Kızım benden yardım istersen dünürün yanar düşün cinsiyet için yakutlu set istedim:) Sence yeğenimin çeyizi için neler isterim:) Yazık AFR ye:)
Rabbim ondan kalan ömrü yeni bebeğine varsin annesi:) İnşallah Allahım çok yalvartmaz seni:)
aman dikkat ayak kaymasın:)
aslında stres atmak içn böyle yapmak lazım be arada,aaslında oldun olası hamamları sevmem pis oluyor.yatılı gidersen ne ala.yada kaplıca olcak özel.
gelsin gelsin herkes gelsin,zeynep gelemez amao daha yeni hamile zararlıymış bak ona:)
Kızlar ben çıkıyorum mesai bittiiiiiiiiiiiiiiiiii size iyi hafta sonları allah haftaya hamiş haberleri ile başlamayı nasip etsin inş......... Kib.
ayyy gel tabi kızzzz,kim kese yapcak bize,iyice kirlendik:)))Kız koca koca göbişlerinizle ne tatlı olurrrrr hamam da ayyyy bende gelemmmmmmmm mi kese yapatım size gelinimi yıkkarımmmmmmm ohh misgibi
ay bende anlamadım dana gibi sormadımda adama neden yasak diye valla sağdada soldada rahat edmiyom ama mecbur alışıcaz
amannnn bi tanecik gelini yapsın oda dimi kız dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benim can boğaza çoktan geldide eşime diyorum anca o da anlamıyor zaten düşman oluyoruz o zaman sen en d ğrusunu yapmışın canım.
ay bende anlamadım dana gibi sormadımda adama neden yasak diye valla sağdada soldada rahat edmiyom ama mecbur alışıcaz
Kızlar gerçekten düşman olmaya gerek yok sadece adamlara onlarsızda yapabildiğimizi göstermeliyiz ben aşkımdan ölsemde nazlatmıyorum artık kocamı o yanaşırsa yaklaşıcam:)
benim gelinime herşey fedaaaaaa olsun biz ne diye çalışıyoz gelinin istedigini alamadıktan sonraaaaaa neye yarar çalışmak kız ban gibi kaynana varya arsan bulunmaz valla istedigini iki etmem ne derse yaparım kızzzz
kızlar kızımın 3lü testi temissss çıktı çok şükür
Kızlar yeni bir site daha buldum bunları ekleyin kız sık kullanınlara o kadar uğraşıyoz dimi:86:
onun şampuanı falan çoktur güzeldir kızay evet o komili sabunla evde yıkansınnnn
Kızlar gerçekten düşman olmaya gerek yok sadece adamlara onlarsızda yapabildiğimizi göstermeliyiz ben aşkımdan ölsemde nazlatmıyorum artık kocamı o yanaşırsa yaklaşıcam:)
ay evet o komili sabunla evde yıkansınnnn
maşallah prenseseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoşgeldin canımmmmm
kızlar kızımın 3lü testi temissss çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?