz azcık ama bebeğin şampuanını falan nivea düşünüyordum benim cildim çok hassas ve bir tek o marka iyi geliyor bebeğinkide öyle olursa diye nivea da diretiyorum ama o da ingiliz malı o yüzden kararsızım komlininkiler nasıl olurki bebeğe duş jelini sabununu kullanıyorum gerçi ben soruyum sana madem biliyorsun:)

Belirti falan vermişmiydi? Çok geçmiş olsun düşük bebeğin annesine verdiği bir ödül bence sağlıksız olmasındansa böylesi daha iyi diye

evet belirti verdi 6.haftada kehverengi lekeler başladı biraz internette araştırdım düşük başlangıcı falan diyordu herkes.Doktora gittim düşük riski var dedi iğne verdi progestan falan verdi.Yataktan kalkma dinlen dedi rapor verdi bir haftalık ama en fazla bir hafta dayandı bebek kahverengi lekeler artmaya başladı düşeceği gün hastaneye gittim bebeğin kalbi durmuş dedi doktor bir gun daha sans veriyoruz biz böyle durumlarda sonra alıyoruz dediler.Ama benim bebeğim o gün kendiliğinden düştü kalan parçayı da kürtajla aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…