Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Olur canım yerleşirken yapıyomuş bak 6. haftafdayız bizde de oluyo:)

döveriz be döverizzz
(kaçtır içiimden geçio yazmıom kızın olcak gibi hep dilime öle gelio)

Gülüm cevap için çoook merci:) Şu pAtronu benimkiylen yollayalım papua yeni gineye:)

Gülüm cevap için çoook merci:) Şu pAtronu benimkiylen yollayalım papua yeni gineye:)

orası yakın olur kuzey kutbuna gönderin siz diyinki onlara kuzey kutbunda hava şimdi çok iyimi,ş millet mayo bikini geziyomuş tatil yapın diyin

döveriz be döverizzz
(kaçtır içiimden geçio yazmıom kızın olcak gibi hep dilime öle gelio)

İlk defa kızın olcak diyo biri bende kız istiyom sağlıklı olsun da kız olsa daha bi süper olur sanki:) Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur:)

İlk defa kızın olcak diyo biri bende kız istiyom sağlıklı olsun da kız olsa daha bi süper olur sanki:) Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur:)

valla benimde kızım olsun dün eşimle bebek hediye almaya gittik erkek için hiç bişey yok ama kız için anam diyon hangini alayımmmmm heeeee bide benim didemle dünür olabilmem içinde oğlum olması lazımmmmmm o zaman olsunda hayırlısı olsun

reca cnmmmm. valla ne iyi olurrrrrr bi gitseler. kafa dinlerik biraz yaffff

çalışın çalışın hadi bakalımmmm gelsin kuzular
bende iyiyim tatlım ya hiç iş yapasım yok dün bütün gün evde boş boş oturdum ve oturarak yoruldum

bilmom artıkım kuzu mu gelir adetmii. nasip artıkımm. eeee sen yorulursun tabi oturarak :86::86::86::86: durumun vahimmm erkenden şiştin bacımm

valla kaç defa geldi dilime hayırlısı
gülll hoşgeldin ii çalış kuzummmmm hayırlısı olsun
neyse ben kaçtım acıktım byessssss

gül abla şafak şimdi 8 bundan sonra çalışmasakta olur dimi zati tuttuysa tuttu dimi

reca cnmmmm. valla ne iyi olurrrrrr bi gitseler. kafa dinlerik biraz yaffff

bilmom artıkım kuzu mu gelir adetmii. nasip artıkımm. eeee sen yorulursun tabi oturarak :86::86::86::86: durumun vahimmm erkenden şiştin bacımm

beşizlerle senide görücezzzzzz

kızlar nabersiniz özledinizmi beni bakayıımmmmmmm hııımm cadılarrrrrrrrrrrrrrr

afr cimmmmmmmmmm senlen adet günlerimiz aynı bacımmmm hadi bakalım hangimiz tutturmuş buay.

ikimizinkide tutmuş olsun allahımmmm nolurrr bakalım baklayip görecegiz bi belirtin varmı abla ben geçen aylara göre çok rahatım hep içimde bu ayda olmadı gibi geliyo ama böyle yan taraflarımda çok agrım oluyo

allahım inşallah yeni yılda sizin hayırlı haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…