kız o başka oda da kalıyo orda kanepe var orda yatıyo napayım ben mi kanepede yatayım ben gidince dolaplar falan toplanıyo ban ayer açıyo ben çarşaflarım falan var orda onları yayıyo benden başka kullanan olmuyo havlularım falan herşeyim var orda
günaydın güzellerrr nasılsınız özledim sizleri ama bnm bugun itibariyle 10gunluk temizlik maratonumbaşlıyor ew kalkıp bastan yerlescek gibi bişi bol bol dua edin bana öpt hepinzi
günaydin canim. ay kiz senin cizelgeyi görünce bi tuhaf oldum ay cok az kalmis senin. hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah. kendini cok yorma yavas yavas yap. agir seylerde kadirma canim ya. dikkat et olur mu?
cnm kadın cağırdım zaten ben yapamam sormayın 2gun yattık hastanelerde süründük bel fıtığı çıktı bide ne sorunlu hatunum yaf:)
hoşgeldin kuşummmmmmmmmm
o temizlikten banada lazım doğum iznine çıktığım hafta toparlamamaı yapıp kadın alıcam peteklerin içine kadar temizlenecek
güle güle canımmasum hoşgeldin canımm
kıslar ya ben kaçıom önce performans ödvlerini okucam sonrada
kocişin kartına 100tl alışveriş yaparsak puan yatcakmış yardım et bana dedi ayıpsın dedim hemnnn
kazaklar olmuo artık kısa kalıoda popom kapansın istiom uzun bişeyler alcaktım zaten acil drğildi şimdi bakıım varsa puan kazanmış oluruz
aa çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun ee nolcak peki bu haldecnm kadın cağırdım zaten ben yapamam sormayın 2gun yattık hastanelerde süründük bel fıtığı çıktı bide ne sorunlu hatunum yaf:)
kız o başka oda da kalıyo orda kanepe var orda yatıyo napayım ben mi kanepede yatayım ben gidince dolaplar falan toplanıyo ban ayer açıyo ben çarşaflarım falan var orda onları yayıyo benden başka kullanan olmuyo havlularım falan herşeyim var orda
kızım freş para zaten evlendirmemek için çok direnmişler ama tüm herkesi karşısına almışş kociş işte kızınca aynı anası gibi oluo kızmazsa melek gibi mesela önce bana dioduki bi gidelim kızımıza ne lazım bakalım ama alamyız diodu bende deli oluodumm gittik ooo o benden hevesli yani davranışları ve cümleleri birbirini tutmuo.nie beni çabalatıosun diom ya sen beni bilmion mu ne esirgedim ben senden dio ama o an bi tartışsak olmadık çirkefleikler yapar genleri çekmiş işte napıım
günaydın canım hayırdır ya ne temizliği bu havada
aboo karıya bak evlendirmeyip napcakmışş
ya aman kız erkeklerin hepsi aynı be
aa çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun ee nolcak peki bu halde
hoşgeldin kuşummmmmmmmmm
o temizlikten banada lazım doğum iznine çıktığım hafta toparlamamaı yapıp kadın alıcam peteklerin içine kadar temizlenecek
cmt. Doktordan sonra yengemle annem geldiler evi çiçek yaptılar halılarda yıkanmıştı:) bende banyoları yıkadım oooooh mis oldu misss:)
bişi olmıcak cnm yatıorm gün bekliorm hayırlısyla 27 subata bi gelseydik ondan sonra gelicek melegim
hepimizi inşl cnm kazasız belasız kavustursun rabbim
Kızlar benim beyaz akıntım böyle krem rengi gibi çooook uçuk pembe gibi bir renge dönüştü renk bunun biraz daha açığı normalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?