Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hadii ya acıkmışmı kiiiii allah allaahh

kiz bende simdiye kadar hep gördüm bebegimi hic duymadim daha. 30.uncu haftadan sonra mi ne duyuluyormus yani burda öyleymis. 30.uncu haftadan sonra dinletiyorlarmis. saglikli olsunda gec duy birsey olmaz. sabret canim

İnşallah duyarız:) Rabbim sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah:)

evet canım kızım 13. haftada bacaklarını açmıştı göstermiştiii utanmazzzz
amin canım tşk ederimm

Aaaaaa terbiyesiiiiz:) Kız madem kızın olcak neden mavi şeylerde aldın?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cadıııııııııııııııııııııı hoş geldin:)

hoşbuldum kızzzzzzzzzzzzz napıyon bebişin nasılmış

günaydın kızlar sizlere bişey soracam benim reglim geçti test yaptırdım negetif çıktı sorum hala beyaaz akıntı geliyor sebebi nedir sizce regli olmadım ama :18::18::18:

Dün geceki kabusum yaaa çok merak ettim ölmüş eniştemi bir bebeği ve öldüğünü sandığım aslında ölmemiş bir adamın cesetini teyzemin evinde gördüm (Ölen eniştemin evi) gördüm. Adam ölmemiş diye ben öldürüyordum Bıçaklıyordum kılıçla kesiyordum falan onu ayyyy gül bana bunu yorumlarmısın?

hoşbuldum kızzzzzzzzzzzzz napıyon bebişin nasılmış

Bebiş nohut kadar kız anaaam minicik bişi var içimde PRL sTSH biraz yüksek bu sebeple yarın dahiliye uzmanına gidecem İnşallah kötü bişi değildir. Benim doktorum önlem alalım istiyorum dedi bakalım 10 gün sonra çağırdı bidakine:)

günaydın kızlar sizlere bişey soracam benim reglim geçti test yaptırdım negetif çıktı sorum hala beyaaz akıntı geliyor sebebi nedir sizce regli olmadım ama :18::18::18:

Canım testi ne zaman yapmıştın kaç gün geçti reglin beyaz akıntı hem hamilelik hemde adet belirtisidir.

Aaaaaa terbiyesiiiiz:) Kız madem kızın olcak neden mavi şeylerde aldın?

kısss bitek alt açmasıylaa turkuaz bitane pijamasııı karışık aldım hastane çıkışı pembe krem 20lii. battaniyeleri biri kalın turuncu biri sarı bide hastane çıkışında pembe var. benn pembe sevmem de hiç giymem yine ona alııomm kısss

oy oy oy maşallahhhhh betül düzmüşsün ceyizi allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
ilk resimler açılmadı bende şimdi fark ettim

hımm tamam bakmasaydın kızım arkadaşına söyleyip tekmeletecektiiii

Ayyyy bende bişiler almak istiyorum kipada çok güzel poolu tigerli eşekli zıbınlar vardı 10-15 tl onlardan alcam bi dahaki gidişimde bide meyve önlükler var bayıldım onlara onlardan alcam:) Hastane çıkışı şimdi almak istiyom aslında ama beklemek lazım beyaz alcam ben hastane çıkışlarını:)

canım valla bnde bilemedim regli günü yaptırmıştım

ceylin tatlım bence bi kadın doğumcuya git sen zaten doğumkontrol hapını yeni bıraktın sayılır hemen hamile kalman imkansız bişey ama regl düzenin bozuldu bunun için gitmen gerekiyor
beyaz akıntı üşüttüğündede olur
sen rahat ol kuşum bişey yoktur tabiki nohut kadar olacak ne bekliyodun kızzz ama onun büyüme hızını gördükçe şok olacaksın aha bak benimki büyüdüde anasını uyutmuyo

cvp yokmu arkadaşlar

Canım ben klomen kullanırken doktor söylememesine rağmen kesinlikle ilaç kullanmadım öyle ki migrenli olmama rağmen ilaç içmedim etki eder belki diye sende eğer mecbur değilsen içme derim ben antibiyotikler etkili ilaçlar yumoşlara etki edebilir:)

Dişim ağrıyor ve bi yakınımın hamileliği çok zor geçti dişleri yüzünden, bebişine bile zarar verebilir demişlerdi .. Korkuorum ya hamile kalırsam da hiç bişi yapamazsam dişlerime :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…