tek istediğim aslında o hayırlısıyla bi bebişim olsun
aman de get ya kızım dua et sizin şirket çamaşır deterjanıda üretsin yani hiç masrafınız kalmaz wc kağıdı peçete deterjan yumuşatıcı üretimine geçsinler
tabi tabi mutlaka,birkaç kere girerim,sıcaklığını da ayarlarsak iyi bile olur inşaallah.
hadi gelin beraber gidelim yahuuuu kadınlar hamamına döndürelim kaplıcayı
inşallah tez zamanda olur tatlım
Canım biz ülkerden şaşmıyoruz karı koca dikkat ediyoruz azcık ama bebeğin şampuanını falan nivea düşünüyordum benim cildim çok hassas ve bir tek o marka iyi geliyor bebeğinkide öyle olursa diye nivea da diretiyorum ama o da ingiliz malı o yüzden kararsızım komlininkiler nasıl olurki bebeğe duş jelini sabununu kullanıyorum gerçi ben soruyum sana madem biliyorsun:)
ben diyecektim ahhh ahhhhhhhhhhhh bizde gidebilsek diye
sağol eksik olma. tahsilat yapamıyoruz yaa firma elden gitti gidecek
bekle bekle banada bi iş ayarla bi zahmet ordan ya gel de şurda kavga edelim bak benim dünürde geldi bende tam nişan bohçası için liste verecektim yardımcı olYakındır:) Bekleniliyor:)
22 haftalık oldu teyzesi prensesim geliyo inşallah sağsaliminşSenin bebişin ne kadarlık
evet belirti verdi 6.haftada kehverengi lekeler başladı biraz internette araştırdım düşük başlangıcı falan diyordu herkes.Doktora gittim düşük riski var dedi iğne verdi progestan falan verdi.Yataktan kalkma dinlen dedi rapor verdi bir haftalık ama en fazla bir hafta dayandı bebek kahverengi lekeler artmaya başladı düşeceği gün hastaneye gittim bebeğin kalbi durmuş dedi doktor bir gun daha sans veriyoruz biz böyle durumlarda sonra alıyoruz dediler.Ama benim bebeğim o gün kendiliğinden düştü kalan parçayı da kürtajla aldılar.
can boğaza gelince patlıyosun artık canım.eşimle çok ilgilenmemeye başladım,geceleri falan yanaşmıyom hiç.adam tuhaf oldu taib.görüyor artık kendinden soğuttuğunu falan.
etrafımda döndürecem ama yüz yoooooooooookkkkk
az çektirmedi bana.
anasgile gittiğimde de bişey oldumu artık annene sunu anlat bunu anlat güzelce falan demiycem,ne istiyosam onu yapcam.
valla bu konuda zynebi mi örnek aldım bilmyom,çoook rahatlıyor insan içini döktüğünde
tabi bakma sen yinede bana,yinede herşeyi usulünce yapmak lazım,yani ima ederek falan için dökecen
ooh bide müzik açarız,ne güzel olurdu valla,süpper stres atılır
ay maşallah senin oğlanda sana çeker inşallah yoksa benim kızla anlaşamaz malum anası belli
aynı sorun bendede var bide her uyanıp yattığımda en az 10 dak yatakta dönüyorum bide sırt üstü yatmamalıymışım sağa yada sola dedi doktor yüzüstü yatmaktan vazgeçip sırt üstüne alışmıştım şimdi oda yasak
tamam kuum burdanda bakarım sen güzel diyosan vardır bi bildiğin
Canım şöyle söyliyim biz ürün argesi yaparken en hassas ten benimki olduğu fark edildi ve gözlerime dalinle komili sürdük dalin bile yaktı komili bişi yapmadı tuz oranı çok az:)
Kız koca koca göbişlerinizle ne tatlı olurrrrr hamam da ayyyy bende gelemmmmmmmm mi kese yapatım size gelinimi yıkkarımmmmmmm ohh misgibi
bekle bekle banada bi iş ayarla bi zahmet ordan ya gel de şurda kavga edelim bak benim dünürde geldi bende tam nişan bohçası için liste verecektim yardımcı ol
22 haftalık oldu teyzesi prensesim geliyo inşallah sağsalim
cinem niye yasakladı dr sırt üstü yatmayı zaten benii kız da sol tarafa yatmaktan hoşlanıyo sağda yattımmı tepikler gani ganiii
kız bizim orda hamamda köfte yoğururlar ayyyy köftede yapardım amannnnnnnnnn takunyada giyeriz ayağımıza şıkır şıkır oynarız ayyyy ne güzel olurduuuuuuu
gül gelmezse gelmem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?