Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

dünürüm dogum iznin ne kadar 8 hafta pek bişy kalmamış zaman ne çabul geçmiş sanki daha dün öğrendik senin hamişligi haa
32 HAFTADA BAŞLIYOR TATLIM İZİN artık evimde olmak istiyorum 4 ay toplam izin varda ben geri dönmeyecem işe
allahımmmmmm bende böyle gün sayacakmıyım birgün
sayarsın sayarsın merak etme

kızım bu kaynanalar şanslı benim gibi bi gelinleri yok yani yoksa anasından emdiği sütü burnundan getirirm ben bunların

Son düzenleme:

Aynen canım birde normel doğum olsa neyse sezaryan oldu o yine ayda yıla bir görüyor benim hep yanında o kadın valla çıktım ondan ama ben susmam cevabımı veririm bana hayatta öyle şey yapamaz

Merak etmem benimde senden farkım yok bana yapacak aynı şeyi çocuğun yüzünü göstermem o kadına ben doğum yaparsam yanimda istemiyorum çok fazlada uğramasın yanıma zaten birde tüm işler gelinin göreviymiş oğlu çocuk da bakmıcakmiş temizlikte yapmıcakmiş onların hepsi eltimin göreviymiş onları bana söylücek ki ben neler derim eltimde çekmez lafıni ama onda panik atak var ondan dolayı sürüyorum şimdi cvp verirsem kötü olurum en iyisi takmıyorum diyor birde bıkmış ki gitsin artık allah sana sabır versin diyor

uğraşılmaz valla allah yardımcısı olsun

offf çok sıkıldım ya oku oku bitmio 7sınıf en az 45 kişi bu 50ye çıkıo bazen ödev yazılı şu bu
bakıp bakıp değerlendirmek olmas mı ya kurtarın beni ben kızımla onun küçüdük elleriyle ilgili hayal kurmak istiommm

Kızlar ben geldim çok takılamıycam dünya iş var yapam bari,:) Didoşum az kalmış iznine valla ben doğumdan sonra ücretsiz patlatacam bide sonra da gelecem almayacaklar tabi bende tazminatımı alıp çıkacam inşallah:) Bu araada pembe değil şekerim akıntım inceledim içinde kan parçası falan yok sadece krem rengi bu yazının rengi gibi Aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlarda hoşgelmiş esracım gördüm bebişimi nohut kadardı haftaya çarşamba gidecem doktora sen ne alemdesin? diğer karılar heppiciğinizi öpüyom ulaaaaaaaaaaan:)

Bu arada esra senin o kaynananı çeker ayırırım ben var ya:) Hahahh bana öle bişi deseler eşime derim rahat bıraksınlar beni ben ne yapacağımı biliyorum diye benim bekar yaşlı bir görümcm var o bebek konusunda laf sokardı bana bende eşime dedim rahatsız oluyorum diye bak Rabbim ağızlarını kapattı benim evime gelip bana laga luga yapamaz kimse oyarım valla:) Allah size sabır versin bacım:)

ay sende bendensin bacıııııı
akıntı normal o zaman sen takma kafana rengi değişirse doktorunu ara pembe veya kan gelirse ihmal etme tamammı kuşum

ay kıyamam bende kızımın elleriyle ilgili hayal kurmak istiyorum ama malum işteyim hayalimi dağıtan birileri oluyor sürekli

ay sende bendensin bacıııııı
akıntı normal o zaman sen takma kafana rengi değişirse doktorunu ara pembe veya kan gelirse ihmal etme tamammı kuşum

Tamam canım ihmal etmem merak etme ama bu evhamlar yiyecek beni valla:) Aaa aklıma geliyo şimdi dün oynaşmıştık ondan olabiler belkimde:)

12 haftaya gelene kadar filan pek oynaşmasanız bacııııı

bencede dr sor mutlaka bize kimse yasak koymamıştı korkudan yapmıoduk ve leke gelince dr yasakladı tam oldu hani vermicektin be çocuk olunca akıllı ol haaaaaaa

arkadaşlar ben son adetimin üzerine 17 gün saydım ve 26/12 denk geldi . gece 2 gibi oldu ve sizce bi daha ilişkiye girmelimiyiz . yoksa tutmasını mı bekleyelim . cvp bekliyorum arkadaşlar.

arkadaşlar ben son adetimin üzerine 17 gün saydım ve 26/12 denk geldi . gece 2 gibi oldu ve sizce bi daha ilişkiye girmelimiyiz . yoksa tutmasını mı bekleyelim . cvp bekliyorum arkadaşlar.

adet biter bitmez başla olana kadar tam gaz belli mi olur geç yumurtlama falan garantiye al

kızlar herkeze slmlarrr biz geldik,nasılsınız ben yine iyi deilim kızlar hala çıkartıyorum bunlar yetmezmiş gibi bide sabah dolgum düştü ağrıcak diye aklım çıkıyo vallahi,biliyosunuz 12.haftadan sonra diş tedavileri yapılıyo ama sadece dolgu konmazmıki nasılsa iğne olunmicak.üffffffffffff şimdide ona canım sıkıldı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…