Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bende yeni katıldım aranıza.Umarım hoşça vakit geçiririz.Yorumlardan yola çıkarak düşünüyorum ki çok sıcak bir ortam:) Bu benim için avantaj...Herkese merhaba diyorum yorumlarda görüşmek dileğiyle :)

aramıza hoş geldinnnnn kendini biraz anlatabilirsin bize kaç aylık evlisin ne zamandır bekliyorsun meselaaa çokta sıkmayalım seni

Gene kimse kalmadı sumru sana sorayım beyaz akıntı sende ne kadra önce başlamıştı

pembe gibiyse bi doktorunu ara kuşum

didos senin birdahaki kontrol ne zaman?
ben gecen hafta gördüm simdiden özledim oglusumu. ama esim cok sinir ediyo ya. pusat koyalim diyo ben begenmiyorum diyorum biraz surat asiyor sanki. daha iyi isim bulda koyalim diyo. birsürü isim yazdim liste yaptim e hicbirini begenmiyo hicbiri pusat kadar güzel gelmyiormus kulagina. e ben ne isim dersem diyeyim o begenmicek. zaten kaynatamla kaynimda sinir ediyo pusat nasil diye sorup duruyorlar sanki cocugun ismi koyulduda. kaynimin zaten sirf pusat dizisi vardiya ordaki boxörü begeniyorduda ondan begeniyor ismi. yoksa pusat neymis be hadi hadi anlami güzel olsa. napsam bilmiyom valla. basima gelmez beim böyle birsey derken valla geldi. kaynanamda göbek adi yildiray olacak diyo, kaynatamin adi. valla sanki onlara doguruyom.

Gene kimse kalmadı sumru sana sorayım beyaz akıntı sende ne kadra önce başlamıştı

canim tam bilmiyorum ya. ama bende sanki daha sonra basladi. yani test yaptiktan bir hafta sonra falan gibi sanirim. iste 6 haftalikken bebegim. simdi yine hep var ama asiri cok degil. bazen cogaliyo resmen aktigini fark ediyom yani. ama ne zaman baslad tam olarak hatirlamiyorum

Hoşbulduk teşekkür ederim canım

Bu arada evli değilim ama nişanlıyım :) evlilik hazırlığındayım canım. Nişanlımıda çok seviyorum dipnot :)

kiiiiizzzz nisanli nisanli hamilelik sitesinde napiyon bakalim
saka yapiyom canim tabi önceden bilgilenmek daha iyidir. ne zamandir nisanlisi. dügün ne zaman insallah?

kiiiiizzzz nisanli nisanli hamilelik sitesinde napiyon bakalim
saka yapiyom canim tabi önceden bilgilenmek daha iyidir. ne zamandir nisanlisi. dügün ne zaman insallah?

Vallahi dediğin gibi ön hazırlık için bilgilerden faydalanim istedim:) Ama süper bir site bunun farkındayım...Düğn allah kısmet ederseeeee yaza düşünüyoruzz..Şöyle güzell bir kır düğünü...güzel olur ama dimi :)

Son düzenleme:
Bu arada dün eltime gittim ıstanbula kaynanam orda ya kadına çok çektiriyormuş sözde yardıma gitti ama hastanede bir gün yattı ertesi gün çıktı eve gelip yatmış ama kaynanam kalk evi temizle gelen giden olur demiş ve kadın cagiz hiç yatamamiş hatta bırakın yardım etmeyi birde hizmet bekliyormuş bir an önce gitsede kurtulsam diyor

Siz doğum izni için gün sayıyorsunuz bende işe girebilmek için dua ediyorum.Çocuğu bile iş yüzünden düşünmüyorum şuan.8 hafta az bir süre birazcık daha sabredin.

biraz ayıp olacak ama valla hi yuuh diyorum başka birşey demiyom kadıncaz zaten yorgun argın yatması lazım yardım etmeyecen o zaman niye gidiyın yanına daha bide hizmet bekliyon oldu başka derdi ne o ya gelen giden olursada pis eve gelsin o kadarda degil valla hemen kalkıp temizlik falan yapamam ben olsam
yardım etmiyon bali ayak altında gezmese biran önce gider inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…