sen varya yakında Ali ağaoğlunu geçersin deli:)
Bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı akşamlar herkese
kızım bi küvet kaç litre suyla doluyo biliyonmu sen
Hoşgeldin bana güle güle kızlar namaza gider ben sonrada ortalığı toplar ve eve giderim:) OOOOH bu akşam kuzen akşamı kuzenlerle buluşur alışveriş merkezine gideriz:) Kahve siğara olmadan da tadı olmuyo ama neyse:)
kız cepten girdim yazamadım... Hep hata verdi... Bende eve geçtim hemen yazdım....saatlerdir aşağıda gözüküyon ses yok yenmi aklına geldi yazmak haaaaaaaaaaa gel hamama gidiyoz yani bize geliyonuz hamam için adam başı 25 tl limonata hediye şampuanla sabunda zeynodan küvet istersen 30 tl
Ebenle :) Deli ne olur çimsek küvetinde yedik sankilim:)
gidenlere güüle güle gelenlere hoşgeldiniz
hamile kızlar manikür vs onlarda kuaförde yaptırıosanız kendi aletinizi alın dr öle demişti allah korusun miikrop filann olur
hamama gitmeyin çiğet yeömeyin elinizi direkt çiğ etle temas ettirmeyin
açıkta satılan yiyecekelri yemeyin direncimiz düşük malumm beni dinleyinnn
kız cepten girdim yazamadım... Hep hata verdi... Bende eve geçtim hemen yazdım....
ohh keyife bak benim içinde bi yudum iç....hoşgeldin bana güle güle kızlar namaza gider ben sonrada ortalığı toplar ve eve giderim:) ooooh bu akşam kuzen akşamı kuzenlerle buluşur alışveriş merkezine gideriz:) kahve siğara olmadan da tadı olmuyo ama neyse:)
canım haklısın çok dikkat etmek lazım....gidenlere güüle güle gelenlere hoşgeldiniz
hamile kızlar manikür vs onlarda kuaförde yaptırıosanız kendi aletinizi alın dr öle demişti allah korusun miikrop filann olur
hamama gitmeyin çiğet yeömeyin elinizi direkt çiğ etle temas ettirmeyin
açıkta satılan yiyecekelri yemeyin direncimiz düşük malumm beni dinleyinnn
valla allah biliyor dedim şimdi didoş görecek cır cır kızacak bana... Acaba yanımamı alsaydım dedimm....ben anlamam wi fi al lap top u yanında taşı ben yazınca cvp ver
ben kuaförde kaş bıyık bile aldırmıyorum canım ya arkadaşım kuaför oda hamile ve önermiyo bize geldikçe benim malzemelerle alıyo mesela bu akşam gelecek
bak nasıl biliyo kimin cır cırlayacağınıvalla allah biliyor dedim şimdi didoş görecek cır cır kızacak bana... Acaba yanımamı alsaydım dedimm....
bende canım çiğköfte isteyince kaynanamdan istiyom etsiz patatesle yoğuruyo güzelde oluyo vallaiii yapıuon valla herşey zararlı bize bi tanıdığımız çiğ köfte yemişti ama sık yemiş düştü bebişi gelişmemiş sonuçta çiğ vet var şimdi yine hamile sakın yemesin die aradım kaç defa o bilmiomuş taa
ESRAA güle güle giysin kuzun hemen gelsin cicileri görüp hani fotolarııı
kız betüllllllllll 17 haftalıkmı oldu bebişin yaaaaaaaaaa ne çabuk büyüdü maşallahhhhh
kız betüllllllllll 17 haftalıkmı oldu bebişin yaaaaaaaaaa ne çabuk büyüdü maşallahhhhh
eveeettttt dimi dün gibi öğrendiğim zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?