Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar ben çıkıyorum mesai bittiiiiiiiiiiiiiiiiii size iyi hafta sonları allah haftaya hamiş haberleri ile başlamayı nasip etsin inş......... Kib.

Rabbim ondan kalan ömrü yeni bebeğine varsin annesi:) İnşallah Allahım çok yalvartmaz seni:)

amin canım inşallah başta çok üzülmüştüm acaba benmi hata yaptım diye çok düşündüm.O aralar işlerim yoğundu şehir dışı yaptım seminerler,toplantılar.Doktora bile geç gitmiştim lekeler gelmeden önce bir doktor progestan vermişti ilacın ehemmiyetini bile anlamamıştım almamıştım da lekeler gelince gidip aldım.Sonra düşününce bu Allah'ın takdiri kimi insanların başına neler geliyor yine de sağlıklı bir şekilde doğuruyorlar dedim.

ay evet o komili sabunla evde yıkansınnnn

Kız koca koca göbişlerinizle ne tatlı olurrrrr hamam da ayyyy bende gelemmmmmmmm mi kese yapatım size gelinimi yıkkarımmmmmmm ohh misgibi
ayyy gel tabi kızzzz,kim kese yapcak bize,iyice kirlendik:)))
ay bende anlamadım dana gibi sormadımda adama neden yasak diye valla sağdada soldada rahat edmiyom ama mecbur alışıcaz

benimde sağda rahat ediyor.hep sağa dönüyom ben,önce sırt üstü sonra dönnn

amannnn bi tanecik gelini yapsın oda dimi kız dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim gelinime herşey fedaaaaaa olsun biz ne diye çalışıyoz gelinin istedigini alamadıktan sonraaaaaa neye yarar çalışmak kız ban gibi kaynana varya arsan bulunmaz valla istedigini iki etmem ne derse yaparım kızzzz

Benim can boğaza çoktan geldide eşime diyorum anca o da anlamıyor zaten düşman oluyoruz o zaman sen en d ğrusunu yapmışın canım.

Kızlar gerçekten düşman olmaya gerek yok sadece adamlara onlarsızda yapabildiğimizi göstermeliyiz ben aşkımdan ölsemde nazlatmıyorum artık kocamı o yanaşırsa yaklaşıcam:)

ay bende anlamadım dana gibi sormadımda adama neden yasak diye valla sağdada soldada rahat edmiyom ama mecbur alışıcaz

Canım sırt üstü yatınca bebeğe giden kan akışında problem oluyormuş ondan sola ya da sağa yatın diyorlar ama en çok sola yalnız ben sola yatmayı sevmem kalbim ağrıyor benim.

Kızlar gerçekten düşman olmaya gerek yok sadece adamlara onlarsızda yapabildiğimizi göstermeliyiz ben aşkımdan ölsemde nazlatmıyorum artık kocamı o yanaşırsa yaklaşıcam:)

amannnnnnnnn benimkinin hiç çekileceği yok yok kolu ağrıyo yok kaşınıyo yok yemek yiyemiyo ay evde işkenceye tabii tuttu beni yaaa

kızlar kızımın 3lü testi temissss çıktı çok şükür

oyyyyyyyyyyyyyy canım dünürüm
allahım tez zamanda sana bi bebiş verir inşallah

Kızlar yeni bir site daha buldum bunları ekleyin kız sık kullanınlara o kadar uğraşıyoz dimi:86:

http://dogaldogum.com/

Son düzenleme:
ay evet o komili sabunla evde yıkansınnnn
onun şampuanı falan çoktur güzeldir kız gelsinmi yoksa otlanırız

ahanda seni örnek alıyomuşum ben meğer,böylesi daha iyi,ne yıpratcam kendimi onun için, ne dolancam ardında...hem yok artık öyle nağmeli sözler falan,klasik hitaplar...ellerinde olduğumuzu görünce rahat ediyolar ama devir değişti artık yok öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…