lan karılar siz benim didoşumu niye sallamıyonuz bakem hııı
didemi sallamayanın bebeği kaynanasına benzesin emiiiii
senin kız senin gibi manken olcak desene
hoşbuldum handanım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzucun nasıll
ahanda ikinci didem vakası geldi :86::86::86::86::86::86::86::86:naber karııııı cısssssssssssssss karı lafı yokkkkk biber sürcem ağzına bebişinde doğar doğmaz ıngaaaaa yerine karıııııııııııı diye ağlıycak bak.
benim yiğenlerim ikisindede haftası tutmuyodu sg göre lakinnn hiçbiri tutmadı erken doğdular. normal cnm.
hayatım inş. doğumdan sonra eski formumuza döneriz gerçi ben pek manken sayılmam bu boyla emme kilo olarak inş. eksi kiloma dönerim yawwarkadaşım benim yavvvvvvvvvvvvvvvvvbebeğiniz kaynananıza benzesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy şiştim ebrarım kız manken gibiliğimmi kaldı popo bi yerden göber bi yerden pörtledi karikatür gibi duruyorum
AMİNNNNNNNNNNNNNnaaaaa beğenemedinmi beni öznur karısı allah sana benim gibi bi kız versin ne diym
valla benimde kızım olsun dün eşimle bebek hediye almaya gittik erkek için hiç bişey yok ama kız için anam diyon hangini alayımmmmm heeeee bide benim didemle dünür olabilmem içinde oğlum olması lazımmmmmm o zaman olsunda hayırlısı olsun
valla kaç defa geldi dilime hayırlısı
gülll hoşgeldin ii çalış kuzummmmm hayırlısı olsun
neyse ben kaçtım acıktım byessssss
belli omass cnmm çalışın yinede benim kasık ağrım oluyo bugünde denicem ilişkide ağrım olursa adete kadannnnnnnnnn yasaklıycam adama kendimi
kızlar nabersiniz özledinizmi beni bakayıımmmmmmm hııımm cadılarrrrrrrrrrrrrrr
ikimizinkide tutmuş olsun allahımmmm nolurrr bakalım baklayip görecegiz bi belirtin varmı abla ben geçen aylara göre çok rahatım hep içimde bu ayda olmadı gibi geliyo ama böyle yan taraflarımda çok agrım oluyo
allahım inşallah yeni yılda sizin hayırlı haberlerinizi alırız
ben sana 30 yaş üzeri bi rus bulurum kuşum
kuzularımmm ben geldim nabersinizzzzz
hayatım inş. doğumdan sonra eski formumuza döneriz gerçi ben pek manken sayılmam bu boyla emme kilo olarak inş. eksi kiloma dönerim yaww
AMİNNNNNNNNNNNNNn
Sorma yaaa süslü süslü zilliler:)
Hayırlısı canım afiyet olsun:)
Kasık ağrısı hamişkende oluyo beni hatırlamıyonuz mu hala ağrıyo deli gibi:)
Kııııııız Handaaaaaaaaaaaan hoşgeldin nerelerdeydin özlettin:)
Benim hala var o ağrılar hayırlısı diyelim hep dua ediyorum sizlere hamile olanlara hayırlı doğumlar olmayanlara hayırlı hamilelikler versin yaradan kadir mevlam:)
Amiiiin:)
Kızım sen 5iz diyosun sen gidip bakacan o kadına yazık değilmi hem 5iz de hem kendi haline bırak olduuuu bide huni alaydın bari:)
Hoşgeldin kuşum:)
♥ ♥ ♥ ♥ 22+4 ♥ ♥ ♥ ♥ bile olmuşuz ebrar teyzesii baksana idare ediyoz işteeeeeee
oh ne güzel kızım sende amma ballısın ha böyle işine yarayacak insanlarlamı arkadaşlık ediyon sen bakimarkadaşım hamile benle aynı onunda eşinin spor salonu var hemen evin yanında doğumdan sonra gelirsiniz diyo ayyy bedava spor salonumda var gidip verecem kiloları
ama bu gülll şişko kalsın tamam mı
maşallah kuzucum maşallah♥ ♥ ♥ ♥ 22+4 ♥ ♥ ♥ ♥ bile olmuşuz ebrar teyzesii baksana idare ediyoz işteeeeeee
oh ne güzel kızım sende amma ballısın ha böyle işine yarayacak insanlarlamı arkadaşlık ediyon sen bakimşaka bi yana çok iyi olur senin için
maşallah kuzucum maşallaholcak olcak daha neler olcak
Sorma yaaa süslü süslü zilliler:)
Hayırlısı canım afiyet olsun:)
Kasık ağrısı hamişkende oluyo beni hatırlamıyonuz mu hala ağrıyo deli gibi:)
Kııııııız Handaaaaaaaaaaaan hoşgeldin nerelerdeydin özlettin:)
Benim hala var o ağrılar hayırlısı diyelim hep dua ediyorum sizlere hamile olanlara hayırlı doğumlar olmayanlara hayırlı hamilelikler versin yaradan kadir mevlam:)
Amiiiin:)
Kızım sen 5iz diyosun sen gidip bakacan o kadına yazık değilmi hem 5iz de hem kendi haline bırak olduuuu bide huni alaydın bari:)
canımmmmm burdayyım beni özledinmi gerçekten ne kadar özledin bakayım bende özledimmmmm yaaaaaaaaaaaaaa
Hoşgeldin kuşum:)
burdayım tatlım ya sorma eşimbu yılbaşında yine yanımda yok geçen sene ilk yılbaşımızdada yoktu bu yılda da olmayacak yine çalışıyo beni bugünden anneme bıraktı bu hafta devamlı manisada olacakkkkk canım yaaaaaa of canım sıkkın çoookkkhoşbuldum kuşummm gelsene kız muhabbete
handannnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin kuşum yaww yine kayboldun
ne var bizde 22+1 olduk yani 3 günlemi büyük oluyonuz ne şişiyon
ne var bizde 22+1 olduk yani 3 günlemi büyük oluyonuz ne şişiyon
burdayım tatlım ya sorma eşimbu yılbaşında yine yanımda yok geçen sene ilk yılbaşımızdada yoktu bu yılda da olmayacak yine çalışıyo beni bugünden anneme bıraktı bu hafta devamlı manisada olacakkkkk canım yaaaaaa of canım sıkkın çoookkk
şişerim tabi kız ayyy öylesine dedimm hemen ne çemkiriyon cadı olmuşsun sen iyice görüşmeyeliiiiiii
ana kız desene peşi sıra doğuracaksınızzzzz bak doğumdan sonra bizi boş bırakmayın imi sizin tecrübelere ihtiyacımız olacakkk
aaaaa hunisiz bırakırmıyım kız ben onu koli koli gönderecem ama beşizden vazgeçtim artık gül hanıma duam şu allah ona benim gibi bi kız versin malum karı beni beğenmiyo
ama özlemişsin dimi beni
ay kız bugün çeneme vurdu napıymmmmm sizinle uğraşasım var ah o kepekli karısıda gelse bi onunlada uğraşasım var
Amaaan Allah yardımcısı olsun o zaman:)
Hahhahah kepekliye karı dedi o dedi bendemedim:)
kız bende çok özledim uğraş anacım uğraş ohhhhh sefann olsunnnnnnnnama özlemişsin dimi beni
ay kız bugün çeneme vurdu napıymmmmm sizinle uğraşasım var ah o kepekli karısıda gelse bi onunlada uğraşasım var
üzülme handanım benimde eşim bu sene yılbaşında yanımda olmıcak çalışacakmış
bende annemde olurum büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?