slmlar hoşgeldin bende tıkınıom da ondan yazmadıydımm
afiyet olsun güzel güzel tıkın bakalım faydalı şeyler ye bebişine top top can olsun.
tamam canım sende ii bak kuzuyaaa
herkese selam bugün çok mutluyum şükür düşük olayını araştırdığım günden beri çeşitli testler yaptırımam geretiğini öğrendim ve kendi çabalarımla bu testlerin bir kısmını yaptırdım sonuçlar çoğunda bana göre iyi çıktı dün yaptdığım adetimin 23 gününde en son test progesteron testi österojen testi oldu yine iyi hatta beni mutlu eden progesteronumun 18,00 çıkması bazı yerlerde okuduğuma göre iyibir yumurtlma olduğu ve hamile olabilceğim sizin bu konuyla bilginiz varsa bana yazarsanız sevinirim herkese sağlılı hamilelik diliyorum anneme dün değimi gibi annem bilet al dedi bende bu yıl bana yeticek kadar param olsun ben başka birşey diliyorum dedim allahım onu biliyor inşallah dileğimi kabul eder.
herkese selam bugün çok mutluyum şükür düşük olayını araştırdığım günden beri çeşitli testler yaptırımam geretiğini öğrendim ve kendi çabalarımla bu testlerin bir kısmını yaptırdım sonuçlar çoğunda bana göre iyi çıktı dün yaptdığım adetimin 23 gününde en son test progesteron testi österojen testi oldu yine iyi hatta beni mutlu eden progesteronumun 18,00 çıkması bazı yerlerde okuduğuma göre iyibir yumurtlma olduğu ve hamile olabilceğim sizin bu konuyla bilginiz varsa bana yazarsanız sevinirim herkese sağlılı hamilelik diliyorum anneme dün değimi gibi annem bilet al dedi bende bu yıl bana yeticek kadar param olsun ben başka birşey diliyorum dedim allahım onu biliyor inşallah dileğimi kabul eder.
ayyy canım elimden geleni yapıyorum da düşük tehlikem geçtimi acaba içim içimi yiyor. ilacımda bitmek üzere doktor beni 12 ocakta çagırdı ama acaba önümüzdeki hafta içi tekrar gitsemmi ilacımı tekrar yazdırmaya.
çok şükür canım. gözün aydın. inşallah vakti zamanı geldiginde sende hamiş kalırsın ve bizi müjdelersin
o zaten yazar canım endişe etme sen yindede hatırlat.benim dr daha 3 aylıkken bile geçmedi düşük tehliken diodu.bende artık sormuom azzaldı diyip duruodu aaa yeter ama geçti dedim kendi kendime.
ben kaç kutu bitirdim. bende her gün bişey olmasın die tedirgin yaşadım ama çok şükür benimle kaç ay o stresi çektim ama geçio allah korusun internetten sürekli kuran dinledim ayetel kürsi okudum dikkat ettim bide öğretmenim ne kadar dikkat edebilirdim kii allah korursa hiiiç bişey olmas.
ayyy canım elimden geleni yapıyorum da düşük tehlikem geçtimi acaba içim içimi yiyor. ilacımda bitmek üzere doktor beni 12 ocakta çagırdı ama acaba önümüzdeki hafta içi tekrar gitsemmi ilacımı tekrar yazdırmaya.
Günaydın kızlar cumartesi bebişimi gördüm kalp atışlarını dinleyemedik ve salak gibi ultrasyon çıktısını da isteyemedim doktordanküçücük bişi vardı içimde çok zevkli ama filmi alamadım kalp atışlarını dinleyemedim diye üzülmekten sevinemedim:)
PRL ve sTSH yükselmiş gene doktor bence bir sorun yoktur ama sen genede dahiliye uzmanına görün dedi bende kan pıhtılaşmasından korktuğumu söyledim dahiliye uzmanı onada bakar merak etme dedi:) Bakalım yarın sabah doktora gidecem ancak öğleden sonra gelebilirim:)
günaydın zeynomm nasılsın
oyy maşallah gördün demek bebekinii
kalp atışları için daha çok mu küçükmüş peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?