Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım bia rayıp doktoruna sorsaydın neden olurmuşşşşş

mga06,dscopur+,tooxic+,mrv091010,afr,kepekliekmek,
KIZLARR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZZ NASILSINIZ BAKİMM

Kııııız eboş naber:)

hımmm ne tuhaf bişey öle ooo bide bizim evimiz müsait ama park yatak alıp dolabını şifonyerini mobilya düşünüom acaip olmaz dimi çünkü memlekete gidince rahat etsin hele kaynanamgilin hem ev buz gibi hemde kanepeler yamuk yumuk bide kışın gidince tutturuodu oğlu sobalı odada yatacakmış ben soğuk odada eşimde ben betülsüz yatamam üşür o diyince çenesini kapatıodu şimdi kızıma da o taş gibi kanepeleri verir

al işte benim gibi bi paronayak daha
Kız korkma bişey olmazzzz 4 5 hafta sonra görürüm seni zira benim cimcime sabaha kadar uyutmadı beni tekme üstüne tekme hala da aynı yani maşallah çok hareketli bu çocuk

kız sorma hemde nasıl paranoyak oldum ya
canım kıpırdamayınca gerçekten merak ediyor insan ama çok şükür akşam rahatladık ya
bide dün bi arkadaşımın haberini aldım onunda etkisi oldu biraz çocuk doğuma 1 hafta kala anne karnında ölmüş çok üzüldüm çok etkilendim sanırım

ayy allah korusun bişey olmamıştır ya ne güsel benimki arada bi hareket edio galiba çook nadir oda bağırsak mı bilmem böle bişey gezinio ama çok kısa süre tembell tembelll

ayy bende hastanede bi kadında öle olduğunu duymuştum alllah sabır versin kimseye yaşatmasınn

manyakmı o karı yaaaaaa sen sobalı yerde yat oğlum gelin donsun abooooo ben boğarım o karıyı kafasından aşağı buzlu suyu döküp o soğuk odaya kapatırım valla
tuhaf olmaz tatlımmm ya ne olacak bende park yatak alıcam yanına mobilyada çirkin durmaz zaten çok şeker şirinler

aaaaa kızıcam ama öyle şeyleri söylemesinler sana moralini bozma allah yardım etsin çok zor ama sen moralini bozma etrafındakilere söyle böyle şeyleri anlatmasınlar sana

ayy allah korusun bişey olmamıştır ya ne güsel benimki arada bi hareket edio galiba çook nadir oda bağırsak mı bilmem böle bişey gezinio ama çok kısa süre tembell tembelll
kız ne bağırsağı bebiş tabiki daha küçük annesi benimkide çok şiddetli deil daha
ama bayağa belli ediyo hareketleri sende artık hissedersin canım

ayy bende hastanede bi kadında öle olduğunu duymuştum alllah sabır versin kimseye yaşatmasınn
aminn çok kötü bişey ya kız çok kötü durumdaymış şimdi

ay çok hoş yaa buzlu su haa

eeee bacım onu istiyo baksana

manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hemde her gittiğimizde ayrı yatırmaya çalışıo oğlu ve onlar sobanın dibide yatacak betül soğukta ayrı yatak açıo bide kontrol edio orda yattık mı yatmadık mı en son biz asla ayrı yatmayız kaldır onu dedimm diğer gittiğimizde yine aynı mesele eşime dedim ya bu yatak bi daha açılırsa adım atmam buraya öle şimdi gitsek yine yapar
eşim annemlere gelince nasıl rahat ettirceklerini şaşırılar sadece annem diil komşular akrabalar herkes beni unutur ona bakar
allahtan şimdi uzağız 16 saat var arada hoooohoho yazında fulll annemlerde olurum geçen yılda gitmedimmm ohhhhh.

bencede gitme kızım sen oraya kadının kötü düşünceleri var bence seni dondurup oğlunu geri almak istiyo zatürriye filan olursun valla ne gidip yatıyon bi daha yatmaya filan gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…