Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

durr daha bekle yahuuu bende hep int baklıodum kadife tulumlara falan onları giyemes dediler yaza gelio ya hasatane çıkışını organic aldım içime sindi öbürleride pamuk %100 internetten bunları göremio insan burda çok çeşit yok küçük yer ya bide sade ve rahat olsun dedim bunlar 0-3 aya kadar.
çok güzel bakım çantaları vardı normal bizim çantalarımız gibi modeli filan güzeldi rengini seçemedim yenileri gelnice bakcamm

Dişim ağrıyor ve bi yakınımın hamileliği çok zor geçti dişleri yüzünden, bebişine bile zarar verebilir demişlerdi .. Korkuorum ya hamile kalırsam da hiç bişi yapamazsam dişlerime :2:

Bende dideme katılıyorum canım bir kadın doğuumcuya git hem genel bir kontrol olur hemde kuşkularından kurtulursun:)

Hangi markanın aldın çıkışı organik nasıl oluyo?

Hangi markanın aldın çıkışı organik nasıl oluyo?

idil baby daha yumşak kimyasal içermio hassas ciltler için idealll.
bide ben seti 5li filan düşünüodum 20li aldım daha hesaplı oluo çift renk oluo hepsi uyumlu oluo havlusu battaniyesi filannn

Son düzenleme:
kizlar ya acayip bi uyku basti birden. ayyyy bütün haftasonu misafir vardi. valla bazi insanlar cok anlayissiz yaaa. hic demiyorlarki bu kari hamile yoruluyordur bende birseyler yapayim diye. herseyi hazirladim kiz benimle yasit ha bi kalkta yardim edeyim mi diye bi sor. neyse, o yetmemis gibi birde sabahin 4üne kadar okey derdine düstüler okey oynadik. artik dedim benim cok uykum varda biraktik. ayyy sinir oldum resmen

ohaaa bende1e kadar falan sandıydım 4e kadar haaaaaaaaaaa

idil baby çok güzel arkadaşlar bende bi takımını idil aldım bi takım da sevi bebe aldım oda organik ve çoookk güzel

benimde kalanlar sevii bebe pijamalr dış zıbınlarr filan
ya didem 0-3 aya atlet yok mu ya iç zıbın çok tuhaf bişey

Bu arada kılar ben burda giyim ama sadece okuya biliyordummmmmmm hepiniz hoş geldinizzzzzzz dünürüm sen ayrıca hoş geldin

mga06,dscopur+,tooxic+,mrv091010,afr,kepekliekmek,
kızlarr hepiniz hoşgeldinizz nasılsınız bakimm
hoşbuldum kuşummmmmmmmmmmmmm
benimde kalanlar sevii bebe pijamalr dış zıbınlarr filan
ya didem 0-3 aya atlet yok mu ya iç zıbın çok tuhaf bişey
tatlım göbeği düşene kadar zıbın giydirmek zorundasın sonra çıtçıtlı body e geçersiniz atlet zaten olmaz kız beli karnı açılır çocuğun
kızzzzzzzzz dünürrrrrrrrrrrrr hoşgeldinnnn

hoşbulduk canım iyiyiz sen nasılsın bakalım işte bende bi degişme yok şafat 9 bakalım ne olacak

bende iyiyim canım çok şükür
sadece bizim ufaklık bizi bayağa korkuttu c.tesi akşamdan pazar akşama kadar hiç kıpırdamadı
bende eşimde çok korktuk neyse ki akşam hareket etti de yüreğimiz ferahladı

al işte benim gibi bi paronayak daha
Kız korkma bişey olmazzzz 4 5 hafta sonra görürüm seni zira benim cimcime sabaha kadar uyutmadı beni tekme üstüne tekme hala da aynı yani maşallah çok hareketli bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…