günaydın canım...bebişini görmene sevindim.... çok zevkli bir andır bende çok heyecanla bakmıştım... Bu arada ihmal etmeden hemen doktora görünecek olmana sevindim güzel haberlerle dönersin inşallah...Günaydın kızlar cumartesi bebişimi gördüm kalp atışlarını dinleyemedik ve salak gibi ultrasyon çıktısını da isteyemedim doktordanküçücük bişi vardı içimde çok zevkli ama filmi alamadım kalp atışlarını dinleyemedim diye üzülmekten sevinemedim:)
PRL ve sTSH yükselmiş gene doktor bence bir sorun yoktur ama sen genede dahiliye uzmanına görün dedi bende kan pıhtılaşmasından korktuğumu söyledim dahiliye uzmanı onada bakar merak etme dedi:) Bakalım yarın sabah doktora gidecem ancak öğleden sonra gelebilirim:)
5 haftalık falan dedi doktor ben 6. haftamıza girdik diye planlıyordum 10 gğn sonra gene çağırdı o zaman belki dinleriz kızlar sizin bulantılarınız kaçıncı hafta başladı bende hala bişi yok:)
Ebrarım nasılsın canım? Bebiş nasıl? Ben hiçç çalışmak istemiyorum ama çoook işim var
canım bende hep doktordan bir hafta önce tahminle giderdim... benim çok erken başlamıştı bulantılar... ama herkeste aynı olmuyor... bende hiç kusma olmadı ama arkadaşım sürekli kusardı değişiyor yani...5 haftalık falan dedi doktor ben 6. haftamıza girdik diye planlıyordum 10 gğn sonra gene çağırdı o zaman belki dinleriz kızlar sizin bulantılarınız kaçıncı hafta başladı bende hala bişi yok:)
Ebrarım nasılsın canım? Bebiş nasıl? Ben hiçç çalışmak istemiyorum ama çoook işim var
bu arada ebuş sanada günaydın görmedim seni sanma... ben biraz hastayım boğazlarım çok fena ağzım içinde yaralar çıktı... bu bulantılardan da bıktım artık.. bide bu sabah karnım ve belim inanılmaz ağrıyor.. dün köyde yoruldum ondan sanırım....
sağol canım benim.. bu aralar o kadar halsizlik varki canım hiçbirşey yapmak istemiyor.. ama ne yapayım mecburum köye gidince oturup bi köşede duramıyorsun.. sanırım bu bulantılar boğazlarımdaki sorundan dolayı... keşke hamilelik belirtisi olsa şu ağrılar bulantılar neyse bakacağım artık...günaydın kuşumm
aaa tatlım noldu sana hasta mı oldun sen çok geçmiş olsun canım benim
hemen dr görün yazık bişeyde yiyip içemezsin şimdi hem şu bulantılarının nedenini de öğrensene canım yaa hem hastasn hemde yoruyon kendini hayret bişeysin yaa
sağol canım benim.. bu aralar o kadar halsizlik varki canım hiçbirşey yapmak istemiyor.. ama ne yapayım mecburum köye gidince oturup bi köşede duramıyorsun.. sanırım bu bulantılar boğazlarımdaki sorundan dolayı... keşke hamilelik belirtisi olsa şu ağrılar bulantılar neyse bakacağım artık...
günaydın canım...bebişini görmene sevindim.... çok zevkli bir andır bende çok heyecanla bakmıştım... Bu arada ihmal etmeden hemen doktora görünecek olmana sevindim güzel haberlerle dönersin inşallah...
aramıza hoşgeldin zeyzeybende dahil hamile kalanların çoğu nedense çalışmak istemiyor
evde uyuşukluk yapmak varken ne işimiz var burda dimi yaa
canım bi daha ki gidişinde görürsün artık kalp atışını merak etme bende 6+3 te falan görmüştüm kalbisini canım bulantılar genelde 6 haftadan sonra başlıyo
haklısın cnım benim eşlimde diyor önce sen önemlisin diye... okadar çok düşünüyorki beni.. hafta sonu baana yataktan hemen kalkma biraz yat ondan sonra birlikte kalkarız dedi şaşırdım :) dedim nerden biliyorsun araştırıyormusun yok dedi sen demiştin sana hatırlatıyorum :))) canım ya oda artık deli gibi çocuk isteyime bi şekilde destek olmaya çalışıyor....canım inş. hamilelikte olur hayırlısıyla ama sağlığın çok daha önemli
bebeğinin sağlıklı bi annesi olması gerekiyor dimi o yüzden önce kendine bak
eh işte idare ediyorumm... bende hiç aşermedimm eşimde ya nasıl bi hamilesin hiçbirşey istemiyorsun bense herşeyi alıp getirmek istiyorum derdi :))Tabi canım ihmale gelmez valla zaten korkuyorum gitmeden edermiyim. Naber nasılsın?
Sorma yaaa bütün gün evde pineklemek istiyorum. Doğumdan sonra nasıl calışcam acaba:) Haftaya görürüm inşallah... Bu arada henüz bulantı falan yok annem hiç aşermemiş inşallah ona çekerim:)
sağol canım benim.. bu aralar o kadar halsizlik varki canım hiçbirşey yapmak istemiyor.. ama ne yapayım mecburum köye gidince oturup bi köşede duramıyorsun.. sanırım bu bulantılar boğazlarımdaki sorundan dolayı... keşke hamilelik belirtisi olsa şu ağrılar bulantılar neyse bakacağım artık...
bu arada ebuş sanada günaydın görmedim seni sanma... ben biraz hastayım boğazlarım çok fena ağzım içinde yaralar çıktı... bu bulantılardan da bıktım artık.. bide bu sabah karnım ve belim inanılmaz ağrıyor.. dün köyde yoruldum ondan sanırım....
canım inş. hamilelikte olur hayırlısıyla ama sağlığın çok daha önemli
bebeğinin sağlıklı bi annesi olması gerekiyor dimi o yüzden önce kendine bak
günaydın canım benin....reflü mi bilmem hiç düşünmedim ama boğazlarım zorluyor bu aralar....günaydın güsel sitemizin güsel bayanları nabersiniz..
ben çok yorgun ve uykusuzum dün kalem boyadım bide eşim işdeydi 2 ye kadann uyuyamadım erkenden kalktım buraya geldim. akşam olsada yatsam
onun dışında bişii yokk karnım ağrıyor bide gaz ağrısı gibi şişlik var ve kramplar giriyo. akıntıda erken başladı buay herhalde erken adet olcam ama gönüslerde bişi yok. çatlayamadım demkki buay. ama ocakda kesin gidicem dr. a
zeynocummm çok sevindim bebişini görmene .
rondinacım reflümü var sende bendede var bulantı yapıyo azdığında. buaralar iyiyim şükür. geçmiş olsun canımm dikkat et kendine.
ebrarımm sen nasıl oldun iyimisin artık gripin bulantın geçtimi
walla bende doğumdan sonra çalışırmıyım pek bilmiyommTabi canım ihmale gelmez valla zaten korkuyorum gitmeden edermiyim. Naber nasılsın?
Sorma yaaa bütün gün evde pineklemek istiyorum. Doğumdan sonra nasıl calışcam acaba:) Haftaya görürüm inşallah... Bu arada henüz bulantı falan yok annem hiç aşermemiş inşallah ona çekerim:)
ewet canım adam haklı önce senin iyi olman lazımhaklısın cnım benim eşlimde diyor önce sen önemlisin diye... okadar çok düşünüyorki beni.. hafta sonu baana yataktan hemen kalkma biraz yat ondan sonra birlikte kalkarız dedi şaşırdım :) dedim nerden biliyorsun araştırıyormusun yok dedi sen demiştin sana hatırlatıyorum :))) canım ya oda artık deli gibi çocuk isteyime bi şekilde destek olmaya çalışıyor....
günaydın güsel sitemizin güsel bayanları nabersiniz..
ben çok yorgun ve uykusuzum dün kalem boyadım bide eşim işdeydi 2 ye kadann uyuyamadım erkenden kalktım buraya geldim. akşam olsada yatsam
onun dışında bişii yokk karnım ağrıyor bide gaz ağrısı gibi şişlik var ve kramplar giriyo. akıntıda erken başladı buay herhalde erken adet olcam ama gönüslerde bişi yok. çatlayamadım demkki buay. ama ocakda kesin gidicem dr. a
zeynocummm çok sevindim bebişini görmene .
rondinacım reflümü var sende bendede var bulantı yapıyo azdığında. buaralar iyiyim şükür. geçmiş olsun canımm dikkat et kendine.
ebrarımm sen nasıl oldun iyimisin artık gripin bulantın geçtimi
günaydın canım benin....reflü mi bilmem hiç düşünmedim ama boğazlarım zorluyor bu aralar....
reflü yapar cnm bulantı. dikkat et kendine cnmm
ebrarımm ben bildiğiniz gibii. çalış babam çalış.
keşke vücudum böyle birşeyler yapsa....Oda olur canım sen sağlığına bak ben hamile kalmadan önceki aylar sen gibiydim vücut hazırlık yapıyor belkide o yüzden dikkatli olmalısın:)
Ne köyü kız kaynanalar köydemi anam ahıra tarlaya mı giriyon sen?
Ebrara tamamen katılıyorum:)
reflü yapar cnm bulantı. dikkat et kendine cnmm
ebrarımm ben bildiğiniz gibii. çalış babam çalış.
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsıngünaydin kizlar. ya valla bu patronlar bi alem ya. noelle yilbasi arasi calisilir mi yaaaaa. ne is var ne güc, telefon desen hiiiic calmiyo. valla aksama kadar bos bos oturup eve gidicez gibi. neyse daha iyi iste sizinle konusurum. nasilsiniz?
günaydin kizlar. ya valla bu patronlar bi alem ya. noelle yilbasi arasi calisilir mi yaaaaa. ne is var ne güc, telefon desen hiiiic calmiyo. valla aksama kadar bos bos oturup eve gidicez gibi. neyse daha iyi iste sizinle konusurum. nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?