keşke vücudum böyle birşeyler yapsa....
yok canım aynı sitede oturuyoruz ama köyde yerleri var her hafta sonu oraya gidiliyor ben sıkıldım eşime de dedim ama ev yapılıyor o bitmesi için uğraşıyoruz ne yapalım dedi....
bugün yine dışarılarda olacağım offfffffffff
Günaydın canım çok yorma kendini sen kurtarmayacaksın dünyayı:) Ne alemde çalışmalar bakalım:)
günaydın sumru...olsun iş yokya oda bişidir....günaydin kizlar. ya valla bu patronlar bi alem ya. noelle yilbasi arasi calisilir mi yaaaaa. ne is var ne güc, telefon desen hiiiic calmiyo. valla aksama kadar bos bos oturup eve gidicez gibi. neyse daha iyi iste sizinle konusurum. nasilsiniz?
of eltim lazer yaptıracakmış yanımda sende gel dedi. çıkınca çarşıda dolaşalım diyecek.. sonra hadi kursa gidelim diyecek al işte gün bitti... nimet doktora o arada gitmeye çalışacak... allahtan kursun yanında sağlık ocağı.. aslında perşembe gidecektim... kan değerlerime baktıracakktımm uzun süredir test yaptırmamıştım.... belki yarın giderim sağlık ocağı salı,çarşamba,perşembe test yapıyor...Hayırdır gene nere gidiyon gezenti karı:)
kızlar bişi sorcam yaaaaaaa son iki yapışımızda ilişki sırasında çok ağrım oluyo kasıklarımda baskı oluyo acıyo sanki. doktoramı gitsemki nedne oluyodur sizce.
ahanda aynen kız cumartesi gecesi işkence çektim resmen... pazar sabahında da az bi ağrı oldu....kızlar bişi sorcam yaaaaaaa son iki yapışımızda ilişki sırasında çok ağrım oluyo kasıklarımda baskı oluyo acıyo sanki. doktoramı gitsemki nedne oluyodur sizce.
valla çalışmalar devam amaa sonuç ne bilmomm. 2 gündür gaz ağrısı gibi karın ağrım var şişkinlik var akıntı başladı. daha 9 gün var adete. erken adet olcam herhalde.
sumru naber tatildede çalışılmaz dimiii insanın gücüne gidiyo herkes tatilken.
hadiyaaaaaaaaaa.. inşallah öledir. cnmaboooocanımm aman ha dikkat et
bak benimde öyle olmuştu nedenini anlamamıştım meğer hamileymişim
bakalım denicemmm 9 gün daha ağrı acı olcakmı.ahanda aynen kız cumartesi gecesi işkence çektim resmen... pazar sabahında da az bi ağrı oldu....
Canım heveslenmeni istemem ama o akıntı bebiştede oluyo hemde erken başlıyor şu çiş testi var ya hani bi kaba işiyon bekletiyon 15 dakıka sonra toru varmı yokmu bakıyon ya onu yapsana ben yapmıştım vardı tuttu şu parmaklama olayıysa saçma çünkülüm benim o şişlik gene vardı ama hamiştim:) Ayyyb çok meraklandım nasıl geçer bu 9 gün:)
kızlar bişi sorcam yaaaaaaa son iki yapışımızda ilişki sırasında çok ağrım oluyo kasıklarımda baskı oluyo acıyo sanki. doktoramı gitsemki nedne oluyodur sizce.
aboooocanımm aman ha dikkat et
ahanda aynen kız cumartesi gecesi işkence çektim resmen... pazar sabahında da az bi ağrı oldu....
hadiyaaaaaaaaaa.. inşallah öledir. cnm
bakalım denicemmm 9 gün daha ağrı acı olcakmı.
cnm tortu geçen aylarda hep bakıyodum vardı onada güvenmiyom parmaklamayada. en iyisi beklemek görmek ama ben umutlu deilim yinede 3 gün ara verdiydikya 17 gün 18 gün 19 gün ondan umutlu deilim.
ama beyaz akıntı çoğaldı bende enfeksiyon kaptım sanıyom. nasip artık beklicez görcez.
haklısın cnmm bugünde denim bakim ağrı oluyosa eşime derim ara verelim die. şurda ne kaldı adete beklesin biraz.walla gülüm o beyaz akıntı hala devam ediyo bende zeyzey sumru sanırım sizde de öyledir
ama öyle ağrın falan varsa bence ara verin bi süre bebek varsa allah korusun zarar falan görmesin
Aynen bende öyleydim o ay hamile kaldım ondan önce hiç öyle bir sıkıntım olmazdı:)
Beyaz akıntı hamilelik belirtilerinde de var ben adet olmadan öncede olurdu o yüzden benim için bir belirti değil benim en önemli belirtim kuyruk sokumumda ki müthiş ağrıydı varmı sende öle bişi?
Günaydın kızlar cumartesi bebişimi gördüm kalp atışlarını dinleyemedik ve salak gibi ultrasyon çıktısını da isteyemedim doktordanküçücük bişi vardı içimde çok zevkli ama filmi alamadım kalp atışlarını dinleyemedim diye üzülmekten sevinemedim:)
PRL ve sTSH yükselmiş gene doktor bence bir sorun yoktur ama sen genede dahiliye uzmanına görün dedi bende kan pıhtılaşmasından korktuğumu söyledim dahiliye uzmanı onada bakar merak etme dedi:) Bakalım yarın sabah doktora gidecem ancak öğleden sonra gelebilirim:)
aboooocanımm aman ha dikkat et
ahanda aynen kız cumartesi gecesi işkence çektim resmen... pazar sabahında da az bi ağrı oldu....
hadiyaaaaaaaaaa.. inşallah öledir. cnm
bakalım denicemmm 9 gün daha ağrı acı olcakmı.
cnm tortu geçen aylarda hep bakıyodum vardı onada güvenmiyom parmaklamayada. en iyisi beklemek görmek ama ben umutlu deilim yinede 3 gün ara verdiydikya 17 gün 18 gün 19 gün ondan umutlu deilim.
ama beyaz akıntı çoğaldı bende enfeksiyon kaptım sanıyom. nasip artık beklicez görcez.
günaydın canımm benim....bende dün gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm... hayır olsun canım benim...,ebrar63+,GÜL78,afr,zkol,rodinia+,günaydınn hanımlar nasılsınız.
ben kötü kötü rüyalar görüp uyandımm off erkenden.
bide neden beişim hareket etmio dr edio 1-2 haftaya hissedersin dediydi nadir hissediom oda bebek mi bilmem.haftasonu bayaa alışveriş yaptık kuzumaa ekleyim de bakınnn ayy miniciklerr
şubatttada yeni ürünler gelcekmiş park yatak, puset,araba filan alcass
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?