Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin bana güle güle kızlar namaza gider ben sonrada ortalığı toplar ve eve giderim:) OOOOH bu akşam kuzen akşamı kuzenlerle buluşur alışveriş merkezine gideriz:) Kahve siğara olmadan da tadı olmuyo ama neyse:)

hayırlı akşamlar herkese

gidenlere güüle güle gelenlere hoşgeldiniz

hamile kızlar manikür vs onlarda kuaförde yaptırıosanız kendi aletinizi alın dr öle demişti allah korusun miikrop filann olur
hamama gitmeyin çiğet yeömeyin elinizi direkt çiğ etle temas ettirmeyin
açıkta satılan yiyecekelri yemeyin direncimiz düşük malumm beni dinleyinnn

iyi akşamlar kuşummmmmmmmmmmm

saatlerdir aşağıda gözüküyon ses yok yenmi aklına geldi yazmak haaaaaaaaaaa gel hamama gidiyoz yani bize geliyonuz hamam için adam başı 25 tl limonata hediye şampuanla sabunda zeynodan küvet istersen 30 tl
kız cepten girdim yazamadım... Hep hata verdi... Bende eve geçtim hemen yazdım....

ESRAA güle güle giysin kuzun hemen gelsin cicileri görüp hani fotolarııı

ben kuaförde kaş bıyık bile aldırmıyorum canım ya arkadaşım kuaför oda hamile ve önermiyo bize geldikçe benim malzemelerle alıyo mesela bu akşam gelecek

ohh keyife bak benim içinde bi yudum iç....
canım haklısın çok dikkat etmek lazım....

ben kuaförde kaş bıyık bile aldırmıyorum canım ya arkadaşım kuaför oda hamile ve önermiyo bize geldikçe benim malzemelerle alıyo mesela bu akşam gelecek

iii yapıuon valla herşey zararlı bize bi tanıdığımız çiğ köfte yemişti ama sık yemiş düştü bebişi gelişmemiş sonuçta çiğ vet var şimdi yine hamile sakın yemesin die aradım kaç defa o bilmiomuş taa

valla allah biliyor dedim şimdi didoş görecek cır cır kızacak bana... Acaba yanımamı alsaydım dedimm....
bak nasıl biliyo kimin cır cırlayacağını

bende canım çiğköfte isteyince kaynanamdan istiyom etsiz patatesle yoğuruyo güzelde oluyo valla

kız betüllllllllll 17 haftalıkmı oldu bebişin yaaaaaaaaaa ne çabuk büyüdü maşallahhhhh

Kızlar bi hamile kalayım var ya sizez bi nazlar niyazlar yapacak şişecek başınız göreceksiniz... Hepinize carlayacağım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…