Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bak nasıl biliyo kimin cır cırlayacağını

bende canım çiğköfte isteyince kaynanamdan istiyom etsiz patatesle yoğuruyo güzelde oluyo valla
valla bende hastasıyım onun etsiz yapanlar var ordan alıommm

Kız betül kendime almadım ki eltimin bebeğine aldım faceye fotoşunu eklerim birazdan istersen eğer

esra yanlış okumuşum pardon canımm o güle güle giysinn o zaman 0vaktin olunca koy facee

doyamadım size ama yemek vakti ben kaçıom öptüm hepinisi

bizde öptük tatlımmmmmmm kendine iyi bak

aman sen hamile kalda ben razıyım çekerim kuşummmmm
canım benimmm kuşummm......

valla bende hastasıyım onun etsiz yapanlar var ordan alıommm
esra yanlış okumuşum pardon canımm o güle güle giysinn o zaman 0vaktin olunca koy facee
doyamadım size ama yemek vakti ben kaçıom öptüm hepinisi
bizde öpüyoruz.. Kendine iyi bak....

Kızlar bn kaçaar yarın büyük gün dualarınızı esirgemneyin bebeğimi göreyim kalbini duyayım:) Didemle Ferdanın ve esranın numarası var bende birine haber veririm o sizi bilgilendirir haftasonu benim gelmem çok zor dualarınızı bekliyorum benim dualarım hep sizlerle:)

ayyy sol bacağıma kramp girdi sanırım magnezyum eksiliğindennnn buda yeni moda oldu bende arada bi yerime kramp giriyo yaaa

günaydınnn rondinacım naber nasılsın
didemm açık ama hala bizim topice teşrif etmediii hanfendi
GÜNAYDIN canım pek iyi değilim sanırım üşüttüm.. 6 dan beri mide bulantısı mide yanmasıyla cebelleşiyorum.. ağzımdada bisürü yara çıktı... ayaklarım ısınmıyor... habire tuvalete çıkıyorum....
ben böyle sen nasılsın..
didem hanımın keyfi gelmedi daha teşrif edemediğine göre....

aboooo resmi resmi çekiştiriliyom yahu bu neeeeeee
keyfim geldi bacım ahanda geldim

selam kislar size bisey sorcam ama ayipsa kusura bakmayin kime sorcam bilmiyom cunku,

hamile oldugumu yeni yeni ogrendim yazmistim buraya biliyosunuzdur, esimle duramadik iliskiye girdik sabah fakat korkuyom bisey olur mu diye, hamilelikte yapilmamasi mi gerekiyo bilmiyom zarari olur mu bide daha cok yeni oldugu icin ? Cevap icin tskler:18:

selam canım daha yeni olduğu için bir şey olmaz.. bizde 2 aylık ken bile yapardık ama fazla riskli hareketlerden kaçınacaksınız tabiki :)) eltimin ablası 9 aylıkken yapardı düşün artık...

cok sagol canim cevabin icin rahatladim bayaa, korkmustum ya ilk olunca acemilik tabi. cok tskler Allah razi olsun ne dilegin varsa Allah onu versin sana insallah cnm

Canlarım merhaba nasılsınız. Zeynoyla konuştum şimdi. Doktora gitmiş kan vermiş bir sürü test yapıcaklarmış test sonuçlarıda ögleden sonra çıkacakmış heyecanla agbisinin evinde bekliyor bende dükkanda bekliyorum.

Selam hatunlar ben geldim nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…