Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

b,zden beteri varmış hiç değilse benimkini kolu kırıldı

amaaa ben hep ayaktayım ve boğazım ağrıooo
ammaaaaa bende hep bu kızlara laf anlatıyom parmaklarım ağrıyo yazmaktan

senle uğraşmadan olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gününü zevki çıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Deli karı:)

napıym ahanda karılarla uğraşıp oturuyom sen napıyon

aboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o zaman tanısaydım seni huni gönderirdim

Yaaa işkence öyle değil böyle olur yırtmak için ben geçirmedim dedim annem kıyamaz damadına dedi ki yok sen su çiçeği geçirdin o zaman tabi bende yırtamadım:)

Okiş şekerler şampuanlar benden hamilelik boyunca hamam yasak ama biliyonuzmu arkadaşıma doktor toplu kullanım alanı olduğundan yasaklamıştı.

Hamileliğe lüzum yok ben sevmam öyle hamam falan herkes cıbıl cıbıl hiç gitmedim gitmemde çok küçükken kaplıcaya gitmiştim o dai lk ve son oldu özel banyoya girdim ondan sonra hep:)

Hoşbuldum kızlar ay kız didem ne yarın çarşıya çıktım bebek için bir eşofman takımı ama görseniz süper birşey birde ortapetik ayakkabı aldım çorap örgü yelek filan birde amcası altın yaptıracak o kadar yeter neyse konuya dönüm daha sonra pazara uğradım alışverişimi yapıp eve geldim yemek yaptım yemeğimizi yedik ve geldim

benim evin banyosu büyük bise gelin ben size hamam atmosferi yaratırım
adam başı 25 tl limonatada hediye

Senin hediye anlayışını yirim ben deli:)

Anam beteri de varmış ben kocama kurban olam adam dirayeetliymiş meğer:)

amaaa ben hep ayaktayım ve boğazım ağrıooo

Geçmiş olsun kuzum

Hamileliğe lüzum yok ben sevmam öyle hamam falan herkes cıbıl cıbıl hiç gitmedim gitmemde çok küçükken kaplıcaya gitmiştim o dai lk ve son oldu özel banyoya girdim ondan sonra hep:)

tamam canım bizim evde yapcaz hamam sefasını ben sana küveti doldururum ama küvet ekstra 30 tl

hoşgeldin canım,abooo

aynen bend eöyle,çok iğrenç oluyo kadınlar yaa,bende küçükken gitmiştim.bu özel olcak ya iyi olur inşaallah bazen yapmak lazım arada.
bend eçıkıyorum canım.

hey maşşallah yavrum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl da hamarat

Oooo benim her ay 2 kez hamam sefam vardı Yıkanır paklanır masaj yaptırırdım doğumdan sonra anca

Senin hediye anlayışını yirim ben deli:)

Anam beteri de varmış ben kocama kurban olam adam dirayeetliymiş meğer:)

Geçmiş olsun kuzum

saol canım ama hastalıktan diil bangır bangır ders anlatmaktann

Bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saatlerdir aşağıda gözüküyon ses yok yenmi aklına geldi yazmak haaaaaaaaaaa gel hamama gidiyoz yani bize geliyonuz hamam için adam başı 25 tl limonata hediye şampuanla sabunda zeynodan küvet istersen 30 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…