Canım biz ülkerden şaşmıyoruz karı koca dikkat ediyoruz azcık ama bebeğin şampuanını falan nivea düşünüyordum benim cildim çok hassas ve bir tek o marka iyi geliyor bebeğinkide öyle olursa diye nivea da diretiyorum ama o da ingiliz malı o yüzden kararsızım komlininkiler nasıl olurki bebeğe duş jelini sabununu kullanıyorum gerçi ben soruyum sana madem biliyorsun:)
Ya banane yaaaaaaaaaaaaaa uyduruk işte dellendirmeyin lennn beniiiiiiiiiiiiiiiii zeynep işten atılırsan ben sana iş bulurum meraklanma :86: :86: :86: :86:
Öyle deme gı ülkemizin malı ekonomimiz canlansın türk malı alakda:86: tabi herkesin kendi bileceği iş canım ama ben etrafımdakilere çok baskı yapıyorumülker alın ülker alın diye:86: ürünleri kalitesiz değil ama kalitesiz ürün çıkarmazlar piyasaya adamların bir adı var kuşum yani.
ya ben hiç öyle düşünmem hangisi ni seviyosam onu alıyom boykot durumları yok bende
Dediğim gibi canım herkesin düşüncesi kendine saygı duyarım çok yakınımsa uyarırım ama herkese karışamam yani bana ne değil mi:) ben etmeye çalışıyorum elimden geldiğince
eflal yazdım okudun mu
hııım iyi bakayııım öyle olsuunnKız onun için demedim atışıyoz ya bu deliyle gene ondan dedim evhan yaaaaaa yirim seni bak:)
yok canım 7 haftalıktı ilk başta çok üzüldüm ama sağlıksız doğmasındansa doğmaması daha hayırlı.Sebebi belirsiz ilk gebeliğim olduğu için pek doktorlar test yapmaya yanaşmıyor.Kromozların birleşmesinden kaynaklanan sorundur diyorlar zaten düşük nedeni kolay kolay bulunabilen bişey değil.Kan pıhtılaşması testi yaptırdım değerler normal gibi bilemiyorum açıkcası
tabiki kuşum haklısın
ama ben çok sıkıldım tamam mııııııııııııı yapcak bişey yok dakka bi kocamı arayıp napıyosun diyorum az önce oda posta koydu sorunlumusun didem 10 dak. da bi arıyon dedi uyuz işte nolcak
Sende deseydin he piskopatım canımın sıkıntısını gider yoksa çizerim:86: arada banda oluyor ya ben sizle konuşunca açılıyorumsende doğum hikayelerine sarmışsın ne güzel dimi ben okurken ağlıyorum hep benim verdiğim siteye mi bakıyorsun pozitif doğum hikayeleri
canım benide geçen sene 6 haftalıkken düştü bebeğimmm çok ağlamıştıım ilk başlarda sonra ara verdikkk ve ağustosta hamile olduğumu öğrendim biz hazirana kadar korunmuştuk çünkü rabbim sanada nasip etsin en yakın zamanda
Ya burası sitedeki yeniler açılan topıc değilmi siz eski arkadaşlardansınız banane ya :2:
Slm kızlarrrrrr ayyyyyyy kafayı yiyecem haa bu işler delirti beni açık görünüyorum ama müdür yanımdaydı hemen kapattım oda gitmek bilmedi
yani hepimiz yeniydik hepimiz hamile kalmayı bekliyorduk sonra eskidik hamile kaldık allaha şükür şimdi kuzuları bekliyoz
he yaaaa öbür kolunuda ben kırıcam diye msj attım niye yazmış canım sıkılıyo yazdım
valla bende öyle kuşum iyiki varsınız pozitif doğum hikayelerinde okudum bir iki tane ama anne olunca anladım diye bi site var ordakilerde çok güzel ama ama bende doğurmak istiyorummmm
iyi hadi acıdım önce bunları al sonra nişan bohçası için siparişleri geçicem :86: :86: :86:Dünürrr hayırdır yeni liste demişsin kız daha ne istiyon kızına ben zati çok çalışıyomm önce saydıklarını anca alırım ilave yapma acıııı banaaaaaaa yütfennnnnn
eskirsin canımm kendinden bahset biraz bizebende eskımek ıstıorum
hep pozitif hatta bi doktorun yazdığı vardı bayıldım ona ağlıycaktım neredeyseİyi yazmışsın kız, o siteye ben bakıyım hikayeler pozitif dimi ay şöyle zor böyle zor diye yazmasınlarda:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?