Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ya ben hiç öyle düşünmem hangisi ni seviyosam onu alıyom boykot durumları yok bende

Ya banane yaaaaaaaaaaaaaa uyduruk işte dellendirmeyin lennn beniiiiiiiiiiiiiiiii zeynep işten atılırsan ben sana iş bulurum meraklanma :86: :86: :86: :86:

Öyle deme gı ülkemizin malı ekonomimiz canlansın türk malı alakda:86: tabi herkesin kendi bileceği iş canım ama ben etrafımdakilere çok baskı yapıyorum ülker alın ülker alın diye:86: ürünleri kalitesiz değil ama kalitesiz ürün çıkarmazlar piyasaya adamların bir adı var kuşum yani.

ülkerde alırım etide ithal ürünlerde hiç ayırt etmem yani

ya ben hiç öyle düşünmem hangisi ni seviyosam onu alıyom boykot durumları yok bende

Dediğim gibi canım herkesin düşüncesi kendine saygı duyarım çok yakınımsa uyarırım ama herkese karışamam yani bana ne değil mi:) ben etmeye çalışıyorum elimden geldiğince

Dediğim gibi canım herkesin düşüncesi kendine saygı duyarım çok yakınımsa uyarırım ama herkese karışamam yani bana ne değil mi:) ben etmeye çalışıyorum elimden geldiğince

tabiki kuşum haklısın
ama ben çok sıkıldım tamam mııııııııııııı yapcak bişey yok dakka bi kocamı arayıp napıyosun diyorum az önce oda posta koydu sorunlumusun didem 10 dak. da bi arıyon dedi uyuz işte nolcak

evhannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nimetttttttttttttttttttttttttttttttttttt
altta gözüküyonuz nerdesiniz lennnnnnnnnnn geln benim canım sıkılıyo kavga edelim dünürrr yeni sipariş listesi yaptım

Kız onun için demedim atışıyoz ya bu deliyle gene ondan dedim evhan yaaaaaa yirim seni bak:)
hııım iyi bakayııım öyle olsuunn

canım benide geçen sene 6 haftalıkken düştü bebeğimmm çok ağlamıştıım ilk başlarda sonra ara verdikkk ve ağustosta hamile olduğumu öğrendim biz hazirana kadar korunmuştuk çünkü rabbim sanada nasip etsin en yakın zamanda

Sende deseydin he piskopatım canımın sıkıntısını gider yoksa çizerim:86: arada banda oluyor ya ben sizle konuşunca açılıyorum sende doğum hikayelerine sarmışsın ne güzel dimi ben okurken ağlıyorum hep benim verdiğim siteye mi bakıyorsun pozitif doğum hikayeleri

he yaaaa öbür kolunuda ben kırıcam diye msj attım niye yazmış canım sıkılıyo yazdım
valla bende öyle kuşum iyiki varsınız pozitif doğum hikayelerinde okudum bir iki tane ama anne olunca anladım diye bi site var ordakilerde çok güzel ama ama bende doğurmak istiyorummmm

Ya burası sitedeki yeniler açılan topıc değilmi siz eski arkadaşlardansınız banane ya :2:

amin canım benim 2 ay geçti şubatta deneyeceğiz tekrar.Rabbim size de bebeklerinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin

Slm kızlarrrrrr ayyyyyyy kafayı yiyecem haa bu işler delirti beni açık görünüyorum ama müdür yanımdaydı hemen kapattım oda gitmek bilmedi

Dünürrr hayırdır yeni liste demişsin kız daha ne istiyon kızına ben zati çok çalışıyomm önce saydıklarını anca alırım ilave yapma acıııı banaaaaaaa yütfennnnnn

İyi yazmışsın kız, o siteye ben bakıyım hikayeler pozitif dimi ay şöyle zor böyle zor diye yazmasınlarda:18:

Kızlar azönce wc ye gittim söylemesi ayıpp akıntım gelmiş beyazzz dı geçen dediydinizya beyaz da bi belirti sayılırmı yoksam bunun için erken mi

Dünürrr hayırdır yeni liste demişsin kız daha ne istiyon kızına ben zati çok çalışıyomm önce saydıklarını anca alırım ilave yapma acıııı banaaaaaaa yütfennnnnn
iyi hadi acıdım önce bunları al sonra nişan bohçası için siparişleri geçicem :86: :86: :86:

bende eskımek ıstıorum
eskirsin canımm kendinden bahset biraz bize

İyi yazmışsın kız, o siteye ben bakıyım hikayeler pozitif dimi ay şöyle zor böyle zor diye yazmasınlarda:18:
hep pozitif hatta bi doktorun yazdığı vardı bayıldım ona ağlıycaktım neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…