Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

inşallah cnmmm. benim geçen aya göre adet belirtimm yok. gönüsler fln acımıyo. akıntı başladı.kasık ağrılarım var gaz ağrısı gibi. şişkinlik var karnımda.bende umutlu deilim buay adet olucam die bekliyom cnm

ayyy canım benimmmmmmm ya bende bende özledim canım ne yaptın 25 inde dr a gidecektin diye biliyom giittinimi ne dededi

şşşşşşşşş sadece didemimi ösledin ben hepinizi öslemiştim ama ama.
didemim 5 taneyle ben yerimden kalkamam herhalde bi hizmetçi lazım bana ama orta yaşlı olsun bide herifi kaptırmayalım evin hizmetçisine

ayyy canım benimmmmmmm ya bende bende özledim canım ne yaptın 25 inde dr a gidecektin diye biliyom giittinimi ne dededi

25 değil 21 deydi gittik tatlım herşey normal allaha şükür bi sorun yok bu hafta şeker yüklememi yaptırıcam inşallah ondada bi sıkıntı olmaz
sen nasılsın prenses nasılll

ben sana 30 yaş üzeri bi rus bulurum kuşum

kız bende özledim ben geldim beni özleyen varmı dedim bitek didoşum yazdı ondan yaniiiiiii seninde az kaldı bakıyorum son 9 gün geri sayım başladıııı ayyy inşallah canım tutmuşturrr

25 değil 21 deydi gittik tatlım herşey normal allaha şükür bi sorun yok bu hafta şeker yüklememi yaptırıcam inşallah ondada bi sıkıntı olmaz
sen nasılsın prenses nasılll

hııım benim aklımda öyle almış tatlım kusura bakma eee nekadarlık olmuş kaç kilo boyu ne kdar olmuşş anlatsana kız benimde 25inde kontrolümmm bakalımmm perşembe olsun biran önceeeee çok özledim prensesimi iyi idare ediyoz tatlıımmmmmm bizde ne olsun

460 gr 24 cm olmuş tatlım büyümüş yaaaa
şimdide kıpır kıpır gece uykumdan etti beni ya çürütecek karnımı nasıl tekmeliyo

hoşgeldin tatlım ne olsun ahanda laflıyoz ama bu karılarda iş yok o kadan esprik yapıyom sallamıyolar

hoşbuldum kuşumm
kim lan seni sallamayan karı göster bakam hele
ya kızlar bişey sorcam sizin haftanız ultrasonla aynımı gidiyo
merak ettim benim ufaklık ultrasonda 1 hafta büyük görünüyo

hoşbuldum kuşumm

benimkide 1 hafta büyük gidiyodu tatlım şimdi kilosu haftasına göre ama boyu yine 1 hafta önden gidiyo anası gibi olacak
ahanda bu karılar sallmıyo ebrarım döv hepiciğini

460 gr 24 cm olmuş tatlım büyümüş yaaaa
şimdide kıpır kıpır gece uykumdan etti beni ya çürütecek karnımı nasıl tekmeliyo
ayyyy canım ya bayağa büyümüş yerim ben onu yaaaaaaaaaa öyle canım bizimkide geçen cumartesi düğüne gittik davul sesinden çok rahatsız olduuuu 1 saat bile oturamadık yaaaaaa içimi deşttiiiiiiiiii

kuzularımmm ben geldim nabersinizzzzz

hoşşşgeldiiin tatlım nasılsınız

ben sana 30 yaş üzeri bi rus bulurum kuşum
aboooooooooooooooooooooooooooooooooooo hemide russsssss bulcakk

kız bende özledim ben geldim beni özleyen varmı dedim bitek didoşum yazdı ondan yaniiiiiii seninde az kaldı bakıyorum son 9 gün geri sayım başladıııı ayyy inşallah canım tutmuşturrr

cnmm ben umutlu deilimyaaaa allah bilir artık buay belirti fln aramıyomm zaten adet belirtiside yok bebek belirtiside. geçen ay çokdu gönüsler acıyodu erkenden buay yok dimekki çatlayamamışım gıdaklayamamışım ben
didemimmmm yerim o prenseslerinizin ayaklarınıı. kıyamam yaaa.yaşıycam die uğraşıyolar orda.
yeni doğan ufaklığımız hasta olmuş dr. gittile kan alırken nasıl ağlamış kafasını çevirmeye başlamış acısından kıyamam içim parçalandı duyunca . burnundan damlası varmış gösleri kızarıyomuş acısından yinede ağlamıyomuş damlada. çok acıyom üsülüyom ufaklıklar hsata oldumu canı yandımı
duydum telde ağlıycaktım nerdeyse. kendi çocum olsa naparım bilmomm.

benimkide 1 hafta büyük gidiyodu tatlım şimdi kilosu haftasına göre ama boyu yine 1 hafta önden gidiyo anası gibi olacak
ahanda bu karılar sallmıyo ebrarım döv hepiciğini
lan karılar siz benim didoşumu niye sallamıyonuz bakem hııı
didemi sallamayanın bebeği kaynanasına benzesin emiiiii
senin kız senin gibi manken olcak desene

hoşbuldum handanım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzucun nasıll

hoşbuldum kuşumm

ahanda ikinci didem vakası geldi :86::86::86::86::86::86::86::86: naber karııııı cısssssssssssssss karı lafı yokkkkk biber sürcem ağzına bebişinde doğar doğmaz ıngaaaaa yerine karıııııııııııı diye ağlıycak bak.
benim yiğenlerim ikisindede haftası tutmuyodu sg göre lakinnn hiçbiri tutmadı erken doğdular. normal cnm.

yazık ya ama ufacuk damarlarından kan mı alınır onun off ya

şimdiden hayatımızı ele alıyolar valla kuşum ya doğunca napcaz biz bunlarla

darısı başına inşşşş.rabbim seninde bizim gibi olduğunu gösterir inş. bizebeyle ol emiiii
yok kız benim kızım çok terbiyeli olcak biz konuşuyoz kızımla böyle lafların kötü olduğunu biliyo
ya benim şimdi 18+5 ya ultrasonda 19+5 gözüküyo

istersen ukrayna uyruklu filanda bulurum kuşum ya rus istemiyosan
oy yavrummm kıyamam valla ben aşıya filan götüremem miniğimi o ağlarken bende oturur ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…