hoşgeldin tatlımmmmm nasılsın
kizlar bende hamisim ya imza yerine cizelge nasil oluyo hep heves etmisimdir ya bi yapim bi bakim hevesim gitsin
ha bu arada zkol a iliskiye girme diyonuz olmuyo mu ilk siralar biz tam gaz gidiyoduk duraklatayim bende bari
bisey sorucam size yumurtaliklarima sanki igne batiyo gibi arada normal demi belimin tam ortasinda da agri oluyo bazen ayaklarimi yukari getirip yatinca rahatliyom.
kizlar bende hamisim ya imza yerine cizelge nasil oluyo hep heves etmisimdir ya bi yapim bi bakim hevesim gitsin
canım ya lilyfie diye bi yer var oraya bak yapamassan ben sana afillisinden yaparımmm
Kızlar bi dövmediğiniz kaldı valla:) Şaka şaka yapmam daha ama 12. haftadan sonra da karnı çıkıyo insan o zaman hiç yapamaz bence:) Melisa diş konusunda hiçbir bilgim yok o yüzden bişi yazmadım kuşum geçmiş olsun
iyim şekerimm çalışmaya devam son hızla sen nasılsınn.
Gülüm cevap için çoook merci:) Şu pAtronu benimkiylen yollayalım papua yeni gineye:)
Olur canım yerleşirken yapıyomuş bak 6. haftafdayız bizde de oluyo:)
canım ya lilyfie diye bi yer var oraya bak yapamassan ben sana afillisinden yaparımmm
döveriz be döverizzz
(kaçtır içiimden geçio yazmıom kızın olcak gibi hep dilime öle gelio)
İlk defa kızın olcak diyo biri bende kız istiyom sağlıklı olsun da kız olsa daha bi süper olur sanki:) Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur:)
reca cnmmmm. valla ne iyi olurrrrrr bi gitseler. kafa dinlerik biraz yaffffGülüm cevap için çoook merci:) Şu pAtronu benimkiylen yollayalım papua yeni gineye:)
çalışın çalışın hadi bakalımmmm gelsin kuzular
bende iyiyim tatlım ya hiç iş yapasım yok dün bütün gün evde boş boş oturdum ve oturarak yoruldum
İlk defa kızın olcak diyo biri bende kız istiyom sağlıklı olsun da kız olsa daha bi süper olur sanki:) Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur:)
reca cnmmmm. valla ne iyi olurrrrrr bi gitseler. kafa dinlerik biraz yaffff
bilmom artıkım kuzu mu gelir adetmii. nasip artıkımm. eeee sen yorulursun tabi oturarak :86::86::86::86: durumun vahimmm erkenden şiştin bacımm
gül abla şafak şimdi 8 bundan sonra çalışmasakta olur dimi zati tuttuysa tuttu dimi
kızlar nabersiniz özledinizmi beni bakayıımmmmmmm hııımm cadılarrrrrrrrrrrrrrr
afr cimmmmmmmmmm senlen adet günlerimiz aynı bacımmmm hadi bakalım hangimiz tutturmuş buay.
ikimizinkide tutmuş olsun allahımmmm nolurrr bakalım baklayip görecegiz bi belirtin varmı abla ben geçen aylara göre çok rahatım hep içimde bu ayda olmadı gibi geliyo ama böyle yan taraflarımda çok agrım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?