ay doğru söylüyon walla bundan sonra dinlemem öyle şeyler
manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hemde her gittiğimizde ayrı yatırmaya çalışıo oğlu ve onlar sobanın dibide yatacak betül soğukta ayrı yatak açıo bide kontrol edio orda yattık mı yatmadık mı en son biz asla ayrı yatmayız kaldır onu dedimm diğer gittiğimizde yine aynı mesele eşime dedim ya bu yatak bi daha açılırsa adım atmam buraya öle şimdi gitsek yine yapar
eşim annemlere gelince nasıl rahat ettirceklerini şaşırılar sadece annem diil komşular akrabalar herkes beni unutur ona bakar
allahtan şimdi uzağız 16 saat var arada hoooohoho yazında fulll annemlerde olurum geçen yılda gitmedimmm ohhhhh.
walla anım ben olsam bende gitmem ne demek ya ne diye ayrı yatırmaya çalışıyorki
hoşbuldum kuşummmmmmmmmmmmmm
tatlım göbeği düşene kadar zıbın giydirmek zorundasın sonra çıtçıtlı body e geçersiniz atlet zaten olmaz kız beli karnı açılır çocuğun
kızzzzzzzzz dünürrrrrrrrrrrrr hoşgeldinnnn
ya evet ebrar çok etkilenio insan ama onların mutlaka bi hastalığı bi sebebi oluo boşverrr allah bebişelere ve annelere sağlık versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerede çifter çifter nasip etsinnn aminnnnnnnnn
ee yuh yani madem öyle evlendirmeseydi oğlunuaramıza yat desek yatacak zaarr töbe töbeee
ya evet ebrar çok etkilenio insan ama onların mutlaka bi hastalığı bi sebebi oluo boşverrr allah bebişelere ve annelere sağlık versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerede çifter çifter nasip etsinnn aminnnnnnnnn
kiz o göbegi düsünce onu napicaz? onuda mi gömücez?
kiz o göbegi düsünce onu napicaz? onuda mi gömücez?
kiz o göbegi düsünce onu napicaz? Onuda mi gömücez?
Ana oldu ben niye kocamdan ayrı yatacakmışım biz kaynana ya gittigimizde yatak odası bizim oluyo şimdilik ama bakalım elti gelince ne olacak oda onamı kalacak bana mı valla ben cazgırrr vermem ona odamııııııı
gömülürmüş ama ben saklamayı düşünüyorum
kaynananin yatak odasinda mi yatiyonuz? Ben sahzen yatmam. Sendede bir ay gidiyoruz ama yinede herkesin kendi odasi. Bizede bi oda dösediler ama elti melti gelirse bende vermem odami. Esim gecen dedide kafayi yiyecektim. Zaten misafir odasi gibi kullaniyorlar odami. Oldu birde eltiye verelim. Dedim onlarda ayri ev tutsun yada kocaman oturma odasini böylsünler banane
ya vardır tabi bi sebebi rabbim yardımcıları olsun
amin canım inş. hayırlısıyla kucağımıza alırız
ee yuh yani madem öyle evlendirmeseydi oğlunu
öle bi olay var kardeşiminkini ünvye gömmüştümm ben çok korkuom o göbekten ya oyyy
kız o başka oda da kalıyo orda kanepe var orda yatıyo napayım ben mi kanepede yatayım ben gidince dolaplar falan toplanıyo ban ayer açıyo ben çarşaflarım falan var orda onları yayıyo benden başka kullanan olmuyo havlularım falan herşeyim var orda
günaydın güzellerrr nasılsınız özledim sizleri ama bnm bugun itibariyle 10gunluk temizlik maratonumbaşlıyor ew kalkıp bastan yerlescek gibi bişi bol bol dua edin bana öpt hepinzi
günaydın canım hayırdır ya ne temizliği bu havadagünaydın güzellerrr nasılsınız özledim sizleri ama bnm bugun itibariyle 10gunluk temizlik maratonumbaşlıyor ew kalkıp bastan yerlescek gibi bişi bol bol dua edin bana öpt hepinzi
aboo karıya bak evlendirmeyip napcakmışşkızım freş para zaten evlendirmemek için çok direnmişler ama tüm herkesi karşısına almışş kociş işte kızınca aynı anası gibi oluo kızmazsa melek gibi mesela önce bana dioduki bi gidelim kızımıza ne lazım bakalım ama alamyız diodu bende deli oluodumm gittik ooo o benden hevesli yani davranışları ve cümleleri birbirini tutmuo.nie beni çabalatıosun diom ya sen beni bilmion mu ne esirgedim ben senden dio ama o an bi tartışsak olmadık çirkefleikler yapar genleri çekmiş işte napıım
bende korkuyorum yazik canini acitirim diye ama o zaten ölü dokuymus yani acimazmis. öyle duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?