tatlımmmmmm ben özledim hemde çoooook
ikimizinkide tutmuş olsun allahımmmm nolurrr bakalım baklayip görecegiz bi belirtin varmı abla ben geçen aylara göre çok rahatım hep içimde bu ayda olmadı gibi geliyo ama böyle yan taraflarımda çok agrım oluyo
ayyy canım benimmmmmmm ya bende bende özledim canım ne yaptın 25 inde dr a gidecektin diye biliyom giittinimi ne dededi
ayyy canım benimmmmmmm ya bende bende özledim canım ne yaptın 25 inde dr a gidecektin diye biliyom giittinimi ne dededi
valla kaç defa geldi dilime hayırlısı
gülll hoşgeldin ii çalış kuzummmmm hayırlısı olsun
neyse ben kaçtım acıktım byessssss
şşşşşşşşş sadece didemimi ösledinben hepinizi öslemiştim ama ama.
didemim 5 taneyle ben yerimden kalkamam herhalde bi hizmetçi lazım bana ama orta yaşlı olsun bide herifi kaptırmayalım evin hizmetçisine
kız bende özledim ben geldim beni özleyen varmı dedim bitek didoşum yazdı ondan yaniiiiiii seninde az kaldı bakıyorum son 9 gün geri sayım başladıııı ayyy inşallah canım tutmuşturrrşşşşşşşşş sadece didemimi ösledinben hepinizi öslemiştim ama ama.
didemim 5 taneyle ben yerimden kalkamam herhalde bi hizmetçi lazım bana ama orta yaşlı olsun bide herifi kaptırmayalım evin hizmetçisine
25 değil 21 deydi gittik tatlım herşey normal allaha şükür bi sorun yok bu hafta şeker yüklememi yaptırıcam inşallah ondada bi sıkıntı olmaz
sen nasılsın prenses nasılll
kız bende özledim ben geldim beni özleyen varmı dedim bitek didoşum yazdı ondan yaniiiiiii seninde az kaldı bakıyorum son 9 gün geri sayım başladıııı ayyy inşallah canım tutmuşturrr
hııım benim aklımda öyle almış tatlım kusura bakma eee nekadarlık olmuş kaç kilo boyu ne kdar olmuşş anlatsana kız benimde 25inde kontrolümmm bakalımmm perşembe olsun biran önceeeee çok özledim prensesimi iyi idare ediyoz tatlıımmmmmm bizde ne olsun
kuzularımmm ben geldim nabersinizzzzz
hoşgeldin tatlım ne olsun ahanda laflıyoz ama bu karılarda iş yok o kadan esprik yapıyom sallamıyolar
hoşbuldum kuşumm
kim lan seni sallamayan karı göster bakam hele
ya kızlar bişey sorcam sizin haftanız ultrasonla aynımı gidiyo
merak ettim benim ufaklık ultrasonda 1 hafta büyük görünüyo
ayyyy canım ya bayağa büyümüş yerim ben onu yaaaaaaaaaa öyle canım bizimkide geçen cumartesi düğüne gittik davul sesinden çok rahatsız olduuuu 1 saat bile oturamadık yaaaaaa içimi deşttiiiiiiiiii460 gr 24 cm olmuş tatlım büyümüş yaaaa
şimdide kıpır kıpır gece uykumdan etti beni ya çürütecek karnımı nasıl tekmeliyo
kuzularımmm ben geldim nabersinizzzzz
ben sana 30 yaş üzeri bi rus bulurum kuşum
kız bende özledim ben geldim beni özleyen varmı dedim bitek didoşum yazdı ondan yaniiiiiii seninde az kaldı bakıyorum son 9 gün geri sayım başladıııı ayyy inşallah canım tutmuşturrr
lan karılar siz benim didoşumu niye sallamıyonuz bakem hıııbenimkide 1 hafta büyük gidiyodu tatlım şimdi kilosu haftasına göre ama boyu yine 1 hafta önden gidiyo anası gibi olacak
ahanda bu karılar sallmıyo ebrarım döv hepiciğini
hoşbuldum handanım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzucun nasıllayyyy canım ya bayağa büyümüş yerim ben onu yaaaaaaaaaa öyle canım bizimkide geçen cumartesi düğüne gittik davul sesinden çok rahatsız olduuuu 1 saat bile oturamadık yaaaaaa içimi deşttiiiiiiiiii
hoşşşgeldiiin tatlım nasılsınız
hoşbuldum kuşumm
kim lan seni sallamayan karı göster bakam hele
ya kızlar bişey sorcam sizin haftanız ultrasonla aynımı gidiyo
merak ettim benim ufaklık ultrasonda 1 hafta büyük görünüyo
aboooooooooooooooooooooooooooooooooooo hemide russsssss bulcakk
cnmm ben umutlu deilimyaaaa allah bilir artık buay belirti fln aramıyomm zaten adet belirtiside yok bebek belirtiside. geçen ay çokdu gönüsler acıyodu erkenden buay yok dimekki çatlayamamışım gıdaklayamamışım ben
didemimmmm yerim o prenseslerinizin ayaklarınıı. kıyamam yaaa.yaşıycam die uğraşıyolar orda.
yeni doğan ufaklığımız hasta olmuş dr. gittile kan alırken nasıl ağlamış kafasını çevirmeye başlamış acısından kıyamam içim parçalandı duyunca . burnundan damlası varmış gösleri kızarıyomuş acısından yinede ağlamıyomuş damlada. çok acıyom üsülüyom ufaklıklar hsata oldumu canı yandımı
duydum telde ağlıycaktım nerdeyse. kendi çocum olsa naparım bilmomm.
şimdiden hayatımızı ele alıyolar valla kuşum ya doğunca napcaz biz bunlarlaayyyy canım ya bayağa büyümüş yerim ben onu yaaaaaaaaaa öyle canım bizimkide geçen cumartesi düğüne gittik davul sesinden çok rahatsız olduuuu 1 saat bile oturamadık yaaaaaa içimi deşttiiiiiiiiii
hoşşşgeldiiin tatlım nasılsınız
ahanda ikinci didem vakası geldi :86::86::86::86::86::86::86::86:naber karııııı cısssssssssssssss karı lafı yokkkkk biber sürcem ağzına bebişinde doğar doğmaz ıngaaaaa yerine karıııııııııııı diye ağlıycak bak.
benim yiğenlerim ikisindede haftası tutmuyodu sg göre lakinnn hiçbiri tutmadı erken doğdular. normal cnm.
aboooooooooooooooooooooooooooooooooooo hemide russsssss bulcakk
cnmm ben umutlu deilimyaaaa allah bilir artık buay belirti fln aramıyomm zaten adet belirtiside yok bebek belirtiside. geçen ay çokdu gönüsler acıyodu erkenden buay yok dimekki çatlayamamışım gıdaklayamamışım ben
didemimmmm yerim o prenseslerinizin ayaklarınıı. kıyamam yaaa.yaşıycam die uğraşıyolar orda.
yeni doğan ufaklığımız hasta olmuş dr. gittile kan alırken nasıl ağlamış kafasını çevirmeye başlamış acısından kıyamam içim parçalandı duyunca . burnundan damlası varmış gösleri kızarıyomuş acısından yinede ağlamıyomuş damlada. çok acıyom üsülüyom ufaklıklar hsata oldumu canı yandımı
duydum telde ağlıycaktım nerdeyse. kendi çocum olsa naparım bilmomm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?