Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay doğru söylüyon walla bundan sonra dinlemem öyle şeyler

ya evet ebrar çok etkilenio insan ama onların mutlaka bi hastalığı bi sebebi oluo boşverrr allah bebişelere ve annelere sağlık versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerede çifter çifter nasip etsinnn aminnnnnnnnn

walla anım ben olsam bende gitmem ne demek ya ne diye ayrı yatırmaya çalışıyorki

kiz o göbegi düsünce onu napicaz? onuda mi gömücez?

Ana oldu ben niye kocamdan ayrı yatacakmışım biz kaynana ya gittigimizde yatak odası bizim oluyo şimdilik ama bakalım elti gelince ne olacak oda onamı kalacak bana mı valla ben cazgırrr vermem ona odamııııııı

ya vardır tabi bi sebebi rabbim yardımcıları olsun
amin canım inş. hayırlısıyla kucağımıza alırız

aramıza yat desek yatacak zaarr töbe töbeee
ee yuh yani madem öyle evlendirmeseydi oğlunu

amiiiiiin canim..

kiz o göbegi düsünce onu napicaz? Onuda mi gömücez?

canım ister gömersin istersen saklarsın onu sen bilin eskiler yok okul bahçesine yok cami bahçesine falan gömerlermişşşş ama onlar kalmadı artık sena kalmış bişeyy

kaynananin yatak odasinda mi yatiyonuz? ben sahzen yatmam. sendede bir ay gidiyoruz ama yinede herkesin kendi odasi. bizede bi oda dösediler ama elti melti gelirse bende vermem odami. esim gecen dedide kafayi yiyecektim. zaten misafir odasi gibi kullaniyorlar odami. oldu birde eltiye verelim. dedim onlarda ayri ev tutsun yada kocaman oturma odasini böylsünler banane

günaydın güzellerrr nasılsınız özledim sizleri ama bnm bugun itibariyle 10gunluk temizlik maratonumbaşlıyor ew kalkıp bastan yerlescek gibi bişi bol bol dua edin bana öpt hepinzi

kız o başka oda da kalıyo orda kanepe var orda yatıyo napayım ben mi kanepede yatayım ben gidince dolaplar falan toplanıyo ban ayer açıyo ben çarşaflarım falan var orda onları yayıyo benden başka kullanan olmuyo havlularım falan herşeyim var orda

ya vardır tabi bi sebebi rabbim yardımcıları olsun
amin canım inş. hayırlısıyla kucağımıza alırız

ee yuh yani madem öyle evlendirmeseydi oğlunu

kızım freş para zaten evlendirmemek için çok direnmişler ama tüm herkesi karşısına almışş kociş işte kızınca aynı anası gibi oluo kızmazsa melek gibi mesela önce bana dioduki bi gidelim kızımıza ne lazım bakalım ama alamyız diodu bende deli oluodumm gittik ooo o benden hevesli yani davranışları ve cümleleri birbirini tutmuo.nie beni çabalatıosun diom ya sen beni bilmion mu ne esirgedim ben senden dio ama o an bi tartışsak olmadık çirkefleikler yapar genleri çekmiş işte napıım

ohhh ne güsel yapıosun valla en iyisii

günaydın güzellerrr nasılsınız özledim sizleri ama bnm bugun itibariyle 10gunluk temizlik maratonumbaşlıyor ew kalkıp bastan yerlescek gibi bişi bol bol dua edin bana öpt hepinzi

günaydin canim. ay kiz senin cizelgeyi görünce bi tuhaf oldum ay cok az kalmis senin. hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah. kendini cok yorma yavas yavas yap. agir seylerde kadirma canim ya. dikkat et olur mu?

günaydın canım hayırdır ya ne temizliği bu havada

aboo karıya bak evlendirmeyip napcakmışş
ya aman kız erkeklerin hepsi aynı be

bende korkuyorum yazik canini acitirim diye ama o zaten ölü dokuymus yani acimazmis. öyle duydum.

yaa ii bari ben doğumu annemin yanında yapcam allah izin verirse annem gelemez kardeşim3. sınıf ben gidecem zaten kocamda ilçelere görevli olur büyük ihtimal izne ayrılınca giderim okul başlayınca dönerim koçişte doğumdan önce bi gelcek yazın bi gelcek bide beni bırakmmaya gelcek diğer türlü hepten yanlız kalırım annem olmasa ben yapamam gib allah onları başımızdan eksik etmesiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…