Bende yeni katıldım aranıza.Umarım hoşça vakit geçiririz.Yorumlardan yola çıkarak düşünüyorum ki çok sıcak bir ortam:) Bu benim için avantaj...Herkese merhaba diyorum yorumlarda görüşmek dileğiyle :)
bende yeni katıldım aranıza.umarım hoşça vakit geçiririz.yorumlardan yola çıkarak düşünüyorum ki çok sıcak bir ortam:) bu benim için avantaj...herkese merhaba diyorum yorumlarda görüşmek dileğiyle :)nazar:
hosgeldin canim
pembe gibiyse bi doktorunu ara kuşum
Gene kimse kalmadı sumru sana sorayım beyaz akıntı sende ne kadra önce başlamıştı
Hoşbulduk teşekkür ederim canım
Bu arada evli değilim ama nişanlıyım :) evlilik hazırlığındayım canım. Nişanlımıda çok seviyorum dipnot :)
Merhaba arkadaşlar.Bende aranıza yeni katıldım iyikide katılmışım çok beğendim bu siteyi.Umarım güzel vakitler geçiririz.
Merhaba arkadaşlar.Bende aranıza yeni katıldım iyikide katılmışım çok beğendim bu siteyi.Umarım güzel vakitler geçiririz.
kiiiiizzzz nisanli nisanli hamilelik sitesinde napiyon bakalim
saka yapiyom canim tabi önceden bilgilenmek daha iyidir. ne zamandir nisanlisi. dügün ne zaman insallah?
kızlarrr ya ben çok sıkılıyorum bugün tam 8 hafta kaldı doğum iznine çıkmama
kızlarrr ya ben çok sıkılıyorum bugün tam 8 hafta kaldı doğum iznine çıkmama
Bu arada dün eltime gittim ıstanbula kaynanam orda ya kadına çok çektiriyormuş sözde yardıma gitti ama hastanede bir gün yattı ertesi gün çıktı eve gelip yatmış ama kaynanam kalk evi temizle gelen giden olur demiş ve kadın cagiz hiç yatamamiş hatta bırakın yardım etmeyi birde hizmet bekliyormuş bir an önce gitsede kurtulsam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?