Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

öyleyse iyi. valla ben gicik oluyorum odami kullaniyorlar diye. benimde dolaplarimda esyalarim var yatagin altinda esyalarim dolu. camasirlarim falan cok seyim va orda burdan her sene tasimiyayim diye. e simdi ben yokken carsaf degistiriyorlar kaynim yatiyo odamda. gicik oluyorum ya.

masum hoşgeldin canımm
kıslar ya ben kaçıom önce performans ödvlerini okucam sonrada
kocişin kartına 100tl alışveriş yaparsak puan yatcakmış yardım et bana dedi ayıpsın dedim hemnnn
kazaklar olmuo artık kısa kalıoda popom kapansın istiom uzun bişeyler alcaktım zaten acil drğildi şimdi bakıım varsa puan kazanmış oluruz

günaydın güzellerrr nasılsınız özledim sizleri ama bnm bugun itibariyle 10gunluk temizlik maratonumbaşlıyor ew kalkıp bastan yerlescek gibi bişi bol bol dua edin bana öpt hepinzi

hoşgeldin kuşummmmmmmmmm
o temizlikten banada lazım doğum iznine çıktığım hafta toparlamamaı yapıp kadın alıcam peteklerin içine kadar temizlenecek

günaydin canim. ay kiz senin cizelgeyi görünce bi tuhaf oldum ay cok az kalmis senin. hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah. kendini cok yorma yavas yavas yap. agir seylerde kadirma canim ya. dikkat et olur mu?

cnm kadın cağırdım zaten ben yapamam sormayın 2gun yattık hastanelerde süründük bel fıtığı çıktı bide ne sorunlu hatunum yaf:)

hoşgeldin kuşummmmmmmmmm
o temizlikten banada lazım doğum iznine çıktığım hafta toparlamamaı yapıp kadın alıcam peteklerin içine kadar temizlenecek

günaydın cnm ya biran önce yapmam lzm biliosunuz erken doğum rssikimiz var ayda iki kere sanıyla gidiorz hastaneye iğnemizi yiyip geri geliorz::)))) kadın hergun öğlen gelicek petek metek herseyi yapıcak ayın 15inde melegimin odası gelio:)

güle güle canım
hadi git kendine ciciler al bakalım

cnm kadın cağırdım zaten ben yapamam sormayın 2gun yattık hastanelerde süründük bel fıtığı çıktı bide ne sorunlu hatunum yaf:)
aa çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun ee nolcak peki bu halde

aa çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun ee nolcak peki bu halde[/QUOTE]

bişi olmıcak cnm yatıorm gün bekliorm hayırlısyla 27 subata bi gelseydik ondan sonra gelicek melegim

günaydın canım hayırdır ya ne temizliği bu havada

aboo karıya bak evlendirmeyip napcakmışş
ya aman kız erkeklerin hepsi aynı be

Kızlar muhabbet süper ama sadece okuyabiliyom çoook iş var

hoşgeldin kuşummmmmmmmmm

Cmt. doktordan sonra yengemle annem geldiler evi çiçek yaptılar halılarda yıkanmıştı:) Bende banyoları yıkadım oooooh mis oldu misss:)

bişi olmıcak cnm yatıorm gün bekliorm hayırlısyla 27 subata bi gelseydik ondan sonra gelicek melegim[/QUOTE]

ABOOOOOOOO KIZ 27 ŞUBAT MI BİŞEY KALMAMIŞŞŞ 60 GÜN FALAN KALMIŞ HA ALLAHIM KOLAY DOĞUM NASİP ETSİNNN SANA VE TÜM HAMİŞLERİMİZE NOTTTT:::OĞUMDA TERLİYONLA O TERLE YÜZÜNÜ SİL DOGUM LEKELERİ VARSA YÜZÜNDE ONLAR GİDERMİŞ BAK

bişi olmıcak cnm yatıorm gün bekliorm hayırlısyla 27 subata bi gelseydik ondan sonra gelicek melegim

ABOOOOOOOO KIZ 27 ŞUBAT MI BİŞEY KALMAMIŞŞŞ 60 GÜN FALAN KALMIŞ HA ALLAHIM KOLAY DOĞUM NASİP ETSİNNN SANA VE TÜM HAMİŞLERİMİZE NOTTTT:::OĞUMDA TERLİYONLA O TERLE YÜZÜNÜ SİL DOGUM LEKELERİ VARSA YÜZÜNDE ONLAR GİDERMİŞ BAK[/QUOTE]

cnm ben onu duydum bide sey duydm sutunle yuzunu silincede geciomuş cnm

Kızlar benim beyaz akıntım böyle krem rengi gibi çooook uçuk pembe gibi bir renge dönüştü renk bunun biraz daha açığı normalmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…