Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bak o yönden hiç düşünmemiştim kızzzzzzzzz zeynep hamama gidiyoz şampuanlar sabunlar senden bak benimki kıvırcık saçlar için olsun haaaaaaaaaaaaaa saç kreminide unutma

senle uğraşmadan olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gününü zevki çıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

napıym ahanda karılarla uğraşıp oturuyom sen napıyon

bende yeni okuldan geldim ya öldüm 8:20 geçe gittiydim taa yoruldum

amannnnnnnnn benimkinin hiç çekileceği yok yok kolu ağrıyo yok kaşınıyo yok yemek yiyemiyo ay evde işkenceye tabii tuttu beni yaaa

Kızım erkekler böyle yaaa burnu aksa geberiyo sanır:) Düşün bide ben 4 aylık evliyken 30 yaşında eşşek kadar adam su çiçeği geçirdi düşün benim halimi:)

Betül gözünaydın canım esra hoşgeldin hayatım

Kızım erkekler böyle yaaa burnu aksa geberiyo sanır:) Düşün bide ben 4 aylık evliyken 30 yaşında eşşek kadar adam su çiçeği geçirdi düşün benim halimi:)

aboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o zaman tanısaydım seni huni gönderirdim

bak o yönden hiç düşünmemiştim kızzzzzzzzz zeynep hamama gidiyoz şampuanlar sabunlar senden bak benimki kıvırcık saçlar için olsun haaaaaaaaaaaaaa saç kreminide unutma

Okiş şekerler şampuanlar benden hamilelik boyunca hamam yasak ama biliyonuzmu arkadaşıma doktor toplu kullanım alanı olduğundan yasaklamıştı.

Ama yine herkesler burda ben çıkıcam eşim çıkar işten birazdan ezan okundu kalkıyım bari hoşçakalın şekerler beni özleyin kızlar haftasonu geliyor girmeyebilrim.

Okiş şekerler şampuanlar benden hamilelik boyunca hamam yasak ama biliyonuzmu arkadaşıma doktor toplu kullanım alanı olduğundan yasaklamıştı.

benim evin banyosu büyük bise gelin ben size hamam atmosferi yaratırım
adam başı 25 tl limonatada hediye

Son düzenleme:
Bütün erkekler öyle didem valla benim eşimin de disi apse yaptı ya ilaç kullandı geçti şükür dün de kanal tedavisi için gitti gitmeden önce görseniz ameliyata gidiyorum masada kalırsam hakkını helal et filan başladı duygu sömürüsüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…