Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

arkadaşım benim yavvvvvvvvvvvvvvvvv bebeğiniz kaynananıza benzesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy şiştim ebrarım kız manken gibiliğimmi kaldı popo bi yerden göber bi yerden pörtledi karikatür gibi duruyorum

aaaaa beğenemedinmi beni öznur karısı allah sana benim gibi bi kız versin ne diym

hayatım inş. doğumdan sonra eski formumuza döneriz gerçi ben pek manken sayılmam bu boyla emme kilo olarak inş. eksi kiloma dönerim yaww

aaaaa beğenemedinmi beni öznur karısı allah sana benim gibi bi kız versin ne diym
AMİNNNNNNNNNNNNNn

Sorma yaaa süslü süslü zilliler:)

valla kaç defa geldi dilime hayırlısı
gülll hoşgeldin ii çalış kuzummmmm hayırlısı olsun
neyse ben kaçtım acıktım byessssss

Hayırlısı canım afiyet olsun:)

belli omass cnmm çalışın yinede benim kasık ağrım oluyo bugünde denicem ilişkide ağrım olursa adete kadannnnnnnnnn yasaklıycam adama kendimi

Kasık ağrısı hamişkende oluyo beni hatırlamıyonuz mu hala ağrıyo deli gibi:)

kızlar nabersiniz özledinizmi beni bakayıımmmmmmm hııımm cadılarrrrrrrrrrrrrrr

Kııııııız Handaaaaaaaaaaaan hoşgeldin nerelerdeydin özlettin:)

Benim hala var o ağrılar hayırlısı diyelim hep dua ediyorum sizlere hamile olanlara hayırlı doğumlar olmayanlara hayırlı hamilelikler versin yaradan kadir mevlam:)

allahım inşallah yeni yılda sizin hayırlı haberlerinizi alırız

Amiiiin:)

ben sana 30 yaş üzeri bi rus bulurum kuşum

Kızım sen 5iz diyosun sen gidip bakacan o kadına yazık değilmi hem 5iz de hem kendi haline bırak olduuuu bide huni alaydın bari:)

kuzularımmm ben geldim nabersinizzzzz

Hoşgeldin kuşum:)

hayatım inş. doğumdan sonra eski formumuza döneriz gerçi ben pek manken sayılmam bu boyla emme kilo olarak inş. eksi kiloma dönerim yaww

AMİNNNNNNNNNNNNNn

arkadaşım hamile benle aynı onunda eşinin spor salonu var hemen evin yanında doğumdan sonra gelirsiniz diyo ayyy bedava spor salonumda var gidip verecem kiloları
ama bu gülll şişko kalsın tamam mı

♥ ♥ ♥ ♥ 22+4 ♥ ♥ ♥ ♥ bile olmuşuz ebrar teyzesii baksana idare ediyoz işteeeeeee

aaaaa hunisiz bırakırmıyım kız ben onu koli koli gönderecem ama beşizden vazgeçtim artık gül hanıma duam şu allah ona benim gibi bi kız versin malum karı beni beğenmiyo

arkadaşım hamile benle aynı onunda eşinin spor salonu var hemen evin yanında doğumdan sonra gelirsiniz diyo ayyy bedava spor salonumda var gidip verecem kiloları
ama bu gülll şişko kalsın tamam mı
oh ne güzel kızım sende amma ballısın ha böyle işine yarayacak insanlarlamı arkadaşlık ediyon sen bakim şaka bi yana çok iyi olur senin için

♥ ♥ ♥ ♥ 22+4 ♥ ♥ ♥ ♥ bile olmuşuz ebrar teyzesii baksana idare ediyoz işteeeeeee
maşallah kuzucum maşallah olcak olcak daha neler olcak

oh ne güzel kızım sende amma ballısın ha böyle işine yarayacak insanlarlamı arkadaşlık ediyon sen bakim şaka bi yana çok iyi olur senin için

maşallah kuzucum maşallah olcak olcak daha neler olcak

e öyleeee napalım bacııı hamileliğimde arkadaşlarım çok işeyaradı saolsunlar

hoşbuldum kuşummm gelsene kız muhabbete

handannnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin kuşum yaww yine kayboldun
burdayım tatlım ya sorma eşimbu yılbaşında yine yanımda yok geçen sene ilk yılbaşımızdada yoktu bu yılda da olmayacak yine çalışıyo beni bugünden anneme bıraktı bu hafta devamlı manisada olacakkkkk canım yaaaaaa of canım sıkkın çoookkk

ne var bizde 22+1 olduk yani 3 günlemi büyük oluyonuz ne şişiyon

şişerim tabi kız ayyy öylesine dedimm hemen ne çemkiriyon cadı olmuşsun sen iyice görüşmeyeliiiiiii

ama özlemişsin dimi beni
ay kız bugün çeneme vurdu napıymmmmm sizinle uğraşasım var ah o kepekli karısıda gelse bi onunlada uğraşasım var

ana kız desene peşi sıra doğuracaksınızzzzz bak doğumdan sonra bizi boş bırakmayın imi sizin tecrübelere ihtiyacımız olacakkk

ay boşlarmıyım kuşum yaaaa evdeyim çocuk uyuduğu müddetçe sizinle olurum
doğuma giderken bile haber vermem lazım size

üzülme handanım benimde eşim bu sene yılbaşında yanımda olmıcak çalışacakmış
bende annemde olurum büyük ihtimal

aman benim eşim yanımda yılbaşında ama alkol yok bişey yok öle arkadaşata toplanıp saf saf tv bakcaz dansözü bekliycez kola meyve suyu içicez püfffffffffffffffff

aaaaa hunisiz bırakırmıyım kız ben onu koli koli gönderecem ama beşizden vazgeçtim artık gül hanıma duam şu allah ona benim gibi bi kız versin malum karı beni beğenmiyo

Amaaan Allah yardımcısı olsun o zaman:)

ama özlemişsin dimi beni
ay kız bugün çeneme vurdu napıymmmmm sizinle uğraşasım var ah o kepekli karısıda gelse bi onunlada uğraşasım var

Hahhahah kepekliye karı dedi o dedi bendemedim:)

Amaaan Allah yardımcısı olsun o zaman:)

Hahhahah kepekliye karı dedi o dedi bendemedim:)

bir didem beşize bedeldir inanmıyorsanız anneme sorun yaniiiiii
kepekli gel karı dedim zeynep demedi ben dedim o sadece ispitliyo uyuz şey nolcak

ama özlemişsin dimi beni
kız bende çok özledim uğraş anacım uğraş ohhhhh sefann olsunnnnnnnn
üzülme handanım benimde eşim bu sene yılbaşında yanımda olmıcak çalışacakmış
bende annemde olurum büyük ihtimal

ayyy napayım bacım yaaaaaaa evlendiğimizden bu yana yılbaşında bi beraber olup bi kadeh tokuşturamadıkkk artık seneye inşallahhh kısmetseeeeeeee napalım sendemi yalnız olacaksın kıyamam demek biz ikimiz annemizde geriricez desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…