Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar azönce wc ye gittim söylemesi ayıpp akıntım gelmiş beyazzz dı geçen dediydinizya beyaz da bi belirti sayılırmı yoksam bunun için erken mi

Canım bende akıntı olmamıştı bilemiyorum ki

Kızlar azönce wc ye gittim söylemesi ayıpp akıntım gelmiş beyazzz dı geçen dediydinizya beyaz da bi belirti sayılırmı yoksam bunun için erken mi

bende olmuştu ama daha az hayal kırıklığı için bunu belirtiden saymayalım tamam mı kuşum

Okudum canım ağzım açık kaldı hayran kaldım benim aklıma gelmez ay benide eğitin ne olur bende sesimi çıkarayım artık ya:84::84:

valla bend eartık karar aldım,ne bu yaa,hep bana oluyo olan,kocamı da sallıyom artık anasıgili de,benim psikolojımden de mi önemliler.çocuğum var benim
bundan sonra böyle çeksin beni çeken

anlatayım kendimi çok dertliyim zati
Ben 2,5 ay önce evlendim hiç hamilelik düşünmüordum eşimin annesiyle kendi annem gün sayıyolardı adetime 2-3 kala hamileliğim için .. Bende yok yok derken gittim özel sağlık sigortası yaptırdım 9 ay bekleme süresi var nasıl olsa diye .. Annemler ağladılar resmen söyleyince .. Sonra bu siteye girdim heveslendim karar verdim çocuğum olsun diye . Ama annemlere söylemeye korkuorum yoksa başımın etini yerler .. Sürekli dr.lr falan .. Bide çok sabırsızım hemen olsun bitsin istiorum herşeyi .. Kimseye de anlatamıorum çocuk yapmaya karar verdim die .. Burda paylaşmak konuşmak istiyorum .. En azından stres yapmayayım diee ..

kızlar dr u aradık kaç haftalık demiş20 demiş,bişey olmaz gidebilirsiniz dmiş,çok sıcak olmamasına dikkat ederiz artık,ayyy içim rahatladı
hem banada iyi gelir değişiklik,

valla bend eartık karar aldım,ne bu yaa,hep bana oluyo olan,kocamı da sallıyom artık anasıgili de,benim psikolojımden de mi önemliler.çocuğum var benim
bundan sonra böyle çeksin beni çeken

Tebrik ederim canım en iyisi bu bende öyle olsam bir an önce darısı başıma

kızlarrrrrrrrrrrrr ay bir bardak su içmiştim dün akşam senmisin içennnnnn gece 8 kere uyandım çişeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa ayy çok çişili olduk bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) bu hergece böyle bidee o soğukta kalkmak çok zor oluyo uykummm p....... oluyoooo

bende hiçbi belirti yok.negüzel 2 güne kadar belim kasıklarım falan agrıyodu.şimdi onlarda geçti.abo valla ben anne olamayacam sanırımmmm.bi of çeksem karsıki daglaR YIKILIR

hımmmm daha çok yeniymişsin kuşum ya sabırsızlanma hemen fazla kafanada takma rahat ol allahın izniyle gelir bebişin sana
valla iyi cesaret ben 3 yılda zor karar verdim çocuk yapmaya

kızlar dr u aradık kaç haftalık demiş20 demiş,bişey olmaz gidebilirsiniz dmiş,çok sıcak olmamasına dikkat ederiz artık,ayyy içim rahatladı

oooo hadi yine iyisin ama dikkatli ol

aman napayım işte ev iş iş ev yatak odası oturma odası arası mekik dokuyorummm adem gel dedim mi gidiyom git dedim mi gidiyommm :26::26:
ay maşallah senin oğlanda sana çeker inşallah yoksa benim kızla anlaşamaz malum anası belli

aynı sorun bendede var bide her uyanıp yattığımda en az 10 dak yatakta dönüyorum bide sırt üstü yatmamalıymışım sağa yada sola dedi doktor yüzüstü yatmaktan vazgeçip sırt üstüne alışmıştım şimdi oda yasak

4 senedir tanıyorum eşimi hatta 5 e girioruz artık .. Sevioruz da birbirimizi .. Borcumuz harcımız da yok allaha şükür .. Beklemek için bi nedenim olduğunu düşünmüorum.. Yanılmıorum dimi :44:

Tebrik ederim canım en iyisi bu bende öyle olsam bir an önce darısı başıma

can boğaza gelince patlıyosun artık canım.eşimle çok ilgilenmemeye başladım,geceleri falan yanaşmıyom hiç.adam tuhaf oldu taib.görüyor artık kendinden soğuttuğunu falan.
etrafımda döndürecem ama yüz yoooooooooookkkkk
az çektirmedi bana.
anasgile gittiğimde de bişey oldumu artık annene sunu anlat bunu anlat güzelce falan demiycem,ne istiyosam onu yapcam.
valla bu konuda zynebi mi örnek aldım bilmyom,çoook rahatlıyor insan içini döktüğünde
tabi bakma sen yinede bana,yinede herşeyi usulünce yapmak lazım,yani ima ederek falan için dökecen

ayyyy valla senin için iyi olmuş valla değişiklik olur sana da ama dikkat et doktor bişey olmaz demiş ama sen tedbirini al

4 senedir tanıyorum eşimi hatta 5 e girioruz artık .. Sevioruz da birbirimizi .. Borcumuz harcımız da yok allaha şükür .. Beklemek için bi nedenim olduğunu düşünmüorum.. Yanılmıorum dimi :44:

ha o zaman bişey diyemem allahım hayırlısını versin canım hep bunu dile

ilk 3 ay ve son 3 ayda riskliymiş,ama ben yinede korurum kendimi yaa inşaallah.

ayyyy valla senin için iyi olmuş valla değişiklik olur sana da ama dikkat et doktor bişey olmaz demiş ama sen tedbirini al
tabi tabi mutlaka,birkaç kere girerim,sıcaklığını da ayarlarsak iyi bile olur inşaallah.
hadi gelin beraber gidelim yahuuuu kadınlar hamamına döndürelim kaplıcayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…