Kızlar bi hamile kalayım var ya sizez bi nazlar niyazlar yapacak şişecek başınız göreceksiniz... Hepinize carlayacağım....
valla bende hastasıyım onun etsiz yapanlar var ordan alıommmbak nasıl biliyo kimin cır cırlayacağını
bende canım çiğköfte isteyince kaynanamdan istiyom etsiz patatesle yoğuruyo güzelde oluyo valla
Kız betül kendime almadım ki eltimin bebeğine aldım faceye fotoşunu eklerim birazdan istersen eğer
valla bende hastasıyım onun etsiz yapanlar var ordan alıommm
esra yanlış okumuşum pardon canımm o güle güle giysinn o zaman 0vaktin olunca koy facee
doyamadım size ama yemek vakti ben kaçıom öptüm hepinisi
canım benimmm kuşummm......aman sen hamile kalda ben razıyım çekerim kuşummmmm
bizde öpüyoruz.. Kendine iyi bak....valla bende hastasıyım onun etsiz yapanlar var ordan alıommm
esra yanlış okumuşum pardon canımm o güle güle giysinn o zaman 0vaktin olunca koy facee
doyamadım size ama yemek vakti ben kaçıom öptüm hepinisi
ohh keyife bak benim içinde bi yudum iç....
canım haklısın çok dikkat etmek lazım....
GÜNAYDIN canım pek iyi değilim sanırım üşüttüm.. 6 dan beri mide bulantısı mide yanmasıyla cebelleşiyorum.. ağzımdada bisürü yara çıktı... ayaklarım ısınmıyor... habire tuvalete çıkıyorum....günaydınnn rondinacım naber nasılsın
didemm açık ama hala bizim topice teşrif etmediii hanfendi
günaydınnn rondinacım naber nasılsın
didemm açık ama hala bizim topice teşrif etmediii hanfendi
GÜNAYDIN canım pek iyi değilim sanırım üşüttüm.. 6 dan beri mide bulantısı mide yanmasıyla cebelleşiyorum.. ağzımdada bisürü yara çıktı... ayaklarım ısınmıyor... habire tuvalete çıkıyorum....
ben böyle sen nasılsın..
didem hanımın keyfi gelmedi daha teşrif edemediğine göre....
selam canım daha yeni olduğu için bir şey olmaz.. bizde 2 aylık ken bile yapardık ama fazla riskli hareketlerden kaçınacaksınız tabiki :)) eltimin ablası 9 aylıkken yapardı düşün artık...selam kislar size bisey sorcam ama ayipsa kusura bakmayinkime sorcam bilmiyom cunku,
hamile oldugumu yeni yeni ogrendim yazmistim buraya biliyosunuzdur, esimle duramadik iliskiye girdik sabah fakat korkuyom bisey olur mu diye, hamilelikte yapilmamasi mi gerekiyo bilmiyom zarari olur mu bide daha cok yeni oldugu icin ? Cevap icin tskler:18:
Selam hatunlar ben geldim nasılsınız?
Selam hatunlar ben geldim nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?