ay ya kuşum bulamıyom çünkü ben her sayfada 20 msj gösteriyom o yüzden 435 sayfa yok bende biraz kurcalamam lazım
bizde iyiyiz tatlım bu gece sabahlattı kızım ya 4 te tekmelerle uyandım sonrada 1 saniye durmadı uyuyamadım
evet canım kızım 13. haftada bacaklarını açmıştı göstermiştiii utanmazzzz
amin canım tşk ederimm
bakalımmm beğenecekmisinizzz
kiz bende simdiye kadar hep gördüm bebegimi hic duymadim daha. 30.uncu haftadan sonra mi ne duyuluyormus yani burda öyleymis. 30.uncu haftadan sonra dinletiyorlarmis. saglikli olsunda gec duy birsey olmaz. sabret canim
evet canım kızım 13. haftada bacaklarını açmıştı göstermiştiii utanmazzzz
amin canım tşk ederimm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay ya kuşum bulamıyom çünkü ben her sayfada 20 msj gösteriyom o yüzden 435 sayfa yok bende biraz kurcalamam lazım
bizde iyiyiz tatlım bu gece sabahlattı kızım ya 4 te tekmelerle uyandım sonrada 1 saniye durmadı uyuyamadım
allah sağsalim doğum nasip etsin sana ne güzel bi duygudur anne olmak normal doğum mu olucak merak ettim de
İnşallah duyarız:) Rabbim sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah:)
Aaaaaa terbiyesiiiiz:) Kız madem kızın olcak neden mavi şeylerde aldın?
Cadıııııııııııııııııııııı hoş geldin:)
hoşbuldum kızzzzzzzzzzzzz napıyon bebişin nasılmış
günaydın kızlar sizlere bişey soracam benim reglim geçti test yaptırdım negetif çıktı sorum hala beyaaz akıntı geliyor sebebi nedir sizce regli olmadım ama :18::18::18:
Aaaaaa terbiyesiiiiz:) Kız madem kızın olcak neden mavi şeylerde aldın?
oy oy oy maşallahhhhh betül düzmüşsün ceyizi allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
ilk resimler açılmadı bende şimdi fark ettim
kısss bitek alt açmasıylaa turkuaz bitane pijamasııı karışık aldım hastane çıkışı pembe krem 20lii. battaniyeleri biri kalın turuncu biri sarı bide hastane çıkışında pembe var. benn pembe sevmem de hiç giymem yine ona alııomm kısss
Bebiş nohut kadar kız anaaam minicik bişi var içimde PRL sTSH biraz yüksek bu sebeple yarın dahiliye uzmanına gidecemİnşallah kötü bişi değildir. Benim doktorum önlem alalım istiyorum dedi bakalım 10 gün sonra çağırdı bidakine:)
Canım testi ne zaman yapmıştın kaç gün geçti reglin beyaz akıntı hem hamilelik hemde adet belirtisidir.
ceylin tatlım bence bi kadın doğumcuya git sen zaten doğumkontrol hapını yeni bıraktın sayılır hemen hamile kalman imkansız bişey ama regl düzenin bozuldu bunun için gitmen gerekiyorgünaydın kızlar sizlere bişey soracam benim reglim geçti test yaptırdım negetif çıktı sorum hala beyaaz akıntı geliyor sebebi nedir sizce regli olmadım ama :18::18::18:
sen rahat ol kuşum bişey yoktur tabiki nohut kadar olacak ne bekliyodun kızzz ama onun büyüme hızını gördükçe şok olacaksın aha bak benimki büyüdüde anasını uyutmuyoBebiş nohut kadar kız anaaam minicik bişi var içimde PRL sTSH biraz yüksek bu sebeple yarın dahiliye uzmanına gidecemİnşallah kötü bişi değildir. Benim doktorum önlem alalım istiyorum dedi bakalım 10 gün sonra çağırdı bidakine:)
.
cvp yokmu arkadaşlar
hımm tamam bakmasaydın kızım arkadaşına söyleyip tekmeletecektiiii
Canım ben klomen kullanırken doktor söylememesine rağmen kesinlikle ilaç kullanmadım öyle ki migrenli olmama rağmen ilaç içmedim etki eder belki diye sende eğer mecbur değilsen içme derim ben antibiyotikler etkili ilaçlar yumoşlara etki edebilir:)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydin kiz zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?