Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Canım şöyle söyliyim biz ürün argesi yaparken en hassas ten benimki olduğu fark edildi ve gözlerime dalinle komili sürdük dalin bile yaktı komili bişi yapmadı tuz oranı çok az:)

Rabbim ondan kalan ömrü yeni bebeğine varsin annesi:) İnşallah Allahım çok yalvartmaz seni:)

Benim can boğaza çoktan geldide eşime diyorum anca o da anlamıyor zaten düşman oluyoruz o zaman sen en d ğrusunu yapmışın canım.

ooh bide müzik açarız,ne güzel olurdu valla,süpper stres atılır

kız bizim orda hamamda köfte yoğururlar ayyyy köftede yapardım amannnnnnnnnn takunyada giyeriz ayağımıza şıkır şıkır oynarız ayyyy ne güzel olurduuuuuuu
gül gelmezse gelmem ama

Kız koca koca göbişlerinizle ne tatlı olurrrrr hamam da ayyyy bende gelemmmmmmmm mi kese yapatım size gelinimi yıkkarımmmmmmm ohh misgibi

cinem niye yasakladı dr sırt üstü yatmayı zaten benii kız da sol tarafa yatmaktan hoşlanıyo sağda yattımmı tepikler gani ganiii

tamam kuum burdanda bakarım sen güzel diyosan vardır bi bildiğin

Ay beni şımartıyorsunuz kuzum

Canım şöyle söyliyim biz ürün argesi yaparken en hassas ten benimki olduğu fark edildi ve gözlerime dalinle komili sürdük dalin bile yaktı komili bişi yapmadı tuz oranı çok az:)

Ay bak şimdi komilimi alsam dur bakalım ocakta alıcaz o zamana kadar düşünürüm ben:)

Kız koca koca göbişlerinizle ne tatlı olurrrrr hamam da ayyyy bende gelemmmmmmmm mi kese yapatım size gelinimi yıkkarımmmmmmm ohh misgibi

sen tabi gelicen haaa bu arada gelin hamamıda yapmak lazım biliyon dimi onu yazmayı unuttum listeye

Kızım benden yardım istersen dünürün yanar düşün cinsiyet için yakutlu set istedim:) Sence yeğenimin çeyizi için neler isterim:) Yazık AFR ye:)

cinem niye yasakladı dr sırt üstü yatmayı zaten benii kız da sol tarafa yatmaktan hoşlanıyo sağda yattımmı tepikler gani ganiii

ay bende anlamadım dana gibi sormadımda adama neden yasak diye valla sağdada soldada rahat edmiyom ama mecbur alışıcaz

kız bizim orda hamamda köfte yoğururlar ayyyy köftede yapardım amannnnnnnnnn takunyada giyeriz ayağımıza şıkır şıkır oynarız ayyyy ne güzel olurduuuuuuu
gül gelmezse gelmem ama

aman dikkat ayak kaymasın:)
aslında stres atmak içn böyle yapmak lazım be arada,aaslında oldun olası hamamları sevmem pis oluyor.yatılı gidersen ne ala.yada kaplıca olcak özel.
gelsin gelsin herkes gelsin,zeynep gelemez ama o daha yeni hamile zararlıymış bak ona:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…