Valla banada yasaktı 12 haftaya kadar zaten biz istemedik korkuyoduk halada öyleyiz
slm tatlım yaaaa hangi densize sinirlendin bacı ne olduslm kızlar sabah geldim..bi densize sinirlendim burda yazamadan geri cıkmak zorunda kaldım.
nabersiniiz.
ay tatlım bişey diyemedimki ben şimdi buna neden öyle oluyoki :26: :26:ya kızlar ne diyecem benim bu beyaz akıntı hala devam ediyo böyle çamaşırıma az bi akıntı oluyo hapşırınca falan oluyo aha diyom gitti gene çamaşır koştur hemen degiştiriyorum ama günde 1 defa oluyor neden dersiniz adete 8 gün kaldı
Kız bizde öğreneli ilk oldu bu koca delirmesin diye verdim:)
Valla banada yasaktı 12 haftaya kadar zaten biz istemedik korkuyoduk halada öyleyiz
slm kızlar sabah geldim..bi densize sinirlendim burda yazamadan geri cıkmak zorunda kaldım.
nabersiniiz.
ayy bide o var dimi ama biz kaaççç ay durduk kıı 3.aya kadar düşünn yazıııık adamlara zaten ben leke geldi die gittim ilişkiye mi girdiniz dedi yok dedim hemen yasağı yedik düşük tehdidi var dedi
yani demekki ilişkiden sonra oluomuş hemen onu sordu çünkü.
aman sen dikkat et ya allah korusunnn
vallahi kızlar bebişinizi düşünüyorsanız ilişki filan yapmayın 12.haftaya kadar ben hala yapmıyorum korkuma adamlarda sıksınlar biraz dişlerini canım baba olmak kolay deil bütün yükü atmasınlar kadınların üstüne,ay şimdi ayıp olucak ama şartmı canım ilişki başka şaylar yapın tövbe tövbeeeee,söyletmeyin beni aaaaaaaaaaa
bu arada az önceki yazıma da birtek didemcim cevap verdi tşk ederim arkadaşım.
vallahi kızlar bebişinizi düşünüyorsanız ilişki filan yapmayın 12.haftaya kadar ben hala yapmıyorum korkuma adamlarda sıksınlar biraz dişlerini canım baba olmak kolay deil bütün yükü atmasınlar kadınların üstüne,ay şimdi ayıp olucak ama şartmı canım ilişki başka şaylar yapın tövbe tövbeeeee,söyletmeyin beni aaaaaaaaaaa
dimi kız melisas bebişi düşünüyosan yapmayım adamda tutuversin ..... tövbe ya rabbımmmmm
adet biter bitmez başla olana kadar tam gaz belli mi olur geç yumurtlama falan garantiye al
selammmmmmmmmmmmmmmmmmm
patron biyere gitti yazdımm sizeeeeee. nabersiniz. ben iyim yorgunummmm sadece.
rica ederim kuşum ne demekkkkkkkvallahi kızlar bebişinizi düşünüyorsanız ilişki filan yapmayın 12.haftaya kadar ben hala yapmıyorum korkuma adamlarda sıksınlar biraz dişlerini canım baba olmak kolay deil bütün yükü atmasınlar kadınların üstüne,ay şimdi ayıp olucak ama şartmı canım ilişki başka şaylar yapın tövbe tövbeeeee,söyletmeyin beni aaaaaaaaaaa
bu arada az önceki yazıma da birtek didemcim cevap verdi tşk ederim arkadaşım.
amannnn boşver üzme sen kendinide bebişinide kuşummmslm didemcim.iş yerinde ya can sıkılacak bişey değil sinirlendim geçti.bebeğimi üzdüğüme değmez..
senden naber.kocişin nasıl oldu.işe basladı mı..
afrcim senden naber..ya benim oldum olası hamılelık oncesıde hep vardı akıntılarım.normaldır işallah.
melisaa kuzum kactır görüsemiyoruz.uyy basladı mı bulantıların ..Allah kolaylık versin.
ziii dertli evhamlı arkadasım beniim.nassıın..benim doktorumda bana dikkatlı olmak kosuluyla ilişki 9ay surebılır demişti.merak etme..işallah Allahım içine ferahlık versin..ii gider hersey..
selammmmmmmmmmmmmmmmmmm
patron biyere gitti yazdımm sizeeeeee. nabersiniz. ben iyim yorgunummmm sadece.
gül ablaaaaaa hoşgeldin inş. patronun bugün gelmezde acık muhabbet ederik
hoşbuldumm cnmmm. gelir birazdandaaa.özledim siziiii izmire gitcekdi ondada yılbaşı günü gitcekmiş. negüsell sohbet etcektik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?