Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bakalımmm beğenecekmisinizzz

Eklentiler

• $Fooğraf-0043(01).webp
    14 KB · Görüntüleme: 21
  • $Fotoğraf-0043(01.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $Fotoğraf-0044(01.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf-0044.webp
    19 KB · Görüntüleme: 17
  • $Fotoğraf-0047(01.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $Fotoğraf-0050.webp
    18 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf-0045(01.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf-0046(01.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $Fotoğraf-0048(01.webp
    19 KB · Görüntüleme: 15
  • $Fotoğraf-0051.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $Fotoğraf-0058.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 14
  • $Fotoğraf-0059.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf-0061.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $Fotoğraf-0052(01.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $Fotoğraf-0060.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 17
  • $Fotoğraf-0054.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoğraf-0057.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf-0062.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $Fotoğraf-0056.webp
    12 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf-0053.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf-0055.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 22
günaydın kızlarrrrrrrrr ziiiiiii canım senin adına sevindim canım demek bebişini gördün haaaaa gül abla inş. senin ağrıda hamilesindir de ondandır ve diger ark....... hepinize slmmmmmmmm

günaydın kızlarrrrrrrrr ziiiiiii canım senin adına sevindim canım demek bebişini gördün haaaaa gül abla inş. senin ağrıda hamilesindir de ondandır ve diger ark....... hepinize slmmmmmmmm

günaydın hoşgeldin canım

aboooooooo kız ne güzel şeyler öylee allah sağlıklı günlerde giymek nasip etsin bebişine bu arda bende hafta sonu ark. bebek görmeye gittim allahım ufacık 2.55 gr doğmuşş ona hediye almaya gittik lcw de %50 wenice de % 70 indirim vardı çok tatlı şeyler var valla bi saat çıkamadım ay dedim benim olsun hepsini alırım dayanamam

günaydın canımm benim....bende dün gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm... hayır olsun canım benim...

Yaaa sorma bende öyle ölmüş eniştemi bir bebeği ve öldüğünü sandığım aslında ölmemiş bir adamın cesetini gördüm. Adam ölmemiş diye ben öldürüyordum onu ayyyy gül bana bunu yorumlarmısın?

Günaydın Herkese ..

Günaydın canım hoşgeldin:)

ooooooh maşallah kuzuya ne güzel şeyler alınmış:)

Bayıldım beğenmek kelimemi:)

Gördüm afrcim sorma çok güzeldi ayyyy bide kalbini duysam yavrumun:)

ayyy inş kendininkinede alırsın en kısa zamanda:)))

canim bu arada merak etme sen. 1-2 haftaya kadar hissedersin bebisin tekmelerini. az kalmis valla cok güzel oluyo

kiz bende simdiye kadar hep gördüm bebegimi hic duymadim daha. 30.uncu haftadan sonra mi ne duyuluyormus yani burda öyleymis. 30.uncu haftadan sonra dinletiyorlarmis. saglikli olsunda gec duy birsey olmaz. sabret canim

senin kizin mi olacak yoksam kiiizzz? hepsi cok tatli. Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin

evet canım kızım 13. haftada bacaklarını açmıştı göstermiştiii utanmazzzz
amin canım tşk ederimm

canim bu arada merak etme sen. 1-2 haftaya kadar hissedersin bebisin tekmelerini. az kalmis valla cok güzel oluyo

yaa iyi o zaman sabah erken kalkınca midem bulanıo da varlığını hissediom yoksa korkuomm

antibiyotik kullanmam bu dönemlerde sakıncalımı sizce ? bi iki gün içinde ovulasyon dönemime giricem ve korkuyorum .. ya etki yaparsa hamile kalamazsam diye

zeynep 6 haftalık mı kuzun ben 6da duymutum kalp atışlarını sende duyarsın mrk etmee
dideemmmmmmmmm 435te cicilerimis var baksana baksana

zeynep 6 haftalık mı kuzun ben 6da duymutum kalp atışlarını sende duyarsın mrk etmee
dideemmmmmmmmm 435te cicilerimis var baksana baksana

ay ya kuşum bulamıyom çünkü ben her sayfada 20 msj gösteriyom o yüzden 435 sayfa yok bende biraz kurcalamam lazım
bizde iyiyiz tatlım bu gece sabahlattı kızım ya 4 te tekmelerle uyandım sonrada 1 saniye durmadı uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…