slm canım hoşgeldin aramıza normalde çok renkli olan topiğimiz bugün çok zayıf kızlar uyukluyo.
Inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebişin sana
anlatayım tatlım istanbulda katılıyorum aranızamalesef bir düşüğüm oldu ekimde şubatta tekrar başlayacağız kocamla çalışmalara
selam şekerler
Karılarrrrrrrrrrrrr benim canım sıkılıyo
zeyno nolursa olsun dandik işte ya ben öye diyosam öyleeeeeeeeeeee :95: :95: :95: :95: :95:
benimde canım sıkılıyo valla. işdeyim iş yok. para yok. boş boş takılıyorum sabahtan beri
sağol canım inşallah hayırlısı artık.Olanla ölenin önüne geçilmiyor 7 haftalıktı düşüğüm kötünün kötüsü var daha da geç olabilirdi.Ama KK da komple durgunluk var su an çalıştığım yerde herkes uyukluyor havalardanmıdır nedir
Selam kızlar bez konuşulmuş kız didem babystar ülkerin kalitesiz olur mu hiç adamların herşeyi aklite ben şahsen hugisdir primadır israil ürünü alma taraftarı değilim baby star, canbebe ya da evy baby alıcam bakalım fiyat araştırması yapıyorum bende:86:
Neden düştü tatlım ne kadarlıktı? Bende düşükten korkuyom da ondan soruyom bacım acını depreştirmek gibi olmasın
yok canım 7 haftalıktı ilk başta çok üzüldüm ama sağlıksız doğmasındansa doğmaması daha hayırlı.Sebebi belirsiz ilk gebeliğim olduğu için pek doktorlar test yapmaya yanaşmıyor.Kromozların birleşmesinden kaynaklanan sorundur diyorlar zaten düşük nedeni kolay kolay bulunabilen bişey değil.Kan pıhtılaşması testi yaptırdım değerler normal gibi bilemiyorum açıkcası
Ya banane yaaaaaaaaaaaaaa uyduruk işte dellendirmeyin lennn beniiiiiiiiiiiiiiiii zeynep işten atılırsan ben sana iş bulurum meraklanma :86: :86: :86: :86:
Hade leeeeeeeeeeeen:) Ben işimden memnunum:)
Hhahaha süpersin bacım:) Ülkere gel ülkere:) Biz üretici firmasıyız prima gibi değil belki ama sağlığa zararı yok bebeği tahriş etmiyo hemde pahalı da değil gerçi dediğim gibi bizim şirket karşılıyo masrafları bizim pedlerimizide :) Bebeklerin bezlerini şampuanlarını da bizim sabunlarımızı şampuanlarımızı duş jellerimizi de süper bir şirkette çalışıyom valla:) Tavsiye ederim kızlar:) Sonuçta ÜLKER:)
Ya banane yaaaaaaaaaaaaaa uyduruk işte dellendirmeyin lennn beniiiiiiiiiiiiiiiii zeynep işten atılırsan ben sana iş bulurum meraklanma :86: :86: :86: :86:
sağol eksik olma. tahsilat yapamıyoruz yaa firma elden gitti gidecek
Belirti falan vermişmiydi? Çok geçmiş olsun düşük bebeğin annesine verdiği bir ödül bence sağlıksız olmasındansa böylesi daha iyi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?