onun şampuanı falan çoktur güzeldir kızgelsinmi yoksa otlanırız
ahanda seni örnek alıyomuşum ben meğer,böylesi daha iyi,ne yıpratcam kendimi onun için, ne dolancam ardında...hem yok artık öyle nağmeli sözler falan,klasik hitaplar...ellerinde olduğumuzu görünce rahat ediyolar ama devir değişti artık yok öyleee
aman da maşaallah cünyır betüleeee :)
senle uğraşmadan olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gününü zevki çıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzUyuz Horoz:) kızım uğraşma benle deli karı:)
napıym ahanda karılarla uğraşıp oturuyom sen napıyonhoşbuldukk canımmm napıonusss
onun da linkine ver ekliym
senle uğraşmadan olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gününü zevki çıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
napıym ahanda karılarla uğraşıp oturuyom sen napıyon
amannnnnnnnn benimkinin hiç çekileceği yok yok kolu ağrıyo yok kaşınıyo yok yemek yiyemiyo ay evde işkenceye tabii tuttu beni yaaa
kızlar kızımın 3lü testi temissss çıktı çok şükür
bende yeni okuldan geldim ya öldüm 8:20 geçe gittiydim taa yoruldum
Slm kızlar naber ben geldim
Kızım erkekler böyle yaaa burnu aksa geberiyo sanır:) Düşün bide ben 4 aylık evliyken 30 yaşında eşşek kadar adam su çiçeği geçirdi düşün benim halimi:)
bak o yönden hiç düşünmemiştim kızzzzzzzzz zeynep hamama gidiyoz şampuanlar sabunlar senden bak benimki kıvırcık saçlar için olsun haaaaaaaaaaaaaa saç kreminide unutma
Okiş şekerler şampuanlar benden hamilelik boyunca hamam yasak ama biliyonuzmu arkadaşıma doktor toplu kullanım alanı olduğundan yasaklamıştı.
ayyyy kıyamam yoruldunmuu ben napıym ha ben napıym bende sabah geldim bak saat olmuş 5 hala işteyim ve 7 ye kadar işteyim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?