Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Hoşbuldum kızlar hamdolsun ben iyiyim sizler nasılsınız?

herkese selam bugün çok mutluyum şükür düşük olayını araştırdığım günden beri çeşitli testler yaptırımam geretiğini öğrendim ve kendi çabalarımla bu testlerin bir kısmını yaptırdım sonuçlar çoğunda bana göre iyi çıktı dün yaptdığım adetimin 23 gününde en son test progesteron testi österojen testi oldu yine iyi hatta beni mutlu eden progesteronumun 18,00 çıkması bazı yerlerde okuduğuma göre iyibir yumurtlma olduğu ve hamile olabilceğim sizin bu konuyla bilginiz varsa bana yazarsanız sevinirim herkese sağlılı hamilelik diliyorum anneme dün değimi gibi annem bilet al dedi bende bu yıl bana yeticek kadar param olsun ben başka birşey diliyorum dedim allahım onu biliyor inşallah dileğimi kabul eder.

çok şükür canım. gözün aydın. inşallah vakti zamanı geldiginde sende hamiş kalırsın ve bizi müjdelersin

hoşgeldin canımm allah gönlüne göre versin tatlımm en kısa zamanda hamiş olursun inş

kıslarrr ben bıcı bıcı yapcam sonrada ödevleri okucam çook işim var sonrada bebiş mağazalarını dolaşcamm öptümm

o zaten yazar canım endişe etme sen yindede hatırlat.benim dr daha 3 aylıkken bile geçmedi düşük tehliken diodu.bende artık sormuom azzaldı diyip duruodu aaa yeter ama geçti dedim kendi kendime.
ben kaç kutu bitirdim. bende her gün bişey olmasın die tedirgin yaşadım ama çok şükür benimle kaç ay o stresi çektim ama geçio allah korusun internetten sürekli kuran dinledim ayetel kürsi okudum dikkat ettim bide öğretmenim ne kadar dikkat edebilirdim kii allah korursa hiiiç bişey olmas.

çok şükür canım. gözün aydın. inşallah vakti zamanı geldiginde sende hamiş kalırsın ve bizi müjdelersin

inşallah iyidileklerinzi için akşam eşime dedeğim gibi ben bu fourumdan çok şey öğrendim insanlar dedim yaşadıklarını paylaşıyorlar hem rahatlıyorlar hem biribirine detek olurken öğreniyorlar dedim eşimde keşke interneti herkes senin gibi bilinçlenmek için kullansa dedi sizler hamilemizisniz tanışırsak sevinirim

ayyy canım sana damı demişlerdi tehliken var diye sanırım hemen hemen bütün hamilelere diyorlar. bu benim ilk kutum olacak içinde az kaldı önümüzdeki haftaya bitmiş olur. ama doktora gitmeme 2 hafta kalıyor. 2 hafta ilaç içmeden olurmu ki. olmaz herhalde ben bir ögün bile atlasam ödüm patlıyor.

canım pardon okumadım burayı inşllah geçmiştir sağlıklı birhamilelik geçirisin hurma ve kan üzümü yemeni tavsiye derim hımm birde ceviz progestron hapmı verdi

günaydın kızlarrrr.sol tarafım pıt ıt atıyoo.sebebini bilen varmıı

slm kızlarr nasılsınız,ben çok kötüyüm yaa,ama dün ablam doğum yaptı ona çook sevindim az önce ordaydım bebişi yıkadım uyuttum geldimmmmm,rabbim cümlemizin bebişlerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş...:79:

yetişiiiiiiiiiiin dövüyolar beniiiiii,hemde tekme tokat,
e tabi aç bırakırsan çocukcağızı içerde,tekmede yersin yumruk da

hemen geldim annem hazır mamamız,hammmm yapıcaz şimdiiiiiii :81:

slm kızlar pazar pazar kimseler yok
bu koca beni deli etti ya offfffffffff sürekli evin içinde didem diyen biri ooooooooooooooofffffffffffffffffffff oooooooooooffffffffffffffffffffff

slm dünürümmmmmmmmm ay seni çok iyi anlıyorum valla bizimkide pek nazlıdır bi hasta olsunnnnnnnnn yeter canıma valla ama bende aynısını ona yaparımmmm o zaman varya saolsun wc yi bilem yıkkar aman sen yat der de sen şimdi bide iki cansın adamın azcık acısın sana yaa ne zaman alacaklar alçıyı

Günaydın kızlar cumartesi bebişimi gördüm kalp atışlarını dinleyemedik ve salak gibi ultrasyon çıktısını da isteyemedim doktordan küçücük bişi vardı içimde çok zevkli ama filmi alamadım kalp atışlarını dinleyemedim diye üzülmekten sevinemedim:)
PRL ve sTSH yükselmiş gene doktor bence bir sorun yoktur ama sen genede dahiliye uzmanına görün dedi bende kan pıhtılaşmasından korktuğumu söyledim dahiliye uzmanı onada bakar merak etme dedi:) Bakalım yarın sabah doktora gidecem ancak öğleden sonra gelebilirim:)

günaydın zeynomm nasılsın
oyy maşallah gördün demek bebekinii
kalp atışları için daha çok mu küçükmüş peki

günaydın zeynomm nasılsın
oyy maşallah gördün demek bebekinii
kalp atışları için daha çok mu küçükmüş peki

5 haftalık falan dedi doktor ben 6. haftamıza girdik diye planlıyordum 10 gğn sonra gene çağırdı o zaman belki dinleriz kızlar sizin bulantılarınız kaçıncı hafta başladı bende hala bişi yok:)
Ebrarım nasılsın canım? Bebiş nasıl? Ben hiçç çalışmak istemiyorum ama çoook işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…