32 HAFTADA BAŞLIYOR TATLIM İZİN artık evimde olmak istiyorum 4 ay toplam izin varda ben geri dönmeyecem işedünürüm dogum iznin ne kadar 8 hafta pek bişy kalmamış zaman ne çabul geçmiş sanki daha dün öğrendik senin hamişligi haa
sayarsın sayarsın merak etmeallahımmmmmm bende böyle gün sayacakmıyım birgün
kızım bu kaynanalar şanslı benim gibi bi gelinleri yok yani yoksa anasından emdiği sütü burnundan getirirm ben bunlarınBu arada dün eltime gittim ıstanbula kaynanam orda ya kadına çok çektiriyormuş sözde yardıma gitti ama hastanede bir gün yattı ertesi gün çıktı eve gelip yatmış ama kaynanam kalk evi temizle gelen giden olur demiş ve kadın cagiz hiç yatamamiş hatta bırakın yardım etmeyi birde hizmet bekliyormuş bir an önce gitsede kurtulsam diyor
biraz ayıp olacak ama valla hi yuuh diyorum başka birşey demiyom kadıncaz zaten yorgun argın yatması lazım yardım etmeyecen o zaman niye gidiyın yanına daha bide hizmet bekliyon oldu başka derdi ne o ya gelen giden olursada pis eve gelsin o kadarda degil valla hemen kalkıp temizlik falan yapamam ben olsam
yardım etmiyon bali ayak altında gezmese biran önce gider inş.
32 HAFTADA BAŞLIYOR TATLIM İZİN artık evimde olmak istiyorum 4 ay toplam izin varda ben geri dönmeyecem işe
sayarsın sayarsın merak etme
kızım bu kaynanalar şanslı benim gibi bi gelinleri yok yani yoksa anasından emdiği sütü burnundan getirirm ben bunların
Merak etmem benimde senden farkım yok bana yapacak aynı şeyi çocuğun yüzünü göstermem o kadına ben doğum yaparsam yanimda istemiyorum çok fazlada uğramasın yanıma zaten birde tüm işler gelinin göreviymiş oğlu çocuk da bakmıcakmiş temizlikte yapmıcakmiş onların hepsi eltimin göreviymiş onları bana söylücek ki ben neler derim eltimde çekmez lafıni ama onda panik atak var ondan dolayı sürüyorum şimdi cvp verirsem kötü olurum en iyisi takmıyorum diyor birde bıkmış ki gitsin artık allah sana sabır versin diyor
Kızlar ben geldim çok takılamıycam dünya iş var yapam bari,:) Didoşum az kalmış iznine valla ben doğumdan sonra ücretsiz patlatacam bide sonra da gelecem almayacaklar tabi bende tazminatımı alıp çıkacam inşallah:) Bu araada pembe değil şekerim akıntım inceledim içinde kan parçası falan yok sadece krem rengi bu yazının rengi gibi Aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlarda hoşgelmiş esracım gördüm bebişimi nohut kadardı haftaya çarşamba gidecem doktora sen ne alemdesin? diğer karılar heppiciğinizi öpüyom ulaaaaaaaaaaan:)
offf çok sıkıldım ya oku oku bitmio 7sınıf en az 45 kişi bu 50ye çıkıo bazen ödev yazılı şu bu
bakıp bakıp değerlendirmek olmas mı ya kurtarın beni ben kızımla onun küçüdük elleriyle ilgili hayal kurmak istiommm
ay sende bendensin bacıııııı
akıntı normal o zaman sen takma kafana rengi değişirse doktorunu ara pembe veya kan gelirse ihmal etme tamammı kuşum
Tamam canım ihmal etmem merak etme ama bu evhamlar yiyecek beni valla:) Aaa aklıma geliyo şimdi dün oynaşmıştık ondan olabiler belkimde:)
ay kıyamam bende kızımın elleriyle ilgili hayal kurmak istiyorum ama malum işteyim hayalimi dağıtan birileri oluyor sürekli
12 haftaya gelene kadar filan pek oynaşmasanız bacııııı
12 haftaya gelene kadar filan pek oynaşmasanız bacııııı
arkadaşlar ben son adetimin üzerine 17 gün saydım ve 26/12 denk geldi . gece 2 gibi oldu ve sizce bi daha ilişkiye girmelimiyiz . yoksa tutmasını mı bekleyelim . cvp bekliyorum arkadaşlar.
bencede dr sor mutlaka bize kimse yasak koymamıştı korkudan yapmıoduk ve leke gelince dr yasakladı tam oldu hani vermicektin be çocuk olunca akıllı ol haaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?