günaydın canımm benim....bende dün gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm... hayır olsun canım benim...
günaydın tatlım ayyy ne güsel.tatlım bi sorun yokturr inş. allah bebişinide senide korrusun
günaydın kızlarrrrrrrrr ziiiiiii canım senin adına sevindim canım demek bebişini gördün haaaaa gül abla inş. senin ağrıda hamilesindir de ondandır ve diger ark....... hepinize slmmmmmmmm
bakalımmm beğenecekmisinizzz
günaydın canımm benim....bende dün gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm... hayır olsun canım benim...
Günaydın Herkese ..
,ebrar63+,GÜL78,afr,zkol,rodinia+,günaydınn hanımlar nasılsınız.
ben kötü kötü rüyalar görüp uyandımm off erkenden.
bide neden beişim hareket etmio dr edio 1-2 haftaya hissedersin dediydi nadir hissediom oda bebek mi bilmem.
haftasonu bayaa alışveriş yaptık kuzumaa ekleyim de bakınnn ayy miniciklerr
şubatttada yeni ürünler gelcekmiş park yatak, puset,araba filan alcass
Gördüm afrcim sorma çok güzeldi ayyyy bide kalbini duysam yavrumun:)günaydın kızlarrrrrrrrr ziiiiiii canım senin adına sevindim canım demek bebişini gördün haaaaa gül abla inş. senin ağrıda hamilesindir de ondandır ve diger ark....... hepinize slmmmmmmmm
aboooooooo kız ne güzel şeyler öylee allah sağlıklı günlerde giymek nasip etsin bebişine bu arda bende hafta sonu ark. bebek görmeye gittim allahım ufacık 2.55 gr doğmuşş ona hediye almaya gittik lcw de %50 wenice de % 70 indirim vardı çok tatlı şeyler var valla bi saat çıkamadım ay dedim benim olsun hepsini alırım dayanamam
Yaaa sorma bende öyle ölmüş eniştemi bir bebeği ve öldüğünü sandığım aslında ölmemiş bir adamın cesetini gördüm. Adam ölmemiş diye ben öldürüyordum onu ayyyy gül bana bunu yorumlarmısın?
Günaydın canım hoşgeldin:)
ooooooh maşallah kuzuya ne güzel şeyler alınmış:)
Bayıldım beğenmek kelimemi:)
Gördüm afrcim sorma çok güzeldi ayyyy bide kalbini duysam yavrumun:)
senin kizin mi olacak yoksam kiiizzz? hepsi cok tatli. Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin
canim bu arada merak etme sen. 1-2 haftaya kadar hissedersin bebisin tekmelerini. az kalmis valla cok güzel oluyo
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın hoşgeldinnnnnn
zeynep daha iyisi seninkine olsun şekerimm
hoşbuldum kuzummm nasılsınız bakiym
zeynep 6 haftalık mı kuzun ben 6da duymutum kalp atışlarını sende duyarsın mrk etmee
dideemmmmmmmmm 435te cicilerimis var baksana baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?