Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Valla banada yasaktı 12 haftaya kadar zaten biz istemedik korkuyoduk halada öyleyiz

ya kızlar ne diyecem benim bu beyaz akıntı hala devam ediyo böyle çamaşırıma az bi akıntı oluyo hapşırınca falan oluyo aha diyom gitti gene çamaşır koştur hemen degiştiriyorum ama günde 1 defa oluyor neden dersiniz adete 8 gün kaldı

melisim hoşgeldin kız görüşemiyoz
bulantıların normalde dolgunun düşmesi iyi olmamış
şimdi ben yemeğe gidiyom gelirim birazdan

slm kızlar sabah geldim..bi densize sinirlendim burda yazamadan geri cıkmak zorunda kaldım.
nabersiniiz.
slm tatlım yaaaa hangi densize sinirlendin bacı ne oldu

ay tatlım bişey diyemedimki ben şimdi buna neden öyle oluyoki :26: :26:

Kız bizde öğreneli ilk oldu bu koca delirmesin diye verdim:)

ayy bide o var dimi ama biz kaaççç ay durduk kıı 3.aya kadar düşünn yazıııık adamlara zaten ben leke geldi die gittim ilişkiye mi girdiniz dedi yok dedim hemen yasağı yedik düşük tehdidi var dedi
yani demekki ilişkiden sonra oluomuş hemen onu sordu çünkü.
aman sen dikkat et ya allah korusunnn

Valla banada yasaktı 12 haftaya kadar zaten biz istemedik korkuyoduk halada öyleyiz

Doktor bişi demedi canım yaaa nettede bişi yazmıyo neyse dikkat edem bari:)

slm kızlar sabah geldim..bi densize sinirlendim burda yazamadan geri cıkmak zorunda kaldım.
nabersiniiz.

Ne oldu bacım hangi densize sinirlendin bakem:)

Doktor bişi demedi normal hayata devam korkulcak bişi yok demişti bilmem uzak duram barim:)

vallahi kızlar bebişinizi düşünüyorsanız ilişki filan yapmayın 12.haftaya kadar ben hala yapmıyorum korkuma adamlarda sıksınlar biraz dişlerini canım baba olmak kolay deil bütün yükü atmasınlar kadınların üstüne,ay şimdi ayıp olucak ama şartmı canım ilişki başka şaylar yapın tövbe tövbeeeee,söyletmeyin beni aaaaaaaaaaa

bu arada az önceki yazıma da birtek didemcim cevap verdi tşk ederim arkadaşım.

slm didemcim.iş yerinde ya can sıkılacak bişey değil sinirlendim geçti.bebeğimi üzdüğüme değmez..
senden naber.kocişin nasıl oldu.işe basladı mı..

afrcim senden naber..ya benim oldum olası hamılelık oncesıde hep vardı akıntılarım.normaldır işallah.

melisaa kuzum kactır görüsemiyoruz.uyy basladı mı bulantıların ..Allah kolaylık versin.

ziii dertli evhamlı arkadasım beniim.nassıın..benim doktorumda bana dikkatlı olmak kosuluyla ilişki 9ay surebılır demişti.merak etme..işallah Allahım içine ferahlık versin..ii gider hersey..

Son düzenleme:

meliss slm dolgunu yapıştırt bütünse annem çok zor yaptırıoda dişlerini biras öle idare edio yapıştırtıo ama dolguyu mu yoksa köprüyü mü unuttum şimdii

adet biter bitmez başla olana kadar tam gaz belli mi olur geç yumurtlama falan garantiye al

bi daha ki adetim ocak ayında 8 veya 10da gelicek o zaman şimdi denemiyim . ocakda denerim belli olmaz belki dün olan tutmuştur yumurtlama günüm hesabıma göre ama tabi tam nette bilemem . bakalım hayırlısı ya . ocakta artık

Kızlar bi dövmediğiniz kaldı valla:) Şaka şaka yapmam daha ama 12. haftadan sonra da karnı çıkıyo insan o zaman hiç yapamaz bence:) Melisa diş konusunda hiçbir bilgim yok o yüzden bişi yazmadım kuşum geçmiş olsun

kizlar bende hamisim ya imza yerine cizelge nasil oluyo hep heves etmisimdir ya bi yapim bi bakim hevesim gitsin

ha bu arada zkol a iliskiye girme diyonuz olmuyo mu ilk siralar biz tam gaz gidiyoduk duraklatayim bende bari

bisey sorucam size yumurtaliklarima sanki igne batiyo gibi arada normal demi belimin tam ortasinda da agri oluyo bazen ayaklarimi yukari getirip yatinca rahatliyom.

rica ederim kuşum ne demekkkkkkk
ya bizde 6 ayda 2 defa oldu artıkta yapmayız zaten ben istemiyorum hiç hemde hiç hoşuma gitmiyor

amannnn boşver üzme sen kendinide bebişinide kuşummm
kociş hala alçıyla geziyo tatlım işe başladı ama boş boş oturuyo iş yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…